Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai - 3 dalis

QUOTE(siaubunė @ 2006 11 16, 15:30)
net nežinau kaip vadinasi, jie tepami į galvos odą, padarė specialiai vaistinėje blush2.gif Dar, kaip buvo mineta, pantogar. Tikrai padeda thumbup.gif

man taip pat pernai buvo israse padaromu vasitineje vaistuku, bet gal kitokiu;/ bet man jie nepadejo blush2.gif
Atsakyti
gal but cia rasite naudingos info apie rimtesni plauku slinkima?..

http://www.sveikaszm...r...=2&temid=14
Atsakyti
Sveikos, as norejau paklaust jei slenka plaukai pas koki gydytoja reikia eit? pas dermatologa?
ejau pas seimos gydytoja, patikrino krauja, geras, tyriaus skydliauke, viskas gerai... ten euro vaistinej vykdavo tos akcijos kur tiria plauka tai lyg gerai, bet kai sukuoju tai milijonai iskrenta, o ir po nakties ant pagalves randu savo plauku..
Atsakyti
QUOTE(Adm @ 2006 11 15, 16:11)
Man iškilo klausimukas. Ar nuo soliariumo gali pradeti slinkti plaukai?  g.gif Mane prigasdino... nepaklausiau ir rezultatas -  puse nuslinko po puses metu  doh.gif Na gal vistik ne nuo soliariumo? Gal yra žinančių?  verysad.gif

Soliariumas zinau kad labai sausina plaukus,del slinkimo nezinau.Su priaugintais plaukais negalima eiti i soliariuma neuzdengta galva.Jei kyla abejones del slinkimo,tai soliariume pridenk plaukus su kokiu ranksluostuku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja maja @ 2006 11 16, 22:35)
gal but cia rasite naudingos info apie rimtesni plauku slinkima?..

http://www.sveikaszm...r...=2&temid=14

na pas pasiskaicius sias diskusijas baisu pasidare... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraa @ 2006 11 17, 11:48)
na pas pasiskaicius sias diskusijas baisu pasidare...  blink.gif

Man irgi,as kaip paskaitau tada randu sau dar kokia ligele nuo kurios man slenka blink.gif
Atsakyti
Paskaicius diskusijas www.sveikaszmogus.lt kazkaip pasidaro aishkiau, jog plauku slinkimo priezasties reik ieshkoti ish vidaus, ir jokie vandeneliai, dilgeliu nuovirai, kaukytes, shiaip birzgalai nepades, jeigu slinkimas rimtas, ne sezoninis..

Agnixa, kaip tavo mezoterapija einasi, kokie pojuciai - pokyciai?..
Atsakyti
QUOTE(tulpia @ 2006 11 16, 19:33)
man taip pat pernai buvo israse padaromu vasitineje vaistuku, bet gal kitokiu;/ bet man jie nepadejo blush2.gif

Kiekvienam skirtingai veikia. Gaila, kad nėra vienos priemonės visiems plaukams verysad.gif
Papildyta:
Dar kažkada girdėjau, kad kas kažkiek metų plaukai ima gausiau slinkti. Po kažkiek laiko patys savaime susitvarko, bet jaučiu, kad čia jau prasideda bobučių pasakos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cilija @ 2006 11 17, 12:14)
Sveikos, as norejau paklaust jei slenka plaukai pas koki gydytoja reikia eit? pas dermatologa?
ejau pas seimos gydytoja, patikrino krauja, geras, tyriaus skydliauke, viskas gerai... ten euro vaistinej vykdavo tos akcijos kur tiria plauka tai lyg gerai, bet kai sukuoju tai milijonai iskrenta, o ir po nakties ant pagalves randu savo plauku..

Jei negaila pinigų, tai gali pas Sugiharos dermatologę-trichologę. Daugiau gali pasiskaityti čia
Atsakyti
Man irgi labai slenka plaukai, nes esu po skrandziomazinimo operacijos, bet kai pradejau skrupulingai gerti vitaminus, naudoti Pregaine sampuna ir cemeryciu vandeni(prisiskaiciau cia forume), tai padetis tikrai taisosi thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
maitinau 1,5 metu ir plaukai slinko nezmoniskai blink.gif Net kirpeja buvo issigandusi blush2.gif dabar dziaugiuos atauginejanciu "eziuku" tongue.gif O ko tik nedariau doh.gif Cemeryciu vandens taip ir neradau, tad Eurovaistineje nuspirkau Cutrin Bio+ seruma moterims nuo plauku slinkimo. Imasazuoju jo po kiekvieno plovimo.
Pora kartu i savaite plaukus palepinu kauke su cesnakais (pirkau DROGE, cesnaku kvapo ne laso, o vadinasi MASQUE CAPILLAIRE garlic with hair loss active complex toks violetinis pakelis). kauke imasazuoju plauku saknis, o galiukus tuo tarpu patepu semenu aliejumi (kazkur skaiciau, kad pamaitina plaukus). Apsivynioju galva ranskluosciu ir po pusvalandzio isplaunu. Plaukai buna svelnus ir minksti wub.gif
Be to, geriu vitaminus (silici, kalci, grozvita, zuvu taukus) ir daaug vandens.

Manau, kad kiekvienas turime atrasti tai, kas labiausiai tinka, nes visiems tinkancio recepto nera 4u.gif Sekmes wub.gif
Atsakyti

Agnixa, kaip tavo mezoterapija einasi, kokie pojuciai - pokyciai?..
[/quote]
Nezinau bijau kolkas prisikalbet,bet truputi maziau slenka. O atauginejanciu plauku tai labai daug,atrodo,kad nukarpyti buvo sruogelem tokiom. Laukiu,kad visai nustotu slinkti smile.gif
Atsakyti