Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai - 3 dalis

QUOTE(Teresa @ 2006 11 16, 10:18)
O kokios firmos tas ekstraktas? Kaip atrodo buteliukas?

Gal šitoks:
user posted image
Atsakyti
Kad nemačiau aš tokio Droge. Reikės gal idėmiau visas lentynas apžiūrėti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Teresa @ 2006 11 16, 11:29)
Kad nemačiau aš tokio Droge. Reikės gal idėmiau visas lentynas apžiūrėti.  g.gif

Tokį esu Maximoje mačiusi smile.gif
O Droge ką tik nužiūrėjau, yra kitoks dilgėlių ekstraktas, permatomame buteliuke, sudėtis: dilgėlių sultys ir distiliuotas vanduo. Tik va nuotraukytės niekur nerandu, negaliu parodyt. Droge mačiau jį tarp visų tų žibalų ir aliejukų, apatinėje lentynoje smile.gif
Atsakyti
dievazi ash tai jau nervuotis pradedu nu, kad ir ka naudoju naudos- jokios..kaip vare kuokstais taip ir toliau..visas paltas, megstukas aplipe kaip tokia besiserianti ziurke cry.gif
tepu galva tokiu zoliu ekstraktu mirra berods vadinas, tadum laukau, tadum plaunu spec sampunu, skalauku cemeryciu vandeniu ir dar cinka geriu ir perfektilo vitaminus - nieko.. schmoll.gif
nebezinau ka daryt..ir visa laika plauku saknis skauda..dariaus tyrimus tai sake viskas cia pas jus gerai... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jujuju @ 2006 11 16, 15:04)
dievazi ash tai jau nervuotis pradedu nu, kad ir ka naudoju naudos- jokios..kaip vare kuokstais taip ir toliau..visas paltas, megstukas aplipe kaip tokia besiserianti ziurke cry.gif
tepu galva tokiu zoliu ekstraktu mirra berods vadinas, tadum laukau, tadum plaunu spec sampunu, skalauku cemeryciu vandeniu ir dar cinka geriu ir perfektilo vitaminus - nieko.. schmoll.gif
nebezinau ka daryt..ir visa laika plauku saknis skauda..dariaus tyrimus tai sake viskas cia pas jus gerai... unsure.gif

Skalauji čemeryčių vandeniu?Kad juo reikia šaknis įtrint o ne skalaut.
O gal kokias ampules verta išbandyt?Man rodos jų veikimas stipresnis
Atsakyti
QUOTE(linuzielia @ 2006 11 15, 20:09)
o kokiu vaistu israse ? jei ne paslaptis.

net nežinau kaip vadinasi, jie tepami į galvos odą, padarė specialiai vaistinėje blush2.gif Dar, kaip buvo mineta, pantogar. Tikrai padeda thumbup.gif
Atsakyti
nus ne taip parasiau, kai ishplaunu galva dar tada patrinu su cemeryciu vandeniu ir palaikau apsiviniojus galva. nezinau..tikrai neviltis ima schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2006 11 16, 12:01)
Gal šitoks:
user posted image

ten toks rudas buteliukas, radau prie zibalu plaukam:)
Papildyta:
QUOTE(Miaška @ 2006 11 16, 14:12)
Tokį esu Maximoje mačiusi smile.gif
O Droge ką tik nužiūrėjau, yra kitoks dilgėlių ekstraktas, permatomame buteliuke, sudėtis: dilgėlių sultys ir distiliuotas vanduo. Tik va nuotraukytės niekur nerandu, negaliu parodyt. Droge mačiau jį tarp visų tų žibalų ir aliejukų, apatinėje lentynoje smile.gif

ten sudetis ta pati plius konservuojancios medziagos, buteliukas rudas, taip as taip pat aptikau apatinej lentynoj:)
Atsakyti
Aa irgi eisiu pirkt cemeryciu vandens, nes nors bandziau apsimest, kad cia normaliai tiek iskrenta plauku, bet ziuriu, kad jau ima plonet mano buvusi stora kasa blink.gif Ar jo ilgam uztenka ar geriau pasiimt keleta buteliuku, kad paskui nelakstyt?
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2006 11 16, 17:50)
Aa irgi eisiu pirkt cemeryciu vandens, nes nors bandziau apsimest, kad cia normaliai tiek iskrenta plauku, bet ziuriu, kad jau ima plonet mano buvusi stora kasa blink.gif Ar jo ilgam uztenka ar geriau pasiimt keleta buteliuku, kad paskui nelakstyt?

Tepant kiekvieną vakarą man užteko savaitei, tai manau iškart pora verta pasiimt o jei jau nuo poros nesimatys rezultatų tai toliau nemanau kad verta naudot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2006 11 16, 16:50)

Aš pirkau iš karto 2 - mažučiai jie. O dar kai vaistininkė pasakė, kad dažnai nebūna, tai apsirūpinau iš karto biggrin.gif
Atsakyti
Ar kas esat bande estradiolio 0.025proc tirpala?.. estradiolis - estrogenas, apsprendziantis ir plauku slinkima,jeigu kam jo truksta.. esiu kt savaite tirtis, ar man jo pakanka..

Vien is po nakties randu koki 100 plauku ant saves ir pizameles.. :(nelakalbu jau sukuojantis kiek buna..

Bandziau Kerastase, Regaine, ampules su placenta, Dzintars, Nivea alieju, Bio +, ir kuo daugiau masazuoju pirstu galais, tuo labiau krenta tie plaukuciai.. vartoju ta Pantogar, selena, cinka, kol kas jokio efekto, bandziau Mertz special, Grozvita ir nieko..
Atsakyti