Įkraunama...
Įkraunama...

Anglų kalba

apie mokytojus rekomenduojamus nieko neradau, nors skelbimu yra ir dabar rinktis pagal ka unsure.gif best su tusinuku uzsimerkus blink.gif
as parsisiunciau ta supermemo, bet mano lygis 0+0, tai nieko nesuprantu, ko jie is manes nori, kai atsakymas "I" uzklausoje, nu ir ka, sita as zinau, o uzklausimo nesuprantu, nes jis 5 kartus sudetingesnis, nei pats atsakymas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurencija2 @ 2010 12 26, 01:52)
apie mokytojus rekomenduojamus nieko neradau, nors skelbimu yra ir dabar rinktis pagal ka  unsure.gif best su tusinuku uzsimerkus  blink.gif

drinks_cheers.gif Man taip pat butu naudingos rekomendacijos, noreciau mokintis individualiai
Atsakyti
Esu lankiusi gimnazita (Vilniuje), susiviliojau kaip ir daugelis ta didele 50 proc. nuolaida ir norejau pasitobulinti kalba (daugiausiai snekamaja). Lankiau upper-intermediate lygi. Tiesa sakant, merginos, labai nusivyliau. verysad.gif Mokykloje daugiau ismokstama per ta pati laika, nei siuose kursuose. Aisku nenoriu nuteikineti pries, nes dar daug kas priklauso nuo mokytojo ir nuo jusu paciu darbo.
Daugelis is musu grupes norejo tobulinti snekamaja kalba, visi snekedavom po kelias minutes grupelese po du (dialogas) arba mokytojai kazka pasakodavom, paskui skaitymas, klausymas, gramatika... Kai kurios merginos net pacios prasesi 'namu darbu' (suprantama, kai kas dirba, seima turi, tai nenorejo dar ir anglu 'nestis namo'), bet per visa kursa isdalino tik knygeles paskaityt ir tipo paskui apie jas visiems papasakoti.
Zodziu, ka norejau pasakyt, ne kazkokie kursai jums pades sneketi geriau angliskai, o jusu paciu darbas. Neuztenka palankyt kelis menesius kursus ir manyt, kad jau 'sublizgesi' anglu kalbos ziniom (as irgi taip naiviai masciau blush2.gif ) . Be to, ten juk susirenka apie 10 zmoniu, kiekvienam mokytoja turi skirti laiko pasneket, o kur dar kitos uzduotys...
Mano manymu kursai gerai tiems, kurie beginner lygyje, kuriems reikia kalbos pagrindu, kas 'uzvestu ant kelio' kaip sakoma... arba ruosiantis kokiam rimtam testui (IELTS ir pan.)...
Ka siulau? Susiraskit koki angliska puslapiuka, kur visi renkasi ismokti anglu, susitarkit per skype pasneket, yra daug ivairiu ir normaliu internetiniu svetainiu. Pati taip esu ne karta darius, susitardavom topic'us ir snekedavom, vienas kita taisydavom. Jei nepasitikit savo pasnekovu, galima ir native speaker susirasti, kuris gali jums padeti. Manau tai bus tikrai daug naudingiau, o ir laika galit planuotis kaip norit ir pinigeliu sutaupyt.
Sorry uz paklode ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Na kad paciai nera valios mokytis ir tobulintis... Todel taip pat ieskau kazkokiu kursu Kaune... Zinau, kad kai susimokesiu, tai ir mokysiuos, o kitaip nieko nebus...
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Na va jungiuosi ir aš prie Jūsų grupelės mirksiukas.gif Prireikė ir man anglų kalbos žinių smile.gif Kadangi mokykloje mokytis nebuvo labai įdomu 4u.gif o dabar anglų kalba reikalinga darbe tai reikia viską pradėti iš naujo. Skaičiau šią temelę ir susidomėjau kursais Mormonų bažnyčioje Kaune. Šiaip ir ne tik iš čia buvau girdėjus apie šias pamokėles. Gal kas nors lankėte šioj bažnyčioj pamokėles, gal turite kokiu atsiliepimų?
Atsakyti
gal kas galetu pagelbeti, pakomentuoti, noriu pradeti lankyti anglu kalbos kursus Vilniuje, tad gal kam teko susidurti su kokiomis mokyklomis?
Atsakyti
Man irgi idomu, vilniuje, o kiek mazdaug pamoka kainuoja jei privaciai mokytis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Knopkute3 @ 2011 05 15, 15:16)
gal kas galetu pagelbeti, pakomentuoti, noriu pradeti lankyti anglu kalbos kursus Vilniuje, tad gal kam teko susidurti su kokiomis mokyklomis?

