Man vienas malonumas dalintis tuo, apie ka kiek daugiau ismanau
P.S. bet ziuriu, kaip niekad klaidu privelusi tokiu zioplu
Nu ir pratimai su tiek paaiskinimu ir paveiksliuku
Micha
Atejau tik siaip pasiskaitinet, o ziuriu, kad nors juos daryt atsirado
Siaip kasdien sokineju per virvute (neilgaj dar tik kokios 4 dienos) stengiuos paadryt po 100 skirtingu suoliuku, na gaunas 400-500 taj gal dabar darysiu suoliukus apsilimui, o uzpakaliuko pagrindinius uztex tokio apsilimo? ir mano tixlas butu ne uzsiauginti ji (jsi ir taip i sijonus netelpa ) o padeginti riebalus ir padailinti..
Micha
Siaip kasdien sokineju per virvute (neilgaj dar tik kokios 4 dienos) stengiuos paadryt po 100 skirtingu suoliuku, na gaunas 400-500 taj gal dabar darysiu suoliukus apsilimui, o uzpakaliuko pagrindinius uztex tokio apsilimo? ir mano tixlas butu ne uzsiauginti ji (jsi ir taip i sijonus netelpa ) o padeginti riebalus ir padailinti..
QUOTE(Pilnamete @ 2006 11 19, 22:07)
Nu ir pratimai su tiek paaiskinimu ir paveiksliuku
Micha
Micha
su suoliukais atsargiai.gal geresnis apsilimas butu steperis ar dviratis...na jei aju sokineji tai ziurek kad pagrindas butu pakankamai minkstas pvz kilimas-kitaip sanariai kentes
be to nuo suoliuku kencia stuburas labai labai ir moteriski lytiniai organai-gydytojai sako kad ne su slapimo nelaikymu atsirast bedu gali
QUOTE(qqte @ 2006 11 20, 17:45)
su suoliukais atsargiai.gal geresnis apsilimas butu steperis ar dviratis...na jei aju sokineji tai ziurek kad pagrindas butu pakankamai minkstas pvz kilimas-kitaip sanariai kentes
be to nuo suoliuku kencia stuburas labai labai ir moteriski lytiniai organai-gydytojai sako kad ne su slapimo nelaikymu atsirast bedu gali
pirma kart girdziu o su stuburu taj as ir taip problemu turiu
QUOTE(qqte @ 2006 11 20, 15:45)
o tai vaikai mokykloj irgi sokineja per virvute,ir nera ten jokiu kilimu.
o prie ko cia mlo?vat man tai tikrai reikia svori mest.tik kad nelabai jis cia nori kristi.
QUOTE(paola27 @ 2006 11 21, 17:39)
o tai vaikai mokykloj irgi sokineja per virvute,ir nera ten jokiu kilimu.
o prie ko cia mlo?vat man tai tikrai reikia svori mest.tik kad nelabai jis cia nori kristi.
deja tai ka vaikai mokykloj daro suaugusiam zmogui nebutinai yra sveika-vaiku kitoks organizmas-ju sanariai ir stuburas minkstesni dar ir labiau amortizuoja
be to ne viskas ka jiems liepia mokykloje yra sveika ir jiems
bet mes cia ne i tema
QUOTE(qqte @ 2006 11 21, 17:37)
deja tai ka vaikai mokykloj daro suaugusiam zmogui nebutinai yra sveika-vaiku kitoks organizmas-ju sanariai ir stuburas minkstesni dar ir labiau amortizuoja
bet mes cia ne i tema
bet mes cia ne i tema
Labai teisingai pastebeta del mokyklu... pvz., nezinau ar iki sioliai jiems liepia daryti atsilekimus iki kelienu???
