Įkraunama...
Įkraunama...

Anglų kalba

QUOTE(aistuliaa @ 2012 02 02, 18:30)
Aha, bet man vis tiek atrodo brangu smile.gif

Aš rudenį norėčiau kokiose tose valstybinėse suaugusiųjų mokyklose lankyti, ten praktiškai už dyką, nu tik neaišku kaip mokymo kokybė

Labai idomu, o kokios tos valstybines, suaugusiuju mokyklose? Parasyk, jei turi ziniu, daugiau.
Atsakyti
Na vistiek daug yra neturinčių kur pinigų dėti, ir kurie vis tikisi, kad mokės pinigus, o juos kažkas išmokins...
O juk nieko panašaus neatsitiks, arba tylėsit po to, nes truputį bus gėda kad pinigus veltui mėtėt, arba jei rašysit, kaltinsit mokytojus smile.gif
O ta kalba - kurią kaip galvosit pramokot, susikalbėsit tik su tokiais pačiais pačiais kaip jūs smile.gif
Ir tada arba teks pradėt mokintis patiems, jei suprasite kodėl nieko neišmokote, arba, kaip ir darys dauguma - tęsti mokyklų rėmimą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Upytė @ 2012 03 06, 21:11)
Ar niekas nėra mokęsis užsienyje anglų kalbos? Būna kursai nuo 2 savaičių, kai esi įmetamas tik į angliškai kalbančią aplinką ir turi kapanotis. Manau tai pats puikiausias (deja, ne pigiausias) būdas išmokti kalbą.

Aš irgi taip manau, kad tokie kursai, nors ir brangesni, bet veiksmingesni. Aš noreciau vasara 2 sav. isvykti, gal kas i kompanija? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Umberta @ 2012 04 10, 13:18)
Sakykite, ar imanoma kursu pagalba ismokti ir rasyti, pvz per pora metu, kad tikrai susikalbeciau su uzsienieciu, galeciau laiskus rasyti laisvai? ar cia tiek laiko per maza butu? blush2.gif  4u.gif

Laisvai, nebent individualiai mokytumeisi. Pati mokausi anglų kalbą. Mokausi nuo spalio mėn. Dabar baigsiu A1 lygį. Kursai taip nuo spalio iki sausio Beginner lygis. Sausis-balandis A1 lygis. Tada jau tik nuo rudens mokysiuosi A2 lygį. Sakau individualiai pasiektum greitesnį rezultatą. Nebent kitose mokyklose kitokia tvarka.
Atsakyti
QUOTE(Umberta @ 2012 04 10, 14:18)
Sakykite, ar imanoma kursu pagalba ismokti ir rasyti, pvz per pora metu, kad tikrai susikalbeciau su uzsienieciu, galeciau laiskus rasyti laisvai?

Jei tikrai norėsi ir pati stengsiesi, tada gali ir išmokti. Jei tik atlankysi kursus. Padarysi tik tai ką užduoda ir iškart padėsi į šoną, tada sunkiai.
Atsakyti
QUOTE(Ieva155 @ 2012 04 18, 23:55)
Jei tikrai norėsi ir pati stengsiesi, tada gali ir išmokti. Jei tik atlankysi kursus. Padarysi tik tai ką užduoda ir iškart padėsi į šoną, tada sunkiai.

taip ismokti galima ir metus lankant pamokas 2 k. per sav. ir darant tik tai, kas uzduota.
Atsakyti
Merginos, patarciau neiti mokytis i Gimnazita. Ten mokytojams nemokami atlyginimai, todel jie labai daznai keiciasi. Kursu kokybe - laimes dalykas, nes kaina labai maza.
Atsakyti
QUOTE(katinas Cinamonas @ 2012 06 30, 14:07)
Merginos, patarciau neiti mokytis i Gimnazita. Ten mokytojams nemokami atlyginimai, todel jie labai daznai keiciasi. Kursu kokybe - laimes dalykas, nes kaina labai maza.

Apie Gimnazita jau ne is vieno girdejau labai nekokiu atsiliepimu..

QUOTE(akagintaras @ 2012 07 01, 13:56)
Koks skirtumas kaip mokykla vadinasi? Rezultatų tai nekeičia. Bet kurio atveju iš jų išeina 95% lūzerių ir 5% winnerių t.y. tų, kurie mokėsi namuose. Bet tam, kad mokytis namuose nėra jokio reikalo vaikščioti į mokyklas, mėtyti pinigus ir gaišti laiką.

ne visi sugeba/prisivercia mokytis namuose. Vieni gali sportuoti ir namuose, o kitiems gelbeja tik sporto klubas ar asmeninis treneris. Tad - kiekvieno teise rinktis. Bet kuriuo atveju svarbiausia - tas pats rezultatas.
Atsakyti
QUOTE(akagintaras @ 2012 07 01, 12:56)
Koks skirtumas kaip mokykla vadinasi? Rezultatų tai nekeičia. Bet kurio atveju iš jų išeina 95% lūzerių ir 5% winnerių t.y. tų, kurie mokėsi namuose. Bet tam, kad mokytis namuose nėra jokio reikalo vaikščioti į mokyklas, mėtyti pinigus ir gaišti laiką.

Bet mokantis namuose man niekas tarimo nepataisys, neištaisys iš lietuvių į anglų klb. atlikto teksto vertimo, neištaisys angliškai parašyto teksto ir kt.
Atsakyti
Aš manau mokytis namuose galima, kai kalbą reikia tik tobulinti, esi jau pakankamai pažengęs. Kitu atveju sunku susigaudyti medžiagoje, nėra sudedami geri pagrindai. Kiek per 15m. darbo anglų k. kursuose teko susidurti, dažnai galima pažinti savarankiškai besimokiusius iš gana ,,padrikos" kalbos. Savarankiškai kalbą puikiai įvaldžiusio žmogaus bent man neteko sutikti...
Atsakyti
QUOTE(meksika @ 2012 07 03, 17:13)
Aš manau mokytis namuose galima, kai kalbą reikia tik tobulinti, esi jau pakankamai pažengęs. Kitu atveju sunku susigaudyti medžiagoje, nėra sudedami geri pagrindai. Kiek per 15m. darbo anglų k. kursuose teko susidurti, dažnai galima pažinti savarankiškai besimokiusius iš gana ,,padrikos" kalbos. Savarankiškai kalbą puikiai įvaldžiusio žmogaus bent man neteko sutikti...

Visiskai su Jumis sutinku. Daug sutikau zmoniu, kurie savarankiskai "nusimoke" i kita puse. Daug lengviau mokytis ir mokyti kita nuo pradziu negu taisyti prastas zinias..
Atsakyti
Ar cia nebus kaip is tos reklamso ,,pliurpa sake"? smile.gif As gimnazitai neturiu jokiu preikaistu pvz. Mokytojai manau keiciasi ir del to, kad daug grupiu, ir panasiai...

Gimnazita jau labai seniai dirba, tai kaip issilaiko jei tokie dalykai vyksta :/
Atsakyti