Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai - 3 dalis

QUOTE(Lalaa @ 2006 11 10, 20:26)
Labai patiko sampunas NaturVital, jis yra nuo slinkimo ir yra ivariu rusiu, as turejau riebiems plaukams, tikrai efektyvus  mirksiukas.gif

user posted image

Nepatiko man sitas NaturVital riebiems plaukams, jokio poveikio schmoll.gif plaukai riebalavos kaip anksciau, jei ne dar labiau, o ir siurkstus po jo. Nepatiko ir vichy nuo slinkimo, jokio poveikio, nei nuo slinkimo, nei plauku isvaizdai. Neradau dar tokio, kuris nukonkuruotu Pregaine bigsmile.gif
Nuo stipraus slinkimo man padeda Viscy ampules, bet teko labai ilgai naudot, kol poveikis pasirode bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 12 lapkričio 2006 - 00:28
Aš pradėjau gerti vitaminus, skirtus plaukams, odai ir nagams MERZ SPEZIAL DRAGEES ir dar nusipirkau Florenos plaukų vandenį KARMASIN smile.gif . Gal kuri naudojot šitą skystį plaukams stiprinti? Man jį rekomendavo vaistininkė.
Tai va, dabar lauksiu rezultatų, nes plaukai, baisu, kaip slenka doh.gif .
Atsakyti
beveuk 2 metus kankinau su saujomis slenkanciais plaukais, ko tik nebuvau nusipirkus, ir vitaminu, ir kapsuliu visokiu, niekas nepadedavo. dabar pries kelias dienas nusipirkau sampuna fitoval , tai net tiket nesitiki, vienas kitas plaukas rankoje palieka, o ir patys plaukai zvilgantys ir grazus pasidare. thumbup.gif nu niekad nebuciau patikejus schmoll.gif simtus meciau, o cia... 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vene @ 2006 11 12, 21:19)
Aš pradėjau gerti vitaminus, skirtus plaukams, odai ir nagams MERZ SPEZIAL DRAGEES ir dar nusipirkau Florenos plaukų vandenį KARMASIN  smile.gif . Gal kuri naudojot šitą skystį plaukams stiprinti? Man jį rekomendavo vaistininkė.
Tai va, dabar lauksiu rezultatų, nes plaukai, baisu, kaip slenka  doh.gif .

Naudojau Karmasina- schmoll.gif poveikio 0. O dabar noriu pasidziaugti- mano plaukuciai maziau slenka, pvz vakar issisukavo gal tik keli, o pries menesi kuokstais. O Dzintars aliejuka gal koki 4 karta tepiau biggrin.gif Nu dziaugsmo pilnos kelnes lotuliukas.gif
Atsakyti
O aš nusipirkau išgirtąjį čemeryčių vandenuką - vaistininkė suabejojo, ar yra, sako, dingęs buvo, bet atrado dar sandėly. Muset, supermamkos išpirko... biggrin.gif
Jau beveik nebeslenka plaukai - vakar dažiau, ploviau, tai nebeužkimšau vonios savo plaukais.
Kaip manote, jei noriu profilaktiškai stiprinti ataugantį ežiuką, kaip naudoti tas čemeryčias, kokiu dažnumu teplioti? g.gif
Atsakyti
Man taip pat slenka plaukai. Kirpėja patarė naudoti šampuną su beržu ekstraktu. Tai nupirkau Babuška Agafja. Nepadėįo, išnaudojau visą buteliuką. Gal reikėjo dažniau plauti, nors ant buteliuko buvo parašyta, kad naudoti 2 kartus per savaitę.
Dabar naudoju Dzintars balzamą, na gal padės. Reikia gal ir aliejuką nupirkti bus poveikis stipresnis, gal.
Vargas su tais plaukais. verysad.gif
Plaukai blizga, ilgi, jeigu tik neslinktu ir nelūžinėtu. Būtų super. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2006 11 13, 14:20)
O aš nusipirkau išgirtąjį čemeryčių vandenuką - vaistininkė suabejojo, ar yra, sako, dingęs buvo, bet atrado dar sandėly. Muset, supermamkos išpirko... biggrin.gif
Jau beveik nebeslenka plaukai - vakar dažiau, ploviau, tai nebeužkimšau vonios savo plaukais.
Kaip manote, jei noriu profilaktiškai stiprinti ataugantį ežiuką, kaip naudoti tas čemeryčias, kokiu dažnumu teplioti? g.gif

