Įkraunama...
Įkraunama...

Anglų kalba

QUOTE(Etaila @ 2008 09 15, 10:12)
sveikutes,
gal kas galite patarti i ka ir kur kreiptis  Kaune del anglu kalbos kursu? (domina pazengusiuju kursai, verslo, prekybos, teises tematika) aciu

Kiek zinau www.ames.lt keliu lygiu anglu k kursai, taip pat ir verslo anglu k. ir gan gerus atsilepimus girdejau apie situos kursus 4u.gif
Atsakyti
Gal kas girdejote apie anglu kalbos kursus Kaune, kuriuos organizuoja "Integruoti verslo sprendimai" kaina 40 ak. valandu tik 320 lt. Nors kituose firmose dvigubai brangiau...Idomu kodel ten pigiau g.gif
Atsakyti
Aš susiradau mokytoją per skelbiu.lt. Pasiūlymų kiek tik nori, tik išsirink. Aš pas savo mokytoją dar tik pradėjau lankyti. Jei ir toliau patiks, galėsiu rekomenduoti. Čia Kaune...
Atsakyti
sveiki, as cia visai nauja, bet va del anglu kalbos galiu patarti smile.gif pries kelis menesius pradejau lankyti pas tokia jauna destytoja, tai labai patiko. Vilniaus paciam centre dirba. individualiai nelabai ima, labiau grupese desto. labai energinga tokia, neleidzia ne vienam sedeti ir knapseti biggrin.gif jeigu kam idomu, galiu duot kontaktus, parasykit AZ
Atsakyti
Del anglu k mokymo turiu keleta pamastymui minciu:

1) pagalvokit ar tikrai norit mokytis individualiai ir po darbo - nes tokiu metu anglistams pats darbo pikas
2) ar esate pasiruose moketi uz "individualuma"
3) kokios naudos jus galite gauti mokydamiesi nedideleje grupeje (pvz . reguliarumas garantuotas, negali issisukineti nuo namu darbui ar neatejimo i pamoka-nes grupiokai savotiskai ipareigoja,nesinori apsileisti, mokytis grupeje daug smagiau;)

Linkiu rasti geriausia buda! smile.gif
Atsakyti
Tai gal galit patarti kursus, kuriuose geriausiai dėsto? Domina Vilniuje
Atsakyti
QUOTE(Daringa @ 2008 11 20, 10:54)
Tai gal galit patarti kursus, kuriuose geriausiai dėsto? Domina Vilniuje

Kas vienam geriausia, kitam nebutinai 4u.gif

Ieskokit priimtinus pagal kaina, vieta, grupiu dydi ir ypac pagal destytoja.

Didziosios kalbu mokyklos daro tiesiog masine gamyba, ir mokytojas ne visada gilinasi i studentu poreikius, o "vaziuoja" pagal programa ( gal kitaip ir neimanoma kai grupes dideles)

Susitikit su keliais destytojais asmeniskai smile.gif

Atsakyti
Dairaus kuo arčiau senamiesčio (po darbo turiu iš daržų surinkti vaikus, tad niekaip nesuspėčiau kur nors toliau nulėkti). Ką manot apie AMES kursų kokybę? Man vieta labai patogi, tik įdomu, ar verta ten leisti pinigus?
Atsakyti
negaliu vienareiksmiskai pasakyti verta ar neverta;

svarbu kiek zmoniu grupeje
(pati esu dirbusi kursuose kur budavo netoli 10 zmoniu tai sunku ir mokytojai,jei nori kokybiskai ismokyti , ir studentams)

svarbu ir koks destytojas tuos uzsiemimus ves

Beje dauguma mokyklu reikalauja apmoketi 3men is anksto, tad irgi ziurekit kad nesukistumet pinigu
Atsakyti
Sveikutes, gal kuri is Jusu mokosi (esi) anglu kalba individualiai, jei patiko (arba ne) parasykite koki atsiliepima, artba rekomenduokite destytoja. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gliuka @ 2009 03 23, 16:09)
Sveikutes, gal kuri is Jusu mokosi (esi) anglu kalba individualiai, jei patiko (arba ne) parasykite koki atsiliepima, artba rekomenduokite destytoja. Aciu 4u.gif

Mane domintu variantai Kaune 4u.gif
Atsakyti
o aš patobulinau savo žinias papraščiausiia susiradus savo buvusią angkų kalbos mokytoją. mirksiukas.gif
Atsakyti