Įkraunama...
Įkraunama...

Anglų kalba

sveiki.mano mama nori lankyt anglų kalbos kursus vilniuje... gal kas žinot tinklapių arba turit informacijos apie tai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurisss93: 09 liepos 2009 - 21:31
Priklauso nuo salygu.... Namuose ar mokykloje, koks kalbos lygis, kokiu pamoku nori- viena ar grupeje ir tt.
Atsakyti
noretu mokytis viena,lygis vidutinis.
Atsakyti
ivesk i google anglu k kursai

duos pilna variantu
Atsakyti
o gal kas bandė mokytis savarankiškai, gal gali parekomenduoti nuorodą
Atsakyti
radau labai smagu dalyka : spalio 13 d. 19h bus nemakama parodomoji paskaita suaugusiems Gimnazitoje. metu jums nuoroda del registracijos jei kas susidomes: http://www.gimnazita..._kalbos_kursai/. pati jau uzsiregistravau ir butinai nueisiu smile.gif juk chaliavai tai ko ir nepaziurejus, nepabandzius. o jei jau patiks tai eisiu tobulinti savo anglu zinias smile.gif
Atsakyti
as tai lankau American English School jau ne pirmus metus thumbup.gif esu patenkinta, dbr musu grupeje apie 8 zmones , destytojas anglakalbis (visiskai nekalba lietuviskai) thumbup.gif ir dar po kursu baigimo gaunam sertifikatus (koki lygi baigem ir kokiu ivertinimu) bigsmile.gif
Atsakyti
As taip pat jau antrus metus anglu k kursus lankau AMES (American English school). smile.gif

na ka, siaip man patinka, bet nelabai patinka kad destytojai kas pusmeti keiciasi... Pirma pusmeti buvo labai sauni, tirrai ismananti pedagogo darba destytoja, be to tokia atsidavusi, tikrai mylinti savo darba thumbup.gif sugebedavo itraukti i mokymasi ir lankyma smile.gif o dabar desto jauna merina, tai kartais susidaro toks ispudis, jog jau terupi atidirbti ir iseiti programa g.gif mokymosi, destymo metodai visai kitokie... kazkaip nelabai, ypac pradziai buvo... na isivaziavau ir nieko, puse velnio, svARBU PATI NORIU MOKYTIS, TAI NORO NIEKS NEATMUS! cool.gif

tikiuosi viskas praeis sklandziai ir noras Ames mokytis toliau nedings... smile.gif

Atsakyti
as tai lankau American English School jau ne pirmus metus thumbup.gif

svARBU PATI NORIU MOKYTIS, TAI NORO NIEKS NEATMUS! cool.gif

Parinkau dvi citatas ir pasakysiu dėl ko. Ne todėl, kad norėčiau atsakyti ar replikuoti, bet kaip iliustracijas.
Pirmoji citata mane liūdina. Konkrečiai - ta vieta, kur "ne pirmus metus". Pažįstma situacija smile.gif

Antroji - super optimistinė. Iš karto prisiminiau Anthony Robbins, kuris teigia, kad bet kokioje veikloje galioja savotiškas Pareto principas - medodas sudaro 20% sėkmės, psichologija - 80%. Ir dar prisiminiau savo idėjinį mokytoją Steve Kaufmann, kai jis sakė, kad jeigu aš jums pasiūlyčiau milijoną dolerių, jūs per metus išmoktumėt bet kurią kalbą su bet kokia metodika smile.gif

Taigi, jeigu motyvacija yra - 80% sėkmės garantuota.
Atsakyti
QUOTE(Jasmine @ 2009 11 26, 16:51)
karta per svaite.

"Degtukais plieno neišlydysi" (N.Zamiatkin).

Mokytis reikia minimum kartą per dieną, minimum po 1 valandą. Kitaip iš tų mokslų naudos bus panašiai kaip lavonui iš klizmos sad.gif
Atsakyti
Labukas smile.gif Vakar pasiskabminau as i gimnazita ir sake, galesiu ateit i intermediate pamoka ir pabandyt, jei bus per sunku, galesiu grizt i pre - intermediate thumbup.gif kadangi ryt man neiseina, o dar ir i pirma pamoka negalesiu atvykt, tai busiu tik 10 diena. Gal man galesi parasyt i az ka per pamoka daret, kaip sekes ir ka namuose uzdave? Gal is kur nors gausiu smile.gif
Papildyta:
Dar norejau paklausti smile.gif Intermediate lygyje daug zmoniu? Kokia tavo nuomone susidare apie juos? Visi laisvai kalba ar yra tokiu, kuriems sunkoka? Beje, kuriuo laiku tu eisi i kursus? smile.gif
Atsakyti
www.english.lt organizuoja anglu kalbos kursus mini 4-5 zmoniu grupese Vilniuje, Zveryne. Kursai vyksta vakarais.
Atsakyti