sveikos mamos ir ne tik
nuoreciau jusu patarymo anglu kalbos mokykloje nesimokiau(buvo vokeciu),nemoku skaityti anglisku zuodziu trumpiau sakant lygis mano tragiskas
kokius kursus man pasirinkti? ar buna tokiu kursu,visai nuo pagrindu
aciu
QUOTE(alincikita @ 2010 02 02, 23:23)
sveikos mamos ir ne tik
nuoreciau jusu patarymo anglu kalbos mokykloje nesimokiau(buvo vokeciu),nemoku skaityti anglisku zuodziu trumpiau sakant lygis mano tragiskas
aciu
aciu
zinoma, kad buna
vadinasi anglu kalbos kursai pradedantiesiems (beginner lygis) - panarsykit internete
QUOTE(Gilded Butterfly @ 2009 10 18, 11:35)
as tai lankau American English School jau ne pirmus metus esu patenkinta, dbr musu grupeje apie 8 zmones , destytojas anglakalbis (visiskai nekalba lietuviskai) ir dar po kursu baigimo gaunam sertifikatus (koki lygi baigem ir kokiu ivertinimu)
Kiek laiko tokie kursai vyksta?
ir beje kokia kaina
Šiuo metu lankau individualias pamokas pas vieną dėstytoją, kuri dėsto VU. Ketinu baigti, nes pačius neaiškumus jau išsiaiškinau ir bandysiu mokytis savarankiškai. Vienu žodžiu, ant kelio mane užvedė.. Tai - galiu rekomenduoti kam reikės
Vilnius
Vilnius
QUOTE(Šypsena @ 2005 11 29, 14:16)
Sveikos,
Jau senai planuoju pradėti anglų k. mokslus. Štai dabar jau pasiryžau. Lankiau kursus, bet man tikrai nėra priimtina kursų dėstymo metodika. Norėčiau privataus mokytojo, kuris dirbtų su manimi, pagal man tinkamą tempą, metodiką.
Gal galėtumėt rekomenduoti gerą anglų k. mokytoją privačioms pamokoms Vilniuje???
Jau senai planuoju pradėti anglų k. mokslus. Štai dabar jau pasiryžau. Lankiau kursus, bet man tikrai nėra priimtina kursų dėstymo metodika. Norėčiau privataus mokytojo, kuris dirbtų su manimi, pagal man tinkamą tempą, metodiką.
Gal galėtumėt rekomenduoti gerą anglų k. mokytoją privačioms pamokoms Vilniuje???
Aš mokausi My Effortless English, be jokių kursų, nuostabūs rezultatai per metus. Sūnus iš pradžių juokėsi iš manęs, ko čia aš sugalvojau mokytis. dabar jau didžiuojasi manim Labai puikus metodas, pamokos mp3 failuose, aš klausausi kiekvieną dieną po valandą ar dvi, važiuodama į darbą, per pietų pertrauką, prieš miegą. Jokių nuobodžių gramatikos mokslų, gramatika paslėpta linksmose pamokose. Super!
Sveiki, mes ketiname emigruoti po metu. Labiausiai bijau del savo sunaus, kuris velai pradejo kalbeti. Dabar jam 5.6 metu, bet sunkokai dar reiskia mintis, sunkokai pasakoja, dar dirbam su logopede.
O cia uzgriuvo poreikis isvaziuoti. Manau, kad jam labai sunku bus ismokti svetima kalba, todel nutariau gal jau dabar pradeti ruostis. Ar zinote Palangoje zmogu, kuris gerai moketu anglu kalba ir noretu bendrauti su vaiku? Nesu pedagoge, bet man rodosi jis greiciau ismoktu kalba jeigu kazkas ji tiesiog sudomintu zaidimais bendraudamas angliskai. Nes suole issedeti susikaupus jam dar sunku. Gal cia galetu buti ir mokinys, nebutinai pedagogas?
O cia uzgriuvo poreikis isvaziuoti. Manau, kad jam labai sunku bus ismokti svetima kalba, todel nutariau gal jau dabar pradeti ruostis. Ar zinote Palangoje zmogu, kuris gerai moketu anglu kalba ir noretu bendrauti su vaiku? Nesu pedagoge, bet man rodosi jis greiciau ismoktu kalba jeigu kazkas ji tiesiog sudomintu zaidimais bendraudamas angliskai. Nes suole issedeti susikaupus jam dar sunku. Gal cia galetu buti ir mokinys, nebutinai pedagogas?
QUOTE(skruzdeda @ 2010 05 26, 15:56)
Sveiki, mes ketiname emigruoti po metu. Labiausiai bijau del savo sunaus, kuris velai pradejo kalbeti. Dabar jam 5.6 metu, bet sunkokai dar reiskia mintis, sunkokai pasakoja, dar dirbam su logopede.
Kiek žinau, vienas iš geriausių pasaulio kalbėtojų buvo Miltonas Eriksonas. Aš laikau jį vienu iš geriausių todėl, kad jis savo kalbėjimu ir vien tik kalbėjimu keitė žmonių gyvenimus.
Eriksonas pradėjo kalbėti, būdamas 4 metų. Ar kas nors gali perspjauti šį "rekordą"?
Todėl nusiraminkit ir leiskit vaikams augti jų pačių tempais. Vaikai neturi rimtų problemų tol, kol nepradeda kištis suaugusieji
Kas link užsienio kalbų, tai dar negirdėjau nė vieno atvejo, kad išvažiavus svetur, suaugusieji būtų išmokę kalbėti greičiau už vaikus. Todėl mano kuklia nuomone, vaikų nereikia mokyti. Iš jų reikia mokytis
Kaune yra vykdomas projektas, finansuojamas ES, pagal kuri bedarbiai asmenys, auginantys iki 10 m. vaikus, ar turintys serganciuju ar senyvo amziaus zmoniu, kuriuos turi priziureti, gali dalyvauti nemokamuose anglu kalbos ir kompiuteriu kursuose (vertinamos seimos pajamos, maksimali 1 asmeniui tenkanti suma - 1050 Lt).
Siuo metu renkama nauja grupe (prasidetu nuo birzelio 14 d.), dar yra like 4 laisvos vietos. Jei ka sudomintu - rasykit i az, atsiusiu platesne informacija. Galeciau gal ir cia placiau aprasyti, bet bijau, kad mano zinute nebutu sutraktuota kaip reklama ar pan.
Siuo metu renkama nauja grupe (prasidetu nuo birzelio 14 d.), dar yra like 4 laisvos vietos. Jei ka sudomintu - rasykit i az, atsiusiu platesne informacija. Galeciau gal ir cia placiau aprasyti, bet bijau, kad mano zinute nebutu sutraktuota kaip reklama ar pan.
norisi atsiliepimu apie anglu kalbos kursus www.linguaperfecta.lt gal kas lanke?
sveikos, mamos. noreciau gauti patarima del anglu kalbos kursu, kur galima patobulinti snekamaja kalba?
QUOTE(kriskute @ 2010 04 27, 21:23)
Aš mokausi My Effortless English, be jokių kursų, nuostabūs rezultatai per metus. Sūnus iš pradžių juokėsi iš manęs, ko čia aš sugalvojau mokytis. dabar jau didžiuojasi manim Labai puikus metodas, pamokos mp3 failuose, aš klausausi kiekvieną dieną po valandą ar dvi, važiuodama į darbą, per pietų pertrauką, prieš miegą. Jokių nuobodžių gramatikos mokslų, gramatika paslėpta linksmose pamokose. Super!
as ir bandysiu mokintis pagal sita programa ir dar eisiu i anglu kalbos kursus:) ziuresim, kas cia man gausis