QUOTE(velniuke_ @ 2011 06 22, 21:24)
Man irgi butu idomu, ar kas lanke pas ji anglu individualiai ?
Lankiau pas Daniel Prisinski Vilniuje. Man LABAI nepatiko, beprotiškai gaila laiko, pinigų ir nervų. Nieko neišmokau, nes per pamokas kalbėdavo tik jis, visada girdavosi ir amžinai piršdavo savo asmeninį požiūrį apie lietuvius, apie dienos įvykius, kas gerai, kas negerai ir t.t. Dažnai puse pamokos užtukdavo jo "pamokslas" koks jis svarbus, ir kaip visi nevertina jo laiko. Galėdavo sau leisti skambinti 22 val. ir paskirti ar atšaukti pamoką, bet neduokdieve, norėsi pats pakeisti laiką - tai suerzinsi iki pykčio priepuolio, arba prarasi pamoką ir pinigus. Spaudimas pirkti kuo daugiau pamokų į priekį - didžiulis. Lankstumo nulis. O pats sau galėdavo pamiršti arba pramiegoti (!!!) pamoka, vėliau pasiteisindamas, kad juk žmogiška, nors apie studento žmogiškus planų pasikeitimus, jis net nesileisdavo kalbėdi, na o jeigu ir leisdavosi, tai eilinį kartą pusę pamokos prakalbėdavo koks jis svarbus ir užimtas. Ne kartą pamokos metu girdėjau kaip telefonu jis pykstasi ir aiškinasi santykius su kitais studentais.
Liepia pirkti vadovėlius (šešių metų senumo) su CD - pamokų klausymui, o šiais laikais kompiuteriai jau ne visi turi CD leistuvus (gerai, kad dar ne floppy diskus, jeigu dar atsimenat tokius:), jokios galimybės modernių online klausymo temų ir pamokų.
Mano patirtis labai bloga. Pamokos kaina - palyginus - labai didelė. Tai yra mano nuomonė ir mano patirtis.