Na bet del suoliuku.... tarkim tada kuo poveikis sanariams skiriasi kai suoliuoji ir kai begi krosa....
abiem atvejais avaline turi buti atitinkama, taip pat pagrindas ant ko sokineji - ant mediniu grindu ar ant betono? O geriausia ant pievos
Taip pat kaip tie suoliuakai atliekamai, vieni zmones labai kietai sokineja, kiti labai plastiskai.... tegul kas nors is salies ivertina
O atsakant i Pilnametes klausima ar pakanka tokio apsilimo, manau, turetu pakakti, na turetum pati justi, kad silta po apsilimo padaryk siek tiek tempimo pratimu. Na, o del apimiciu/svorio mazinimo yra kitos temos
Dar vienas patarimas toms, kas jau galvojate pereiti nuo sio treniruoklio
prie itupstu su stanga. Kalbu is skaudzios savo patirties (gal jau kazkur buvau uzsiminusi). Dirbant su treniruokliu naudojau tikrau jau didelius svorius, bijau sumeluoti kokius, bet nemazus... senai tai buvo. Niu ir treneris, matydamas perspektyvia stangos kilnotoja , man uzdejo beveik tokius pacius svorius ant stangos Niu padariau as tuos 3x7-8 pritupimus atrodo be didelio vargo... ir vienokius, ir kitokius.... mano nelaimei... kita diena tiesiogine to zodzio prasme pragulejau, nes net pirstu prisiliesti negalejau, ant kiek skausmas buvo, ka jau kalbeti apie vaiksciojima
Pamoka tokia, kad pereidamos prie stangos pradekite jei ne nuo tuscios, tai bent su gerokai mazesniais svoriais. O tai bus po to kaip man
Sekmes dailinant uzpakaliukus!
prie itupstu su stanga. Kalbu is skaudzios savo patirties (gal jau kazkur buvau uzsiminusi). Dirbant su treniruokliu naudojau tikrau jau didelius svorius, bijau sumeluoti kokius, bet nemazus... senai tai buvo. Niu ir treneris, matydamas perspektyvia stangos kilnotoja , man uzdejo beveik tokius pacius svorius ant stangos Niu padariau as tuos 3x7-8 pritupimus atrodo be didelio vargo... ir vienokius, ir kitokius.... mano nelaimei... kita diena tiesiogine to zodzio prasme pragulejau, nes net pirstu prisiliesti negalejau, ant kiek skausmas buvo, ka jau kalbeti apie vaiksciojima
Pamoka tokia, kad pereidamos prie stangos pradekite jei ne nuo tuscios, tai bent su gerokai mazesniais svoriais. O tai bus po to kaip man
Sekmes dailinant uzpakaliukus!
Micha, labai aciu uz patarimus!
As dabar kaip tik einu Body pump uzsiemimus, tai ten daug pritupimu su stanga darom.
Dar noriu taves paklausti, nes nelabai suprantu. Kai tu sakai, kad raumenukus auginam, palaikom tonusa ir deginam. Tai nelabai suprantu cia skirtumo
kada jiems ka reikia daryti. Jeigu gali parasyk mazdaug taip: jei nori sumazinti klubus, jiems darai ta ir ta ir t.t. Ir ar teisingai supratau, kad augini su svoriais, o tonusa palaikai be ju?
Sorry, gal as ir tamsuole pasirodysiu, bet man cia nemazai neaiskumu
O taip norisi viska teisingai daryti ir tureti laukiama rezultata
Dar jei bus nesunku uzsuk i riebalu deginima raumenu stangrinima, as ten esu nemazai uzklausus.
Is anksto tau labai labai dekoju
As dabar kaip tik einu Body pump uzsiemimus, tai ten daug pritupimu su stanga darom.
Dar noriu taves paklausti, nes nelabai suprantu. Kai tu sakai, kad raumenukus auginam, palaikom tonusa ir deginam. Tai nelabai suprantu cia skirtumo
kada jiems ka reikia daryti. Jeigu gali parasyk mazdaug taip: jei nori sumazinti klubus, jiems darai ta ir ta ir t.t. Ir ar teisingai supratau, kad augini su svoriais, o tonusa palaikai be ju?