Kuo dažniau tuo geriau, aš kas vakarą tepliojau (Dabar aptingau bet reikės vėl pradėt blush2.gif ). Jei tik profilaktiškai tai manau kas antrą- trečią vakarą smile.gif. O naudot paprastai, tiesiog įtrinti plaukų šaknis, nuplauti nereikia nes nesijaučia jo ir kvepasgreit dingsta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Teresa @ 2006 11 13, 13:32)
Man taip pat slenka plaukai. Kirpėja patarė naudoti šampuną su beržu ekstraktu. Tai nupirkau Babuška Agafja. Nepadėįo, išnaudojau visą buteliuką. Gal reikėjo dažniau plauti, nors ant buteliuko  buvo parašyta, kad naudoti 2 kartus per savaitę.
Dabar naudoju Dzintars balzamą, na gal padės. Reikia gal ir aliejuką nupirkti bus poveikis stipresnis, gal.
Vargas su tais plaukais.  verysad.gif
Plaukai blizga, ilgi, jeigu tik neslinktu ir nelūžinėtu. Būtų super.  thumbup.gif

Man irgi su galiukais buvo problema, dabar jau baiginėjasi, kai vis tepliojau su Lorealio serumu smile.gif
Atsakyti
Aš kai plaukus šukuoju, tai nemažai ant šukų pasilieka. O lužinėja ne galiukai, o plaukai per pusę. Tai stiro tie plaukai, o kai sulaižau tai vaizdelis dar prastesnis. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vene @ 2006 11 12, 21:19)
Aš pradėjau gerti vitaminus, skirtus plaukams, odai ir nagams MERZ SPEZIAL DRAGEES ir dar nusipirkau Florenos plaukų vandenį KARMASIN  smile.gif . Gal kuri naudojot šitą skystį plaukams stiprinti? Man jį rekomendavo vaistininkė.
Tai va, dabar lauksiu rezultatų, nes plaukai, baisu, kaip slenka  doh.gif .

Karmasin naudoju jau mėnuo, plaukai tikrai šiek tiek sustiprėjo bigsmile.gif O vat vitaminai tai nepadėjo, gal plaukams šiek tiek, bet nagai nesustiprėjo... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2006 11 10, 20:41)

Patiko is Eurokoso plauku prieziuros priemones Zolotoj solk, bandziau sampuna, patiko ir aliejuka, aliejukas tai pasaka, visko patiko  wub.gif

laba,

as jau gera menesi naudoju Zolotoj solk aliejuka - tai poveikis tikrai matyti, kur kas maziau plauku vonioj lieka tongue.gif O naudoju kas savaite, tik laikau ilgiau, negu instrukcijoj parasyta (isivaizduoju, kad taip geriau;)
kai baigsiu dabartini sampuna, butinai isbandysiu Zolotoj solk, kazkur temoj skaiciau, kad neblogas (tas, kur specialiai nuo slinkimo)
Atsakyti
QUOTE(Ijo @ 2006 11 14, 10:58)
laba,

as jau gera menesi naudoju Zolotoj solk aliejuka - tai poveikis tikrai matyti, kur kas maziau plauku vonioj lieka tongue.gif  O naudoju kas savaite, tik laikau ilgiau, negu instrukcijoj parasyta (isivaizduoju, kad taip geriau;)
kai baigsiu dabartini sampuna, butinai isbandysiu Zolotoj solk, kazkur temoj skaiciau, kad neblogas (tas, kur specialiai nuo slinkimo)

Tikrai nebogas, ir kauke naudojau thumbup.gif
Atsakyti