QUOTE(fashion @ 2007 01 25, 17:33)
Vaziuosiu pirkti is ajurvedu parduotuves alieju nuo plauku slinkimo, "a vnush" pades? Tik gal kas vaika padabotu
nera problemu tik uzvesk
ViShy o kvapo nebuna kai isdziusta
QUOTE(Essexgirls @ 2007 01 25, 15:46)
ViShy o kvapo nebuna kai isdziusta
Kvapo nebuna kai plaukai isdziusta,bet jei galvos oda sudreksta tada pasijaucia nemalonus kvapas
Himalaya Herbals - Hair Loss Cream
100ml - 47.35 (kaina dar uzlipinta ant dezutes )
as asmeniskai pirkau Kaune Vaistazoliu vaistinej..
Aš ir ieškojau šito kremo eurovaistinėse, bet neradau. O kur randasi Kaune Vaistažolių vaistinė ?
Aš ir ieškojau šito kremo eurovaistinėse, bet neradau. O kur randasi Kaune Vaistažolių vaistinė ?
QUOTE(Giedrilyte @ 2007 01 25, 11:45)
Dar toj Lush parduotuvej geras toks melynas kietas sampunas... tiksliai neatsimenu kaip vadinasi, bet jis su juru dumbliais ir labai purina plaukus, net fenuot nereik. Beje, pabandyk balzama American Cream- as ji kaip plauku kauke naudoju, tai po to iki kito plovimo plaukai kvepia vanile ir bananais As ir mamai nupirkus buvau tai dabar tuos kietus sampunus kruvom i lietuva temiu ir savo ir mamos draugems
O Lietuvoj tikrai nera viso sito?
QUOTE(Zivilkaa @ 2007 01 25, 20:48)
Himalaya Herbals - Hair Loss Cream
Vilniaus gatveje netoli buvusiu (o gal ir dabar dar yra) Sporto prekiu
QUOTE(Semi Sweet @ 2007 01 25, 22:38)
Butent;) netoli ten kur buvo vokieciu vaistine, prie dabartinio pegaso knygyno, salia skalsos
QUOTE(Semi Sweet @ 2007 01 25, 22:38)
Butent;) netoli ten kur buvo vokieciu vaistine, prie dabartinio pegaso knygyno, salia skalsos
Ačiū merginos
QUOTE(Lenora @ 2007 01 25, 15:23)
Labai įdomu ir kažkaip man negirdėta. Parašyk ar stipri nuoviro koncentracija turi būti ar ne? Ar nespalvina plaukų, nes aš sviesaplaukė ir bijau. Kiek laiko taip žaidei? Būtinai bandysiu.
Aš tai irgi iki tol nebuvau girdėjus. Aš tai pavirindavau kelias rūtų šakeles, tas vanduo toks gelsvas palikdavo. Nemanau, kad pakeistų plaukų spalvą. Tiesa, aš ne tokia jau ir šviesiaplaukė. Jug gali pabandyt pradėt skalaut su silpnesniu. Šitaip aš žaidžiau kokį mėnesį ir rezultatas tikrai pasirodė Man buvo labai patogu jį naudoti, nes po langais daržely kelios rūtos augo (kaip pas tikrą lietuvaitę )
QUOTE(*giedrusia* @ 2007 01 26, 13:25)
Aš tai irgi iki tol nebuvau girdėjus. Aš tai pavirindavau kelias rūtų šakeles, tas vanduo toks gelsvas palikdavo. Nemanau, kad pakeistų plaukų spalvą. Tiesa, aš ne tokia jau ir šviesiaplaukė. Jug gali pabandyt pradėt skalaut su silpnesniu. Šitaip aš žaidžiau kokį mėnesį ir rezultatas tikrai pasirodė Man buvo labai patogu jį naudoti, nes po langais daržely kelios rūtos augo (kaip pas tikrą lietuvaitę )
Aciū už informaciją. Pavasarį ir aš pasisodinsių rūtų po langais