Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip turėti gražu užpakaliuką

QUOTE(*tiute* @ 2010 01 26, 17:51)
Tenka skaityti mergaiciu nusiskundimus, kad jos daro intensyviai pratimus pilvui, o jis ne mazeja, o atvirksciai, pilvas dideja. Taip nutinka tada, jei darant pvz. atsilenkimus pilvo raumenys buna istempiami.

Bet juk kaiptik pilvo raumenims pratimai,pvz.atsilenkimai yra trumpi,fiksuoti judesiai (bent as kaip darau tai pakeliu galva,mentis ir dar siek tiek nugaros ir lengvai,negreit ,,atsilenkineju", po to padarau tempimo pratimus presui) ?
Atsakyti
Efektyvus ir paprastas pratimas (man padejo) ir daug laiko neuzima. Atsigulkite ant nugaros ir pakelkite istiestas kojas 5 - 10 cm ir pecius tiek pat. Kojos turi buti tiesios, rankomis i grindis nesiremti. Skaiciuojate iki 200, laika galima ilginti. Po menesio pilvui amen.
Atsakyti
QUOTE(mildasha @ 2011 03 20, 17:14)
čia gal šiek tiek ne į temą, bet gal galit kas nors pasakyt, ar tie visi pratimai anksčiau minėti padeda sumažinti "kumpius"? nežinau kaip tiksliai ta vieta vadinas, blush2.gif  kur nugaros apačioj, ant dubens kaulu, virš kelnių diržo nudribę būna...

Prisidedu prie klausimo.

Noreciau suzinoti, ar "kumpiai" priskiriami užpakaliukui, ar "šoninei", ar liemeniui ?
Atsakyti
čia vadinamosios "meilės rankenos" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 06 21, 00:23)
čia vadinamosios "meilės rankenos"  mirksiukas.gif

Aciu uz atsakyma 4u.gif
O kokioje temoje apie jas pasiskaityti ? Priminkite, kaip butu angliskai tos "meiles rankenos " ax.gif
Atsakyti
love handles mirksiukas.gif

o čia youtube panaršius - Pratimai, kaip atsikratyti meilės rankenų mirksiukas.gif

atskira tema : "Šoninė" - lašinukai ant šonų

galiu pridurti, kad tai realu jų visiškai atsikratyti ( turėjau ir aš jas, gal vos vos belikę, tai negailestingai toliau doroju lotuliukas.gif ) thumbup.gif labai svarbi mityba ir aišku pratimėliai mirksiukas.gif bet pagrindą sudaro mityba mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 06 21, 07:03)
love handles  mirksiukas.gif 

o čia youtube panaršius - Pratimai, kaip atsikratyti meilės rankenų  mirksiukas.gif

atskira tema : "Šoninė" - lašinukai ant šonų

galiu pridurti, kad tai realu jų visiškai atsikratyti  ( turėjau ir aš jas,  gal vos vos belikę, tai negailestingai toliau doroju  lotuliukas.gif ) thumbup.gif  labai svarbi mityba ir aišku pratimėliai  mirksiukas.gif  bet pagrindą sudaro mityba  mirksiukas.gif

Dar karteli aciu uz atsakyma smile.gif Man belieka sutikti, kad svarbi mityba. Spotuoju, begioju, taciau nekeiciu mitybos, tai bandeles sėda ant "kumpiu" verysad.gif

Dar sugalvojau pati pasimasažuoti su rankiniu masažuokliu, suaktyvinti kraujotaką tose vietose g.gif
Atsakyti
na, bandelių geriau iš vis atsisakyti kuriam laikui - viena : jose nieko gero ir naudingo mūsų organizmui, antra kaip ir paminėjote- jos nusėda ant tų pačių šonų mirksiukas.gif o visi kiti dalykai kaip masažas - tikrai puiku, tik jei mityba liks tokia kokia dabar, meilės rankenos neišnyks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 06 21, 08:49)
na,  bandelių geriau iš vis atsisakyti kuriam laikui - viena : jose nieko gero ir naudingo mūsų organizmui, antra kaip ir paminėjote- jos nusėda ant tų pačių šonų  mirksiukas.gif  o visi kiti dalykai kaip masažas - tikrai puiku, tik jei mityba liks tokia kokia dabar, meilės rankenos neišnyks  mirksiukas.gif

man bandelės - dievo palaima.. užtai turiu meilės rankeles, jojimo kelnes, bet normalų užpakaliuką..aišku, pagal proporcijas, norėčiau stangresnio..

kokie dar mitybos principai reikalingi? negi visai jau taip mest nuodėmingus patiekalus ir valgyt tik liesą mėsytę, salotas ir viskas? sad.gif
Atsakyti
QUOTE(ne ta prasme @ 2011 06 27, 01:21)
man bandelės - dievo palaima.. užtai turiu meilės rankeles, jojimo kelnes, bet normalų užpakaliuką..aišku, pagal proporcijas, norėčiau stangresnio..

kokie dar mitybos principai reikalingi? negi visai jau taip mest nuodėmingus patiekalus ir valgyt tik liesą mėsytę, salotas ir viskas? sad.gif

norint pasiekti rezultatų, vis gi reikės kažką paaukoti mirksiukas.gif

sveika mityba, suderinta mityba , jokių blogų maistų ( o ir šiaip kam jie reikalingi ... jie tik nusėda nt mūsų šonų.. doh.gif ) ir aišku sportas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 06 27, 07:35)
norint pasiekti rezultatų, vis gi reikės kažką paaukoti  mirksiukas.gif 

sveika mityba, suderinta mityba , jokių blogų maistų ( o ir šiaip kam jie reikalingi ... jie tik nusėda nt mūsų šonų..  doh.gif )  ir aišku sportas  thumbup.gif

maan tiesiog kaip narkotikas visokie hesburger mėsainiai, šokoladai.. negaliu be jų.. labai norėčiau jų atsikratyti, tik nežinau kaip prisiverst ir sau padėt :/ manau mano dabartinio sportinio krūvio užtektų normaliai atrodyt, jeigu sudrinčiau mitybą.. bet kaip tą padaryt, neįsivaizduoju :/
Atsakyti
QUOTE(ne ta prasme @ 2011 06 27, 09:50)
maan tiesiog kaip narkotikas visokie hesburger mėsainiai, šokoladai.. negaliu be jų..  labai norėčiau jų atsikratyti, tik nežinau kaip prisiverst ir sau padėt :/ manau mano dabartinio sportinio krūvio užtektų normaliai atrodyt, jeigu sudrinčiau mitybą.. bet kaip tą padaryt, neįsivaizduoju :/

na teks , jei tikrai nori turėti dailų sexualų kūną mirksiukas.gif kito atvejo tikrai nėra ( nebent grožio peilis, bet ir ten išlaikyti reikia tam tikrų aukų ) cool.gif
Atsakyti