Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip turėti gražu užpakaliuką

Nerealiai padeda vaziavimas dviraciu. Tik reguliarus.Pati isbandziau ir kitoms siulau.Na, as vazineju kasdien, apie gal kokius 10km. Kasdien!Tai slaunys ir uzpakalis, bent jau man tai jau kaip ir per geri. blush2.gif Labiausiai tai dziaugiuosi slaunimis. thumbup.gif Minkit visos pedalus ir busit laimingos! 4u.gif
Atsakyti
oi, mergytės, jūs galvojat, kaip padidint, jei eitų dalį mielai atiduočiau lotuliukas.gif
mano draugė daro pritūpimus pasiėmusi svarelius į rankas, tai žinokit, užpakaliukas suapvalėjo, "užsirietė" bigsmile.gif
Atsakyti
Laaabai faini patarimai ir pratimai. Turiu riesta užpakaliuką, bet norisi stangresnio... Būtinai pabandysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Frija @ 2008 02 05, 21:01)
http://www.youtube.c...h?v=QU5oOIk9CfQ

Šitie pratimukai tikrai thumbup.gif
Man dar ir be papildomu svoriu sunkoka visas tas 6minutes sportuot smile.gif

Čia tai tikras auksas thumbup.gif biggrin.gif

http://www.vidgrab.com per čia galima parsisiųsti visus kitus šitos trenerės pratimus - super pratimai rolleyes.gif . Įsirašiau į DVD thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inga654: 20 rugpjūčio 2008 - 10:52
as itupstu ir pritupimu nemegstu- vis tiek kad ir kiek itempinetum sedmens raumenis daugiausi dirba slaunies keturgalvis ( o man to nereikia...)
sedmenims geriausia visi pramtimu variantai kojos kelimas atgal: tiek stovint, tiek ant keturiu , tiek gulint ant pilvo. koja gali buti istiesta, sulenkta per keli, peda pasukta i sona ir tt. geriasiai su papildomais svoriais arba gumomis.
Atsakyti
patarimu tai daug, bet taip tingisi pradet tongue.gif
kazkaip reiketu prisiverst kol nevelu
Atsakyti
Turiu panašią problemą verysad.gif Noriu padidinti užpakaliuką. Lankau treniruoklių salę 2 kartus per savaitę, stengiuosi namuose daryti pratimus, va nuo šios savaitės dar baseiną pradėsiu lankyti vieną kartą per savaitę. BET sėdmenys nedidėja, užtad didėja kojų raumenys, ko aš tikrai nenoriu. Klausiau trenerio, gal blogai kažką darau. Sako, viskas gerai, kad toliau taip pat tęsčiau.. Gal kas nors susidūrėt jau su panašia problema? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Frija @ 2008 02 05, 20:01)
http://www.youtube.c...h?v=QU5oOIk9CfQ

Šitie pratimukai tikrai thumbup.gif
Man dar ir be papildomu svoriu sunkoka visas tas 6minutes sportuot smile.gif

Bandziau ir as, ale tikrai sunkoka blush2.gif
Atsakyti
blush2.gif O kaip atrodo riestas uzpakaliukas? ax.gif
Atsakyti
Vienareiksmiskai pritariu, kad itupstai su svareliais arba su hanteliais geriausias yra pratimas. Seniau nemegau itupstu darymo, bet kai isivaziavau, pamaciau rezultatus, tai supratau kad tai reikalingiausias pratimas moteriai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vismantė @ 2006 11 10, 14:46)
sveikutes,
kaip pagrazinti uzpakaliuko forma, kad jis butu didesnis, apvaliomis gundanciomis "puselemis", bet stangrus? 
noretusi riesto uzpakaliuko, bet ko gero pratimais neimanoma to padaryti... blush2.gif o gal imanoma?  bigsmile.gif pasidalinkite savo patirtimi ir patarimais  :mirksiukas

aciukas

Labas, geriausi ir pigiausi pratimai tai pritupimai iki 50-100 per diena ir kopimas laptais. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Micha @ 2006 11 11, 00:45)
Niu pratimais tai tik ir imanoma padaryti smile.gif
Savo pakeliau ir isrieciau akivaizdziai darydama pritupimus su stanga (placiai prazergus, maziau prazergus gaunasi priekinems slaunims..), o jei pradedanti, tai yra analgoiskas treniruoklis, bet su stanga zyyymiai efektyviau. Toliau su stanga pasilenkimai i prieki isrieciant uzpakaliuka kuo toliau. Tuomet prie treniruoklio prisisegus svorius koju traukiojimai atgal, galima siek tiek pasilenkti, galima tiesiai stovint. Analogiskas butu keturpesciai koju kilnojimai i virsu. Dar buna darau zengiant i prieki pritupiu su svoriais. Bet man daugiau cia dirba priekines slaunys, man ju uztenka.. Atsigulus ant nugaros, kojas sulenktos, peciu plotyje, uzpakaliuko kilnojimas. Tai visus situos darau, bet pagrindinis - pritupimai su stanga. Gali pradziai be nieko, po to su hanteliais, su laiku ir su stangos basliuku, o po to jau kaip priklauso.

Reikes pabandyt thumbup.gif
Atsakyti