ivesk i google anglu k kursai
duos pilna variantu
duos pilna variantu
o gal kas bandė mokytis savarankiškai, gal gali parekomenduoti nuorodą
radau labai smagu dalyka : spalio 13 d. 19h bus nemakama parodomoji paskaita suaugusiems Gimnazitoje. metu jums nuoroda del registracijos jei kas susidomes: http://www.gimnazita..._kalbos_kursai/. pati jau uzsiregistravau ir butinai nueisiu juk chaliavai tai ko ir nepaziurejus, nepabandzius. o jei jau patiks tai eisiu tobulinti savo anglu zinias
as tai lankau American English School jau ne pirmus metus esu patenkinta, dbr musu grupeje apie 8 zmones , destytojas anglakalbis (visiskai nekalba lietuviskai) ir dar po kursu baigimo gaunam sertifikatus (koki lygi baigem ir kokiu ivertinimu)
As taip pat jau antrus metus anglu k kursus lankau AMES (American English school).
na ka, siaip man patinka, bet nelabai patinka kad destytojai kas pusmeti keiciasi... Pirma pusmeti buvo labai sauni, tirrai ismananti pedagogo darba destytoja, be to tokia atsidavusi, tikrai mylinti savo darba sugebedavo itraukti i mokymasi ir lankyma o dabar desto jauna merina, tai kartais susidaro toks ispudis, jog jau terupi atidirbti ir iseiti programa mokymosi, destymo metodai visai kitokie... kazkaip nelabai, ypac pradziai buvo... na isivaziavau ir nieko, puse velnio, svARBU PATI NORIU MOKYTIS, TAI NORO NIEKS NEATMUS!
tikiuosi viskas praeis sklandziai ir noras Ames mokytis toliau nedings...
na ka, siaip man patinka, bet nelabai patinka kad destytojai kas pusmeti keiciasi... Pirma pusmeti buvo labai sauni, tirrai ismananti pedagogo darba destytoja, be to tokia atsidavusi, tikrai mylinti savo darba sugebedavo itraukti i mokymasi ir lankyma o dabar desto jauna merina, tai kartais susidaro toks ispudis, jog jau terupi atidirbti ir iseiti programa mokymosi, destymo metodai visai kitokie... kazkaip nelabai, ypac pradziai buvo... na isivaziavau ir nieko, puse velnio, svARBU PATI NORIU MOKYTIS, TAI NORO NIEKS NEATMUS!
tikiuosi viskas praeis sklandziai ir noras Ames mokytis toliau nedings...
as tai lankau American English School jau ne pirmus metus
svARBU PATI NORIU MOKYTIS, TAI NORO NIEKS NEATMUS! cool.gif
Parinkau dvi citatas ir pasakysiu dėl ko. Ne todėl, kad norėčiau atsakyti ar replikuoti, bet kaip iliustracijas.
Pirmoji citata mane liūdina. Konkrečiai - ta vieta, kur "ne pirmus metus". Pažįstma situacija
Antroji - super optimistinė. Iš karto prisiminiau Anthony Robbins, kuris teigia, kad bet kokioje veikloje galioja savotiškas Pareto principas - medodas sudaro 20% sėkmės, psichologija - 80%. Ir dar prisiminiau savo idėjinį mokytoją Steve Kaufmann, kai jis sakė, kad jeigu aš jums pasiūlyčiau milijoną dolerių, jūs per metus išmoktumėt bet kurią kalbą su bet kokia metodika
Taigi, jeigu motyvacija yra - 80% sėkmės garantuota.
Labukas Vakar pasiskabminau as i gimnazita ir sake, galesiu ateit i intermediate pamoka ir pabandyt, jei bus per sunku, galesiu grizt i pre - intermediate kadangi ryt man neiseina, o dar ir i pirma pamoka negalesiu atvykt, tai busiu tik 10 diena. Gal man galesi parasyt i az ka per pamoka daret, kaip sekes ir ka namuose uzdave? Gal is kur nors gausiu
Papildyta:
Dar norejau paklausti Intermediate lygyje daug zmoniu? Kokia tavo nuomone susidare apie juos? Visi laisvai kalba ar yra tokiu, kuriems sunkoka? Beje, kuriuo laiku tu eisi i kursus?
Papildyta:
Dar norejau paklausti Intermediate lygyje daug zmoniu? Kokia tavo nuomone susidare apie juos? Visi laisvai kalba ar yra tokiu, kuriems sunkoka? Beje, kuriuo laiku tu eisi i kursus?
www.english.lt organizuoja anglu kalbos kursus mini 4-5 zmoniu grupese Vilniuje, Zveryne. Kursai vyksta vakarais.