Sorry, gal as ir tamsuole pasirodysiu, bet man cia nemazai neaiskumu
O taip norisi viska teisingai daryti ir tureti laukiama rezultata
Dar jei bus nesunku uzsuk i riebalu deginima raumenu stangrinima, as ten esu nemazai uzklausus.
Is anksto tau labai labai dekoju
dar noreciau paklausti, ar man is viso tinka pratimai aptinei kuno daliai su svoriais. Cia skyrelyje "Kriauses figura" perskaiciau, kad tokias proporcijas turincioms moterims su sunkiais svoriais reikia daryti pratimus tik virsutinei kuno daliai, o aptinei- kuo daugiau pakartojimu ir kuo mazesni svoriai. Nes jei per daug treniruosi aptine dali, tai jos apimtys dar labiau dides.
Tai as jau cia visai nieko nieko nesuprantu Tarp mano klubu ir krutines yra 10cm skirtumas. Man kaip tik labai noretusi ir sumazinti(kokiais 4-5cm) klubus ir juos sustangrinti. Nes mano apatine kuno dalis visa minksta ir su celiulitu. tai ar man tinka cia aprasyti pratimai, ar nuo ju man nedides apimtys?
Nepykit, kad tiek visko klausineju. Paprasciausiai dabar labai esu uzsiemus saves dailinimu. Saziningai sportuoju ir mityba reguliuoju, todel ir noriu tureti laukiama rezultata, o ne dirbti veltui
Pvz. siandien einu i spiningo tretiruote+body pump. Kazi ar cia gerai
Tai as jau cia visai nieko nieko nesuprantu Tarp mano klubu ir krutines yra 10cm skirtumas. Man kaip tik labai noretusi ir sumazinti(kokiais 4-5cm) klubus ir juos sustangrinti. Nes mano apatine kuno dalis visa minksta ir su celiulitu. tai ar man tinka cia aprasyti pratimai, ar nuo ju man nedides apimtys?
Nepykit, kad tiek visko klausineju. Paprasciausiai dabar labai esu uzsiemus saves dailinimu. Saziningai sportuoju ir mityba reguliuoju, todel ir noriu tureti laukiama rezultata, o ne dirbti veltui
QUOTE(pepilota @ 2006 11 27, 11:59)
Micha, labai aciu uz patarimus!
Prasom i sveikatyte
Auginam - tai auginam raumenukus
Palaikyti tonusa - si zodi naudoju tuomet, kai turiu omeny t, kad norima islaikyti raumenukus tokius kokie jau jie yra. Kai nei auginamas, nei mazinamas svoris/apimtys. Tad, kad palaikyti tonusa, reikia reguliariai palaikyti aktyvu fizini kruvi, sporto saleje nesiplesyti nei su svoriais, nei su pratimu kiekiais, treniruotes trukme. Kad palaikyti tai ka turi, paprastam zmogui, uztenka (net gi sociai) vienos valandos treniruote). Ateini issisiepus, iseini issisiepus, jauti pasikrovus energijos Zodziu - sveikai ir aktyviiai gyventi
Deginimas - kai norime mazinti apimtis riebaliuku saskaita. Tai pavyks tik tuomet, jei energijos is maisto gausime maziau, nei sueikvojame.
Beje, labai geri straipsniai yra www.tvirtas-kunas.lt
Na gerai, jei nori sumazinti klubus, pasakysiu sena ir visiem pabodusia tiesa - daryk daugiau kardio pratimus, naudok muzus svorius, daug pakartojimu (kas pades butent suaktyvinti medziagu apykaita) ir atitinkama mityba, taciau sumazes ne tik klubai, bet ir visur kitur. Zakon podlasti.. nieko negaliu padeti... Su raumenu auginimu kitaip...
