Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip turėti gražu užpakaliuką

QUOTE(Lalantukass @ 2014 03 28, 10:42)
Itariu,kad taisyklingai, nes jeigu nieko nejauti, tai gal tada butu greiciau netaisyklingai...? g.gif  g.gif

gal tada ir būtų. bet kartais būna taip, kad jei daromas koks nors pratimas jaučiami ne tie raumenys, kurie turėtų jaustis.. dėl to ir klausiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aukselis11 @ 2014 03 28, 13:06)
gal tada ir būtų. bet kartais būna taip, kad jei daromas koks nors pratimas jaučiami ne tie raumenys, kurie turėtų jaustis.. dėl to ir klausiu  ax.gif

Tuomet gal ir neteisingai daroma... g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(aukselis11 @ 2014 03 27, 20:47)
rezultatus žiūrėsiu kai baigsiu visas dienas  smile.gif o jūs kai darote kuriuos raumenis labiau jaučiate? nes man labiausiai kerta per šlaunis. gal netaisyklingai darau  g.gif

Kai darau pritupimus (ne pilnus), labiausiai jauciu priekine ir sonine slaunu dali, galine ne taip, galvojau, gal blogai darau, bet treneris sake, kad taisyklingai, nezinau, ka keisti, kaip kitaip pritupti.
Beje, esu pastebejusi, kad kitos daro pritupimus isikibusios rankomis pvz. i koki statmena treniruokli, i ji prisilaiko, kojos peciu plotyje ir tupiasi iki pat zemes ir pilnai atsistoja. Ar tokie pratimai efektyvus ir nezalojantys? g.gif
Atsakyti
Yra keli labai svarbūs dalykai, į kuriuos reikia atkreipti dėmesį, kad pritupimai būtų taisyklingi.
http://images4.wikia...r_Placement.jpg - štai nuoroda, kuri padės labiau suprasti mano aprašymą.
1) Kojos turi būti pečių plotyje arba labai plačiai. Geriausia daryti ir vienus ir kitus.
2) Kojų pirštai nukreipti šiek tiek į išorę (apie 30 laipsnių).
3) Keliukai VISADA turi žiūrėti į išorę. Pažymiu, kad VISADA, ypač kai pristupsite. Jeigu keliukai pasisuks į vidų, galite juos traumuoti, todėl lb stebėkite šį dalyką.
4) Darydami pritupimą, keliai turi likti toje pačioje linijoje, kur buvo pradžioje. Negali išsikišti į priekį. Vizualiai įsivaizduokite, kad bandote pasodinti užpakaliuką ant žemos kėdutės arba suolelio. Taigi, stumkite užpakaliuką atgal, nejudindami keliukų.
5) Kuo labiau ištempkite užpakaliuką žemyn ir atgal, kad jaustumėte tempimą užpakaliuke. Kuo labiau ištempsite užpakaliuko raumenis, tuo geresni bus rezultatai.
6) Pasikelkite naudodami užpakaliuko raumenis. Jauskite kaip suspaudžiate užpakaliuką ir ta jėga pakelia jus į viršų.
7) Išsitiesę dar kartelį suspauskite stipriai užpakaliuką. Kartokite viską nuo pradžių.
http://www.sportuok....pritupimai.html - galite dar paskaityti šį straipsnį.
Jeigu neištempiate užpakaliuko kuo giliau atgal, tai jaučiate daugiau kojas ir mažiau krūvio tenka užpakaliuko raumenims. Todėl bandykite įvykdyti viską, kas parašyta aukščiau išvardintuose punktuose. Jei yra galimybė, tai darykite pritupimus atsisukę šonu į veidrodį ir stebėkite, kad visi reikalavaimai būtų įvykdyti, o jūsų kūno padėtis būtų tokia pati kaip pirmame paveikslėlyje.
Sėkmės smile.gif O pritupimai tikrai veikia puikiai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyanna: 09 balandžio 2014 - 11:36
Pasakykit ka ne taip darau, kilnojant kojas aukstai, buna kad net gulint lovoj kaip katinas megstu istempti visus raumenis ir bac, patempiu sedimosios apatini raumeni (ta vieta kur jungasi koja ir sedimoji biggrin.gif ). Ji taip suskausta, kad net negaliu 3-4 min is vietos pajudeti, po kiek laiko praeina skausmas bet pora dienu jauciasi toj vietoj, kad kazkas ne taip.
Atsakyti
Na, o as noriu paklausti profesionalu smoniu, kurie tikrai zino sitas subtilybes smile.gif Mano raumenu mase yra labai maza, o riebalinis sluoksnis atvirksciai, nors virssvorio ir neturiu didelio. Jeigu sportuodama uzsiauginsiu raumenukus pvz. ant slaunu ir uzpakalio ar baigus sportuoti jie vel sunyks?
Atsakyti
QUOTE(rusaite @ 2014 04 11, 06:22)
Na, o as noriu paklausti profesionalu smoniu, kurie tikrai zino sitas subtilybes smile.gif Mano raumenu mase yra labai maza, o riebalinis sluoksnis atvirksciai, nors virssvorio ir neturiu didelio. Jeigu sportuodama uzsiauginsiu raumenukus pvz. ant slaunu ir uzpakalio ar baigus sportuoti jie vel sunyks?

