QUOTE(Hip @ 2007 02 19, 21:40)
Na va, pasiguosiu ir as..Esu JAV - visu pirma cia nera tu priemoniu, kurias naudojau LT, tai plaukai patapo siurkstus, vel nesusitvarkau, nesvarbu kuo beplauciau...O dabar dar ir slinkti pradejo - zinau del ko - teko patirti stipru stresa. Bet jau emociskai jauciuosi gerai o slinkimas nesustoja. Dekui dievui, plauku pas mane daugiau nei reik, bet jei tokiais tempais - liks tikrai nekas.
Gal mamytes, esancios JAV galetu pasakyti, kokias priemones renkates - cia ju daug ir apie kai kurias firmas nieko nezinau...
o del plauku mazai mergaites - pamenu mano sesutei taip buvo - plaukuciu vos vos ir tie silpni, tai tevai kirpdavo lb daznai ir viskas susitvarke. Bet aisku visu pirma reiktu patikrinti ar tam nera fiziologines priezasties.
Gal mamytes, esancios JAV galetu pasakyti, kokias priemones renkates - cia ju daug ir apie kai kurias firmas nieko nezinau...
o del plauku mazai mergaites - pamenu mano sesutei taip buvo - plaukuciu vos vos ir tie silpni, tai tevai kirpdavo lb daznai ir viskas susitvarke. Bet aisku visu pirma reiktu patikrinti ar tam nera fiziologines priezasties.
Regaine 2 arba 5 proc. yra JAV ir jis pigesnis nei LT. cia jau stiprus vaistas nuo plauku slinkimo, skirtas net vyrams. raso kad pradejus naudoti reikia pastoviai naudoti, bet as panaudojusi metus meciau ir nieko, perejau ant paprastesniu prieparatu i rviskas liuks. O juk JAv viskas pigiau ir daug geresnes kokybes nei LT.