Tai ka matai veidrodyje yra 70-80% mitybos indelis, visa kita fizinis aktyvumas
QUOTE(pepilota @ 2006 11 27, 12:20)
dar noreciau paklausti, ar man is viso tinka pratimai aptinei kuno daliai su svoriais. Cia skyrelyje "Kriauses figura" perskaiciau, kad tokias proporcijas turincioms moterims su sunkiais svoriais reikia daryti pratimus tik virsutinei kuno daliai, o aptinei- kuo daugiau pakartojimu ir kuo mazesni svoriai. Nes jei per daug treniruosi aptine dali, tai jos apimtys dar labiau dides.
Jei raumenukai labai suglebe, ilgai nesportavai, buvo mazas fizinis aktyvumas... pradejus sportuoti, kad ir su nedideliais svoriais ar tik kardio... apimtys pradzioje nemazes, net gi gali padideti, turek kantrybes .
Moterim, mano manymu, naudoti dideliu svoriu virsutinej kuno daliai tikrai nereikia. Naudok nedidelius svorius (1-2kg pradziai sociai sociai). (as pvz., 3kg hantelius kilnoju bicepsams, petukams 1-2kg... bet po 3x20), mum nereikia nei raumeningu ranku, nei raumeningu paciu... mum reikia ju glaziu Tad kol lasinuku ant ju bus daugiau nei noretum... ka nori daryk.... tik nenaudok dideliu svoriu!!! Cia butu mano toks patarimas
Body pump - tai kas cia.. dar neteko girdeti... papasakok ka ten darote as kaip isivaizduoju pump.. tai pumpuojate raumenukus...
Body pump - tai kas cia.. dar neteko girdeti... papasakok ka ten darote as kaip isivaizduoju pump.. tai pumpuojate raumenukus...
[/quote]
Labai dekoju uz issamu atsakyma
Body pump- tai treniruote su svoriais. Pritupimai su stangom, taip pat ivairus pratimai virsutinei kuno daliai, presui. Zodziu- pasipriesinimo treniruote. Tik siandien i ja nenuejau, nes po spiningo jau buciau neturejus jegu. Tai dar 15min. presiuka pakankinau+15min. dariau tempimo pratimus visiems raumenims.
Jezau, kaip as bijau to apimciu didejimo. Bet kaip jos gali dideti, jei as esu sureguliavus mityba ir bendras svoris krinta. Tai gal tokiu atveju nedides
Po tavo atsakymu nusprendziau sportuoti pagal toki plana: dirbsiu kardio rezimu 3-4k. /sav. kol numesiu 5kg. Tada pereisiu prie svoriu. Ir labai jau atsiprasau, bet tikrai man tada reikes tavo konsultacijos
Siandien gavosi super kardio treniruote, rytoj einu i Body atack- tai ten irgi intensyvus 1val. trukmes uzsiemimas. Tikiuosi, kad pasieksiu savo
Dar karteli dideliausias aciu
[/quote]
Labai dekoju uz issamu atsakyma
Body pump- tai treniruote su svoriais. Pritupimai su stangom, taip pat ivairus pratimai virsutinei kuno daliai, presui. Zodziu- pasipriesinimo treniruote. Tik siandien i ja nenuejau, nes po spiningo jau buciau neturejus jegu. Tai dar 15min. presiuka pakankinau+15min. dariau tempimo pratimus visiems raumenims.
Jezau, kaip as bijau to apimciu didejimo. Bet kaip jos gali dideti, jei as esu sureguliavus mityba ir bendras svoris krinta. Tai gal tokiu atveju nedides
Po tavo atsakymu nusprendziau sportuoti pagal toki plana: dirbsiu kardio rezimu 3-4k. /sav. kol numesiu 5kg. Tada pereisiu prie svoriu. Ir labai jau atsiprasau, bet tikrai man tada reikes tavo konsultacijos
Siandien gavosi super kardio treniruote, rytoj einu i Body atack- tai ten irgi intensyvus 1val. trukmes uzsiemimas. Tikiuosi, kad pasieksiu savo
Dar karteli dideliausias aciu