Sena tema http://www.supermama...howtopic=100713
Papildyta:
Jau atidarem 3 tema
Taigi jau turime patirties, kaip kovoti su slinkimu
Parasysiu ka pati naudojau nuo plauku slinkimo
Pries plovima, aliejuka Dzintars, patiko, lengvai isiplauna, plauku neriebaluoja, kavapas savotiskas, bet po plovimo nelieka.
Dar kazkada bandziau balzama pris plovima, bet jo kvapas mane vos nenuzude nepatiko, del kvapo, iki sios dienos atsimenu
Taip pat turejau Dzintars sampuna, bet kazakip nesuzavejo
Labai patiko aliejukas ampulese, Babuskos Agafijos Lengvai isiplauna, plauku neriebina, patogu nauduoti, plaukai svelnus, ir padeda nuo slinkimo
Labai patiko sampunas NaturVital, jis yra nuo slinkimo ir yra ivariu rusiu, as turejau riebiems plaukams, tikrai efektyvus
O vat kauke sitos firmos man nepatiko
Dabar naudoju, is Belitos, seruma nuo plauku slinkimo, labai patenkinta, plaukai nustojo slinkti, naudoju jau gal koki 4 menesi, jau profilaktiskai, bet kol kas plaukuciai vietoje ir auga nauji
Dabar naudoju, is Belitos, seruma nuo plauku slinkimo, labai patenkinta, plaukai nustojo slinkti, naudoju jau gal koki 4 menesi, jau profilaktiskai, bet kol kas plaukuciai vietoje ir auga nauji
QUOTE(Lalaa @ 2006 11 10, 20:26)
Gal galėtum, Lalaa, pasakyti, kur galima nusipirkti šito serumo, ir kiek jis kainuoja? Aš naudojau Cutrin serumą, tai man nepadėjo.
QUOTE(Lalaa @ 2006 11 10, 18:26)
Labai patiko sampunas NaturVital, jis yra nuo slinkimo ir yra ivariu rusiu, as turejau riebiems plaukams, tikrai efektyvus
kur galima nusipirkt to sampuno?
Visikai nemaciau jokio poveikio nuo Fitoval priemoniu
Nuo plauku slinkimo, o ir nuo pleiskanu padeda Sulsena
Bandziau sampuna ir losjona su dilgeliu ekstraktu, tai kazkaip nepatiko, o ir poveikio teigiamo nebuvo
Patiko is Eurokoso plauku prieziuros priemones Zolotoj solk, bandziau sampuna, patiko ir aliejuka, aliejukas tai pasaka, visko patiko
Nuo plauku slinkimo, o ir nuo pleiskanu padeda Sulsena
Bandziau sampuna ir losjona su dilgeliu ekstraktu, tai kazkaip nepatiko, o ir poveikio teigiamo nebuvo
Patiko is Eurokoso plauku prieziuros priemones Zolotoj solk, bandziau sampuna, patiko ir aliejuka, aliejukas tai pasaka, visko patiko
Lalaa o ar Natur Vital šampūnų yra nuo slinkimo bet netik riebiems plaukams?Nes renkuos tarp šio ir Lakmės.
Ir dėl Belitos - Kur ją pirkai?Kokia kaina?Koks naudojimas?Klok viską nes mums visoms įdomu
Ir dėl Belitos - Kur ją pirkai?Kokia kaina?Koks naudojimas?Klok viską nes mums visoms įdomu
QUOTE(Dezdemona* @ 2006 11 10, 22:45)
Lalaa o ar Natur Vital šampūnų yra nuo slinkimo bet netik riebiems plaukams?Nes renkuos tarp šio ir Lakmės.
NaturVital nuo slinkimo yra ir sausiems plaukams, yra Eurovaistinei, Sarmoje, 300ml ~17lt
Belita seruma pirkau vasara, Vilpedes bazeje, 300ml ~10lt. Ispradziu naudojau ir po plovimo ir pries plovima pagal instrukcija po plovimo plauku nieriebina, kvapas toks savotiskas, bet greitai isgaruoja
Dzintars aliejuka jau naudoju, Zalotoj Šolk turejau ir sampuna, ir kauke- patiko. Domintu Belitos serumas, gal kaunietes matet kur nors ji pirkti?
QUOTE(Lalaa @ 2006 11 10, 20:50)
Belita seruma pirkau vasara, Vilpedes bazeje, 300ml ~10lt. Ispradziu naudojau ir po plovimo ir pries plovima pagal instrukcija po plovimo plauku nieriebina, kvapas toks savotiskas, bet greitai isgaruoja
QUOTE(tigrik @ 2006 11 10, 21:23)
Domintu Belitos serumas, gal kaunietes matet kur nors ji pirkti?
Vilniuje jo esu mačiusi Kalvarijų turguje - kur babulkos rusiška, baltarusiška kosmetika prekiauja. O taip pat tose mažose parduotuvėlėse, kur prekiaujama rusiška kosmetika - pati pirkau požeminėje perėjoje prie Europos. Manau, Kaune tokių parduotuvėlių su rus. kosmetika taip pat yra - ten ir ieškok
sveikos... turejau ta pacia bedele nes pati maitinu vaikeli tai siek tiek geriau...na pasikuklinau daug geriau...tik tos mano priemones ne is pigiuju man padejo Well"os energy elexir ir tos pacios serijos sampunas,taip pat geriu vitaminus "cleopatra". "rene furterer" sampunas nuo slinkimo ,bet labai ielergizavo galvos oda siandien issiploviau galva,tai vonia tikrai neuzsikimso,kaip kad jus rasote o pries pora menesiu tikrai buvau issigandusi,kad liksiu be plauku
QUOTE(Lalaa @ 2006 11 10, 19:41)
Visikai nemaciau jokio poveikio nuo Fitoval priemoniu
man irgi nepadejo
po gimdymo ir metus maitinimo oioioi kaip slenka plaukai tikrai pradžioj net vonia užsikimšdavo- dabar slenka bet mažiau. Kol kas nevartojau nieko bet varysiu rytoj pirkt to aliejuko Dzintars