Siaip daug Vilniuje kalbu mokyklu smile.gif Zinau, kad gera yra Lingua Perfecta, labai draugiskas personalas ir saunus mokytojai smile.gif
Vasara irgi susirenka grupes, buna trumpesni kursai ir intensyvesni.
smile.gif
Papildyta:
Kursuose kainos (jeigu mokytis grupeje), zinoma, kad yra mazesnes.
O jeigu privaciai, tai svyruoja nuo 15 iki 40lt per valanda (60min.). Viskas priklauso, nuo mokytojo patirties ir profesionalumo smile.gif
Bet rinktis visada yra is ko smile.gif
Atsakyti
Sveiki, ir man uzejo noras mokytis anglu kalba. Nors zinau ja, bet ne itin gerai, o kaip pasirinkti mokykla. Kaip man sake, geriausia, kai destytojas, native speaker. Gal kas zino tokias mokykleles?
Atsakyti
QUOTE(Martusik @ 2011 05 25, 15:28)
Sveiki, ir man uzejo noras mokytis anglu kalba. Nors zinau ja, bet ne itin gerai, o kaip pasirinkti mokykla. Kaip man sake, geriausia, kai destytojas, native speaker. Gal kas zino tokias mokykleles?

Laba!

Siaip galiu pasakyti (kaip destytoja), kad, jeigu gimtakalbis yra mokytojas pagal specialybe, tai tada jis is tikruju gali sauniai mokyti kalbos, ypac nuo A2 lygio (kai mokiniai jau gali suprasti ir kazka atsakyti laisviau).
Jeigu pradedama nuo nulio, tada, zinoma, geriausia, kad mokytojas galetu paaiskinti gramatika lietuviskai, isversti nezinomus zodzius (ko uzsienietis padaryti negales, jeigu jis nemoka lt).
Taip pat, jeigu gimtakalbis nera mokytojas, tai jis vargu, ar ka nors paaiskins, gales pakalbeti ir viskas. Pati buvau susidurusi su daugeliu uzsienieciu angliakalbiu, kurie net veiksmazodziu laiku pavadinimu nezinojo... Tai jau ir paaiskint negaletu, sakytu, kad taip sakoma ir viskas biggrin.gif
Siaip, jeigu mokomasi nuo A1 lygio, tada siulyciau mokytoja, kalbancia lietuviskai. Zinoma, per pamokas taip pat butu kalbama angliskai, bent jau tiek, kiek mokiniai galetu suprasti smile.gif
Tai va, tiek galiu is savo patirties pasakyti smile.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Radau individualiai mokantį anglakalbį dėstytoją. Jo vardas Daniel Prisinski. Gal kas esate lankęsi pas jį? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(DestinoValeria @ 2011 05 25, 22:05)
Laba!

Siaip galiu pasakyti (kaip destytoja), kad, jeigu gimtakalbis yra mokytojas pagal specialybe, tai tada jis is tikruju gali sauniai mokyti kalbos, ypac nuo A2 lygio (kai mokiniai jau gali suprasti ir kazka atsakyti laisviau).
Jeigu pradedama nuo nulio, tada, zinoma, geriausia, kad mokytojas galetu paaiskinti gramatika lietuviskai, isversti nezinomus zodzius (ko uzsienietis padaryti negales, jeigu jis nemoka lt).
Taip pat, jeigu gimtakalbis nera mokytojas, tai jis vargu, ar ka nors paaiskins, gales pakalbeti ir viskas. Pati buvau susidurusi su daugeliu uzsienieciu angliakalbiu, kurie net veiksmazodziu laiku pavadinimu nezinojo... Tai jau ir paaiskint negaletu, sakytu, kad taip sakoma ir viskas biggrin.gif
Siaip, jeigu mokomasi nuo A1 lygio, tada siulyciau mokytoja, kalbancia lietuviskai. Zinoma, per pamokas taip pat butu kalbama angliskai, bent jau tiek, kiek mokiniai galetu suprasti smile.gif
Tai va, tiek galiu is savo patirties pasakyti smile.gif

Visiskai pritariu. Neturiu nieko prideti.
Atsakyti