Jei nepriklausai CZV, FTB ar bent Lietuvos saugumui rasti bus sunku
QUOTE(nema @ 2005 07 04, 22:29)
ar imanoma suzinoti internete zmogaus, kurio zinau tik varda ir pavarde, emeilo adresa arba telefono numeri????
per pavarde gal ir ymanoma suzinoti telefona jei turi namu ir jei gyvena ta pavarde registruotame bute. bet jauciu cia tau sunku bus
įmanoma sužinoti e-mail'ą jei turi yahoo ir jei suteikęs leidimą kitiems jį surasti
Bandykite telefono knygoje kuria internete irgi galima rasti .
dar galima susiekti su žmogum, jei jis yra užsiregistravęs www.klase.lt (klasėj arba grupėj), ten galima pagal pavardę uždėt paiešką - tik nepamiršt, kad viena paieška yra klasėj, o į grupę reikia atskirai įeit - ten papildomas puslapiukas. Tik jei norėsi parašyt žinutę žmogui, reikia pačiam prisiregistruot ten.
sveiki visi,
štai ir kilo man klausimas, kiek giliai galima atkapstyti apie žmogų, turint kažkokius jo duomenis. mat turiu viena pamišusią draugę, kuri žūtbūt užsispyrė išsiaiškinti apie vieną savo susižavėjimo objektą... tada pagalvojau, ką tada galima būtų išsiaiškint ir apie mane, jei jau tektų "užsiraut" ant tokios personos
štai ir kilo man klausimas, kiek giliai galima atkapstyti apie žmogų, turint kažkokius jo duomenis. mat turiu viena pamišusią draugę, kuri žūtbūt užsispyrė išsiaiškinti apie vieną savo susižavėjimo objektą... tada pagalvojau, ką tada galima būtų išsiaiškint ir apie mane, jei jau tektų "užsiraut" ant tokios personos
Na ivedus į googlę, bet kokio eilinio žmogaus vardą ir pavardę galima sužinot nemažai:
1. jei žmogus užsiregistravęs klase.lt puslapyje, tai gali sužinot kokią mokyklą baigė, kokiam universitete mokės, galbūs net kokie jo draugai.
2. jei žmogus kokios nors firmos vadovas, tada gali rasti tos firmos puslapy (bet nebutinai);
3. jei baigęs magistą galima rast jo magistrinio temą
4. jei dirba biudžetinėj įstaigoj, tai gali būti tos įstaigos puslapyje
Bet va jei tas žmogus niekur nesiregistravo, nėra firmos vadovas, ir nebaigęs magistratūros, tai gali nieko ir nerat apie jį. Na nebent vardas ir pavardė, bus tokia pat, kaip kokio įžymaus žmogais.
1. jei žmogus užsiregistravęs klase.lt puslapyje, tai gali sužinot kokią mokyklą baigė, kokiam universitete mokės, galbūs net kokie jo draugai.
2. jei žmogus kokios nors firmos vadovas, tada gali rasti tos firmos puslapy (bet nebutinai);
3. jei baigęs magistą galima rast jo magistrinio temą
4. jei dirba biudžetinėj įstaigoj, tai gali būti tos įstaigos puslapyje
Bet va jei tas žmogus niekur nesiregistravo, nėra firmos vadovas, ir nebaigęs magistratūros, tai gali nieko ir nerat apie jį. Na nebent vardas ir pavardė, bus tokia pat, kaip kokio įžymaus žmogais.
QUOTE(ashtri @ 2006 11 10, 18:07)
sveiki visi,
Galima sužinoti slaptažodžius, naudojamus internete, puslapių adresus, kuriuos aplanko Jūsų "auka". Ir dar daug kitokių dalykų. Tačiau tai - nusižengimas įstatymams.
+2006 11 11, 00:04-->
Įmanoma paprastam mirtingam ?
QUOTE(Vytautas @ 2006 11 11, 00:04)
Galima sužinoti slaptažodžius, naudojamus internete, puslapių adresus, kuriuos aplanko Jūsų "auka". Ir dar daug kitokių dalykų. Tačiau tai - nusižengimas įstatymams.
Įmanoma paprastam mirtingam ?