Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip turėti gražu užpakaliuką

QUOTE(neverinlove @ 2011 01 04, 10:08)
Ziauriai efektyvus pratimas yra itupstai, as juos darau stumdama uzpakali atgal ir spyruokliuodama. Mano uzpakalio tobulinime sis pratimukas Nr. 1  smile.gif

Nelabai supratau g.gif Jus darote zingsni pirmyn ar atgal ?
Gal dar kas galetu pakomentuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milana31 @ 2011 02 22, 18:13)
Nelabai supratau  g.gif  Jus darote zingsni pirmyn ar atgal ?
Gal dar kas galetu pakomentuoti  4u.gif

Daromas žingsnis į priekį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(milana31 @ 2011 02 22, 19:13)
Nelabai supratau  g.gif  Jus darote zingsni pirmyn ar atgal ?
Gal dar kas galetu pakomentuoti  4u.gif

darant itupsta atgal labiau dirba sedmenu raumenys, todel jis efektyvesnis uzpakaliukui. Geriausia daryti rankose laikant svarelius.
Atsakyti
QUOTE(rasa1974 @ 2011 02 13, 09:53)
o as vis tik žadu, bet niekaip nepradedu reguliariai mankštintis. Nors veidrodis jau nelabai gražiai rodo...

ir aš taip pat blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o aš sportuoju tongue.gif ir džiaugiuosi dailėjančiomis formomis thumbup.gif
Atsakyti
sakykit sie pratimukai padeda padidinti uzpakaliuka? ar ji pamazina? http://www.youtube.c...h?v=QU5oOIk9CfQ
Atsakyti
Girdejau, kad pakelti, uzriesti uzpakaliuka padeda vaiskciojimas ant galu pirstu smile.gif
Atsakyti
Parasykit mergaites kaip daryti tuos itupsus, as nesusigaudau.. cia pritupimai ar kaip? 4u.gif Prasau padekit, apsvieskit kas nuotraukelem ar kazkuo, nes skaitau ir nedasunta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(EGLUCIUKE @ 2011 03 16, 16:33)
Parasykit mergaites kaip daryti tuos itupsus, as nesusigaudau.. cia pritupimai ar kaip? 4u.gif  Prasau padekit, apsvieskit kas nuotraukelem ar kazkuo, nes skaitau ir nedasunta blush2.gif

Mano peciai neplatus, viskas, kaip ir saunu, aisku nepaisant atsikisusio pilvuko, bet kazkaip bandau ji sutvarkyti... paciau uzpakalis kazkoks visiskai neriestas, padribes, neturi grazios formos, bet klubai gana mano paltoki,taip kad noriu ji kazkaip isriesti.... buciu dekinga uz visa informacija kokia man galite suteikti 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(EGLUCIUKE @ 2011 03 16, 14:12)
Mano peciai neplatus, viskas, kaip ir saunu, aisku nepaisant atsikisusio pilvuko, bet kazkaip bandau ji sutvarkyti... paciau uzpakalis kazkoks visiskai neriestas, padribes, neturi grazios formos, bet klubai gana mano paltoki,taip kad noriu ji kazkaip isriesti.... buciu dekinga uz visa informacija kokia man galite suteikti 4u.gif  4u.gif

cia paziurek
Atsakyti
Labai, labai ACIU! blush2.gif
Atsakyti
čia gal šiek tiek ne į temą, bet gal galit kas nors pasakyt, ar tie visi pratimai anksčiau minėti padeda sumažinti "kumpius"? nežinau kaip tiksliai ta vieta vadinas, blush2.gif kur nugaros apačioj, ant dubens kaulu, virš kelnių diržo nudribę būna...
Atsakyti