QUOTE(Micha @ 2006 11 11, 00:45)
Niu pratimais tai tik ir imanoma padaryti
Savo pakeliau ir isrieciau akivaizdziai darydama pritupimus su stanga (placiai prazergus, maziau prazergus gaunasi priekinems slaunims..), o jei pradedanti, tai yra analgoiskas treniruoklis, bet su stanga zyyymiai efektyviau. Toliau su stanga pasilenkimai i prieki isrieciant uzpakaliuka kuo toliau. Tuomet prie treniruoklio prisisegus svorius koju traukiojimai atgal, galima siek tiek pasilenkti, galima tiesiai stovint. Analogiskas butu keturpesciai koju kilnojimai i virsu. Dar buna darau zengiant i prieki pritupiu su svoriais. Bet man daugiau cia dirba priekines slaunys, man ju uztenka.. Atsigulus ant nugaros, kojas sulenktos, peciu plotyje, uzpakaliuko kilnojimas. Tai visus situos darau, bet pagrindinis - pritupimai su stanga. Gali pradziai be nieko, po to su hanteliais, su laiku ir su stangos basliuku, o po to jau kaip priklauso.
Savo pakeliau ir isrieciau akivaizdziai darydama pritupimus su stanga (placiai prazergus, maziau prazergus gaunasi priekinems slaunims..), o jei pradedanti, tai yra analgoiskas treniruoklis, bet su stanga zyyymiai efektyviau. Toliau su stanga pasilenkimai i prieki isrieciant uzpakaliuka kuo toliau. Tuomet prie treniruoklio prisisegus svorius koju traukiojimai atgal, galima siek tiek pasilenkti, galima tiesiai stovint. Analogiskas butu keturpesciai koju kilnojimai i virsu. Dar buna darau zengiant i prieki pritupiu su svoriais. Bet man daugiau cia dirba priekines slaunys, man ju uztenka.. Atsigulus ant nugaros, kojas sulenktos, peciu plotyje, uzpakaliuko kilnojimas. Tai visus situos darau, bet pagrindinis - pritupimai su stanga. Gali pradziai be nieko, po to su hanteliais, su laiku ir su stangos basliuku, o po to jau kaip priklauso.
Tai puiku, reikės pasinaudoti:)
Papildyta:
QUOTE(irmulia @ 2011 06 27, 10:24)
na teks , jei tikrai nori turėti dailų sexualų kūną kito atvejo tikrai nėra ( nebent grožio peilis, bet ir ten išlaikyti reikia tam tikrų aukų )
kaip juos galima valgyti:)
Papildyta:
QUOTE(R&R @ 2011 06 27, 10:41)
patikek (is patirties kalbu) cia tik taip atrodo kad jie kaip narkotikas kol neatsisakai. Atsisakyk kokiom porai savaiciu ( nu tikrai neilgas laiko tarpas) ir pa,matysi kad visai jie tau ne narkotikas. Paskui vis reciau ir reciau apie juos galvosi, skanauk sveikesnius, kokybiskesnius produktus, pasidaryk sau kaip atrakcija, pabandyk pakeist raciona
Reikia pradėti skaityti gražias maisto gaminimo knygas:)
Papildyta:
QUOTE(lietaus šypsena @ 2011 09 19, 22:29)
Norejau paklaust, mano uzpakaliuko dydis man pakankamas, bet noreciau ji pakelti-uzriesti nenoriu, kad jis dar sumazetu, nors siaip metu svori (lasinukus nuo pilvo, ranku, sonu), o kojos ir uzpakaliukas man tinka tik raumens grazesnio noreciau. Kaip pasirinkti tinkamus pratimus?
Taip, šitas ir man tinka:)