Galima jei jis turi emaila darbini kurie dazniausiai buna Vardas.Pavarde@imone, o jei kitaip tai sunku.
Kokiu budu galima suzinot zmogaus pavarde, zinant jo varda ir namu adresa? Gal kas galetu pagelbeti?
Tame ir problema, kad reiktu info is neoficialaus saltinio Gal kas turit leidima prie tokiu duomenu?
o man stai toks klausimas iskilo...
pries metus viename skelbimu portale buvau patalpinus skelbima apie parduodama preke. skelbimas jau seniausiai pasibaiges ir istrintas, bet pagooglinus, ivedus mano el pasta, ta skelbima ismeta su mano tel nr ir kitais duomenim...kazkokia nesamone nejau neimanoma istrinti tokios info,gal kas zinot?
pries metus viename skelbimu portale buvau patalpinus skelbima apie parduodama preke. skelbimas jau seniausiai pasibaiges ir istrintas, bet pagooglinus, ivedus mano el pasta, ta skelbima ismeta su mano tel nr ir kitais duomenim...kazkokia nesamone nejau neimanoma istrinti tokios info,gal kas zinot?
Tai jis neistryntas matyt is sistemos, o tiesiog nerodomas.
Kreipkis i svetaines administratorius.
QUOTE(forever21 @ 2009 08 19, 13:09)
o man stai toks klausimas iskilo...
QUOTE(BigMama @ 2009 08 19, 16:06)
Tai jis neistryntas matyt is sistemos, o tiesiog nerodomas.
jau pasikreipiau aciu uz patarima
pasirodo jei skelbimai istrinami, 'googlas' dar 3-4 savaites juos rodo..
Duomenis suzinot galima ti toli grazu ne kiekvienam, tokie duomenys dazniausiai buna slapti
Jaučiu daug ką... Pabandžiau įvest savo vardą į google ir pavarčius nusprendžiau, kad galima sužinot ko ne svarbiausią informaciją - mamos, tėčio, sesers, šuns, svainio, sūnėno vardus, kurioje mokykloje mokausi, ką aš veikiau... Ačiū Dievui adreso ir telefono ne .. Nekalbant apie mano pavardę.. Reikia kuo mažiau skelbt apie save, tikrai. O iš interneto esu sužinojus apie žmogų visai nieko dalykų - pavyždžiui kur mokosi, ką veikia. Svainio tai net nuotraukų radau .
Esu apturėjusi nemalonę - visai netyčia landžiodama internete, sužinojau, kad man vienas labai artimas žmogus yra homoseksualus ...
Esu apturėjusi nemalonę - visai netyčia landžiodama internete, sužinojau, kad man vienas labai artimas žmogus yra homoseksualus ...
QUOTE(Luzmirella @ 2009 11 26, 17:38)
Jaučiu daug ką... Pabandžiau įvest savo vardą į google ir pavarčius nusprendžiau, kad galima sužinot ko ne svarbiausią informaciją - mamos, tėčio, sesers, šuns, svainio, sūnėno vardus, kurioje mokykloje mokausi, ką aš veikiau... Ačiū Dievui adreso ir telefono ne .. Nekalbant apie mano pavardę.. Reikia kuo mažiau skelbt apie save, tikrai. O iš interneto esu sužinojus apie žmogų visai nieko dalykų - pavyždžiui kur mokosi, ką veikia. Svainio tai net nuotraukų radau .
Čia jau priklauso nuo kiekvieno žmogaus, kiek jis linkęs publikuotis. Apie mane galit praktiškai viską susirast (tik atsibos knaisiotis po milijoną googlo radinių), o apie mano šeimyną vargiai ką surasit, neskaitant brolio facebook, gal dar kokio klase.lt
Nu ir kas čia tokio, kad homoseksualus? Homofobija ramybės neduoda?
Cia JAV jei zinai pavarde gali rasti viska - ismes adresa, kas su tavim gyvena, telefona ir dar zemelapi sumokejus pinigelius gausi ir visus kitus duomenis, nereik net policijoj dirbti.