Sveiki
Jungiuosi ir as. Kutvela , jei ne paslaptis, kur kursus lankysi?
Lankiau šituos kursus du lygius ( A2 ir B1). Bet jau mečiau, kažkaip nelabai man. O tu ten pirmą kartą eisi ir pas kokią mokytoją, gal jau žinai?
QUOTE(Paulina25 @ 2010 10 03, 19:56)
Lankiau šituos kursus du lygius ( A2 ir B1). Bet jau mečiau, kažkaip nelabai man. O tu ten pirmą kartą eisi ir pas kokią mokytoją, gal jau žinai?
as mokysiuos pas destytoja Elena,pirma karta, ir i kursus eisiu Kaune
as mokysiuos pas destytoja Elena,pirma karta, ir i kursus eisiu Kaune smile.gif
Kutvela Bet cia 140val is karto? O jei destytojas nepatiks?
Paulina25 O Tu dabar dar mokaisi anglu?
QUOTE(Sunny_Day @ 2010 10 05, 18:17)
Kutvela Bet cia 140val is karto? O jei destytojas nepatiks?
na manau, kad bus viskas gerai
Sunny Day o tie kursai verti demesio? na ismokina per juos ka nors?
Kutvela,
Sunny Day o tie kursai verti demesio? na ismokina per juos ka nors?
tu apie kuriuos?
QUOTE(Sunny_Day @ 2010 10 05, 19:52)
Kutvela, tu apie kuriuos?
sumaisiua vardus atsiprasau , cia turejo but Paulina25
dėl mokymosi - jau nebesimokau ten,nes manau,kad pagrindus turiu,toliau reik pačiai daugiau dirbt,klausyt tekstų ir pan. Dėl kalbėjimo su kitais žmonėmis - bent jau Vilniuje ir bent jau toj grupėj, kur aš mokiausi,pasikalbėti su kitu žmogum tekdavo labai mažai,nes vidutiniškai būdavo apie 10 žmonių (užsirašę 14 ) ir šiaip tam būdavo skiriama mažai dėmesio.
O ar verti dėmesio - tai priklauso nuo mokytojo ir nuo kitų žmonių,kurie lankys. Pas mus visi labai mėgo plepėt lietuviškai,ir pati mokytoja buvo plepi.
O ar verti dėmesio - tai priklauso nuo mokytojo ir nuo kitų žmonių,kurie lankys. Pas mus visi labai mėgo plepėt lietuviškai,ir pati mokytoja buvo plepi.
vidutiniškai būdavo apie 10 žmonių
Oho... As vat ketinu i kursus eiti, ten pradziai 40val. paskui galesiu pratest, jei noresiu. Grupej 4-5 zmones.
QUOTE(Paulina25 @ 2010 10 05, 20:28)
Dėl kalbėjimo su kitais žmonėmis - bent jau Vilniuje ir bent jau toj grupėj, kur aš mokiausi,pasikalbėti su kitu žmogum tekdavo labai mažai,nes vidutiniškai būdavo apie 10 žmonių (užsirašę 14 ) ir šiaip tam būdavo skiriama mažai dėmesio.
taip yra visada kursuose. as nusivyliau visais (o isbandziau ju tikrai nemazai: Kalba, EF, Soros International ir t.t. ). Dar as esu siaubingai drovi ir kalbeti viesai (kada gallu gale atsiranda toks laimingas momentas) man yra tikra kancia Vienzo, problemos pasibaige, kada suradau privacia mokytoja. Aisku, irgi nuo zmogaus priklauso (surasti SAVO mokytoja irgi ne is karto pavyko), bet galu gale radau tai, ko reikejo Patekau pas zmogu, kuris leisdavo daugiau kalbeti man, nei kalbedavo pats. Na ir ka jus manot, po pusmecio ivyko luzis! Pradejau kalbeti angliskai. Tai dabar visada atsakingai pareiskiu, kad kursai - ne iseitis. Ieskokit mokytojo!
QUOTE(akagintaras @ 2010 10 08, 12:58)
O man visai nejuokinga, kai žmonės įsivaizduoja, kad su lietuvių tautybės anglų kalbos mokytoju įmanoma pasikalbėti "natūraliai"
imanoma, imanoma. As, rusakalbe, turejau rusakalbe anglu kalbos mokytoja (specialiai neieskojau, taip susikloste), taciau as su ja 90% pamokos laiko kalbejau angliskai nes ji atsisake bendrauti kitaip. manau, svarbiausia tureti diskusijos metu oponenta, kuris i tavo pastangas kalbeti angliskai atsakytu irgi angliskai