Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai - 3 dalis

QUOTE(Miaška @ 2007 05 01, 18:55)
Esu bandžiusi abu, tai nuo Natur Vital nieko nepagerėjo (nors šampūnas šitos serijos patiko), o Cutrin Bio+ man padėjo.

Aš jau baigiu Cutrin bio+ serumo buteliuką, šampūno dar liko apie pusę. Pradėjau naudoti tuo pat metu. Plaukų slinkimas man atrodo kažkiek apmažėjo, bet dar nenustojo(nors naudoju dar ir vitaminus Merz special drazhe ir cinką).
Noriu paklausti, gal žinai ar nepakenks, jei sunaudosiu dar vieną Cutrin Bio+ serumo buteliuką, ar reikia leisti plaukams pailsėt? Užmiršau vaistinėje paklaust doh.gif

Ir gal kas žino kiek galima išgerti cinko tablečių, kad nebūtų per daug, nes jau ilgą laiką vartoju?
Atsakyti
As ve ne menesis nepraejo, kai naudoju Dzintars aliejuka thumbup.gif
Slenka dar, bet jau zymiai zymiai maziau thumbup.gif kur anksciau vonia plaudama galva uzkisdavau, tai db keli plaukuciai iskrenta clap.gif
Ir jau "eziukas" neblogas matosi nauju plaukuciu ant galvos yahoo.gif assa.gif
Bet as naudoju kazkoki kitoki, nei dauguma cia rase, kad cesnaku smirda.. Nes sitas visai neprimena cesnaku kvapo, greiciau to "cemeryciu vandens" kvapas, bet isplovus galva visai to kvapo nelieka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Amry @ 2007 05 03, 10:46)

Bet as naudoju kazkoki kitoki, nei dauguma cia rase, kad cesnaku smirda.. Nes sitas visai neprimena cesnaku kvapo, greiciau to "cemeryciu vandens" kvapas, bet isplovus galva visai to kvapo nelieka  rolleyes.gif

Nu pas mane irgi nėr česnako kvapo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2007 05 03, 12:19)
Nu pas mane irgi nėr česnako kvapo biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Na as mat visur kur skaiciau apie ta aliejuka, visos rase, kad geras, bet ir kartu visos rase, kad labai jau smirda cesnaku... O pas mane ne is tolo jo ner thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amry: 03 gegužės 2007 - 11:52
QUOTE(tuktuk @ 2007 05 02, 23:54)
Noriu paklausti, gal žinai ar nepakenks, jei sunaudosiu dar vieną Cutrin Bio+ serumo buteliuką, ar reikia leisti plaukams pailsėt? Užmiršau vaistinėje paklaust doh.gif

Man abejodama konsultantė vaistinėje patarinėjo, tai ko gero, pati nelabai žinojo biggrin.gif
Aš sunaudojau vieną, o tada kitą nusipirkusi pradėjau naudoti rečiau - vieną arba kartais du kartus per savaitę. Trečią gal pirksiu po mėnesio pertraukos. Nebeslenka lyg ir plaukai, bet jau paranoja atsirado: bijau nustoti naudoti priemones nuo slinkimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amry @ 2007 05 03, 12:52)
drinks_cheers.gif
Na as mat visur kur skaiciau apie ta aliejuka, visos rase, kad geras, bet ir kartu visos rase, kad labai jau smirda cesnaku... O pas mane ne is tolo jo ner  thumbup.gif

Gal maišote aliejuką su Dzintars balzamu? Tas tai tikrai česnaku smirda schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenora @ 2007 05 03, 13:00)
Gal maišote aliejuką su Dzintars balzamu? Tas tai tikrai česnaku smirda schmoll.gif

Vat man ir atrodo, kad česnaku smirda balzamas, o aliejuką tai čia mes gi visos tą patį lyg naudojam thumb_yello.gif
Atsakyti
man po gimdymo irgi plaukai slinkti pradejo, tad gavau paprasta recepta
1 valg saukstas medaus
1 valg saukstas aliejaus (sake tinka paprastas, bet as naudoju alyvuogiu)
1 kiausinio trynys
as naudoju dvigubas dozes, nes plaukai ilgi.
ta visa kose makalose uzsitepi ant plauku, uzsimaukslini maiseli ir palaikai pusvalandi. issiplauni su sampunu ir balzamu.
sake, kad ta kauke is tiesu stebulkinga. dar negaliu to patvirtinti, nes tik pora kartu tenaudojau. bet, kad plaukai tapo minkstuciai ir svelnus - 100 proc thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2007 05 03, 13:22)
Vat man ir atrodo, kad česnaku smirda balzamas, o aliejuką tai čia mes gi visos tą patį lyg naudojam  thumb_yello.gif

Tai ar as susimaisiau, ar kitos susimaise.. g.gif
Nes man uzstrigo butent tai, kad aliejus smirda, o balsamas atseit ne rolleyes.gif
Na nesvarbu, savrbu matom rezultataus ir jais dziaugiames ir nesmirdim drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man irgi labai slinko plaukai kokį pusmetį ar dar net ilgiau, naudojau daug įvairių priemonių ir kapsulių visokių ir vitaminų ir šampūnų beje Fitoval man visai nepadėjo, galiu gerai atsiliepti apie čemeryčias o labiausiai man padėjo pantogar vitaminai, nors jie brandūs, bet kaina jau buvo nesvarbu, nes plaukai labai slinko, o dabar galiu pasigirti atauginėjančiais plaukučiais, pas mane jų dabar pilna galva, ir tikrai nebeslenka, tikiuosi vėl galėsiu džiaugtis gražiais plaukais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2007 05 03, 12:53)
Man abejodama konsultantė vaistinėje patarinėjo, tai ko gero, pati nelabai žinojo biggrin.gif
Aš sunaudojau vieną, o tada kitą nusipirkusi pradėjau naudoti rečiau - vieną arba kartais du kartus per savaitę. Trečią gal pirksiu po mėnesio pertraukos. Nebeslenka lyg ir plaukai, bet jau paranoja atsirado: bijau nustoti naudoti priemones nuo slinkimo doh.gif

Aš irgi galvoju reikia dar vieną nusipirkt, gal blogiau nebus. Man irgi tokia pat paranoja-bijau nustot naudot unsure.gif

Tiesa, norėjau paklaust apie atauginėjantį ežiuką. Kaip jūs jį pamatot? Ar pas jus kažkurioj vienoj vietoj plaukai išslenka ir toj vietoj matot trumpučius plaukučius ar tie plaukai styro kaip nors per visą? Nes aš, kad ir kaip atidžiai žiūrinėju, bet nematau jo. Galbūt jo ir nėra verysad.gif
Atsakyti

Tiesa, norėjau paklaust apie atauginėjantį ežiuką. Kaip jūs jį pamatot?
[/quote]

Tiesiog galima pasidaryti tiesų sklastymą ir tada jau tikrai matysis ežiukas (jei bus), t.y. daugybė mažučių styrančių plaukelių bigsmile.gif
Atsakyti