Jeigu visiškai nebesportuosite vėliau, tai su laiku jie vėl sunyks. Visą laiką reikia palaikyti raumenukų darbą, kad jie išliktų. Susidraugaukite su sportu, kai padidėja raumenų masė, žmogus tampa daug grakštesnis ir lengvesnis. Vėliau norisi, kad rezultatas išliktų, todėl geriausia sportuoti ir sveikai maitintis visada. Patikėkite, pradėjus nesinori sustoti smile.gif
Atsakyti
fitness3.gif reiskia teks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyanna @ 2014 04 09, 12:34)
O pritupimai tikrai veikia puikiai smile.gif

O geriau juos daryti su svarmenimis ar be?
Atsakyti
QUOTE(rusaite @ 2014 04 11, 08:22)

kazkada buvau ir as storoka, sveriau 75kg. Tuomet atrode vaje vaje...Sportuoju 10m, riebalinis sluoksnis gerokai mazesnis nei raumenu, esu be baronku ant liemens ir sveriu 75kg. Beje, apimtis tos pacios, bet atrodau zenkliai kitaip smile.gif

be abejo , patarciau pradzioj sportuot taip, kad tas riebaliukas sudegtu. Mazai kas pasako merginoms, kad tam,kad degtu riebalai reikia minimum 20-30min gero apsilimo ir tik tuomet sportuot...O jei kaip as pradzioj, eisit is kart i koki kuno dizaina ar pan, padidinsit savo apimtis ir riebalai letai nyks. Reikia butinai gero apsilimo !!!!!
Papildyta:
QUOTE(flight @ 2015 01 16, 14:24)
O geriau juos daryti su svarmenimis ar be?

mano dukra be svarmenu darydama tik pamazino savo uzpakaliuka...Reikia svorio ir dar taisiklingai atlikineti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elenitta74: 16 sausio 2015 - 12:32

mano dukra be svarmenu darydama tik pamazino savo uzpakaliuka...Reikia svorio ir dar taisiklingai atlikineti..
[/quote]

Tai as , pavz tik ir noreciau, kad man pamazetu,,, biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalantukass @ 2015 01 16, 13:57)
Tai as , pavz tik ir noreciau, kad man pamazetu,,, biggrin.gif

Aš noriu, kad padidėtų biggrin.gif Mažas užpakalis ir siauri klubai, o kai dar talijos vietoje eee, apvalumai... doh.gif g.gif
Žodžiu, tikslas - iš plokščio nediduko pasidaryti didesnį ir apvalesnį. Tai tik su svarmenukais tūpčioti? O kaip kiti pratimai, pvz., kojų kilnojimas klūpijnt ant keturių ir tt..? Jie didina ar mažina?
Atsakyti