Sveikos,
Na as gal kiek turiu skirtinga nuomone apie kursus arba individualias pamokas.
Lankiau EF mokykloje kursus - ir man kazkaip matyt viskas susikloste labai puikiai
. Buvo aisku, kad lygis trupuciuka skyresi, nes viena gal geriau gramatikoje gaudesi, kitas daugiau kalbejo, taciau daugiau maziau lygis buvo labai panasus, plius mokytoja labai gerai suderindavo silpnybes su stiprybemis.
Manau, kad grupeje mokytis yra gerai tuo, kad is tikruju gali mokytis ne tik is savo, bet ir svetimu klaidu. Plius bendravimas ivairesnis, idomiau - ypac kai lygis aukstesnis - ne tik kalbos ismoksti, bet dar ir kitose sferosi idomesniu ziniu gali pasisemti
.
Aisku, individualus mokymasis irgi turi savo didelius plius, taciau jis tikrai brangokas. As, megstanti bendrauti -tai man grupes kursai buvo super.
Plius EF turi tokia superine iLab programa kuri veikia 12 savaiciu, tai namuose ar ju mokykloje laisvu laiku galima lavinti gramatika kiek tik sirdis leidzia per tas 12 savaiciu.
beje, jeigu kam nors reikia palavinti snekamaja kalba, EF'as vasara organizuoja vadinamuosius - Conversation Club. As vakar viename buvau - super patiko - grupe maza susirinko, o kalbeti oi oi kiek pavyko.
Kaina ten nedidele, o idomu buvo.