QUOTE(Evut @ 2010 02 26, 12:05)
Sveikos, mergaitės,
1. Tik yra problema, kad neturiu galimybės vaikščioti į sporto klubą, o ir svorių negaliu kilnoti. Taigi, ką daryti? Antra problema tai ta, kad pastebėjau, kad sėdmenys pradėjo kvadratėt, o ne riestis.
2. Ir dar norėjau paklaust dėl paties darymo. Visada darydavau visoms grupėms po nedidelį krūvį kas dieną, bet dabar paskaičiau ir pagalvojau, kad gal geriau vieną dieną vienoms, kitą kitoms daryt. Pavyzdžiui, vieną dieną nugara, kitą krūtinė ir rankos ir t.t. Ką apie tai manot?
3.Ir kaip manot, kiek mano situacijoj būtų geriausia baltymų vienam kg suvalgyt? Esu liesa, nenoriu mažint apimčių jokiu būdu, į sporto klubą neinu.
1. ka turi omeny sakydama "kvadrateja" - pradejo ploksteti? labai keista... gal tik taip "vaidenasi"
ir kurie pratimai tavo manymu "kvadratina" sedmenis? siaip man trenere ne karta sake, kad dviratis plokstina, bet tai neturetu buti aktualu megejiskam dviracio minimui
mano tikslas uzpakaliuka uzriesti ir suapvalinti, jo nedidnti
(nors dabar padidejes, bet cia dar tik pusiaukele), bet be svoriu, vargu ar to pasiekciau, kas zino, gal del to, kad nera polinkio ir "riestuma"... nzn.... bet kiek ir trenere kalbejusi ir is savo patyrimo, tam reikia ideti darbo, intesyvaus darbo ar su svoriais ar be...
2. neaisku kokio intensyvumo gaunasi tavo treniruote, nes man asmeniskai, kai padarau koki pusvalanduka pilvukui (gaunasi 700-900 kartu ivairiu atsilenkimu) pritupimus su 25-30kg stanga ir dar kokius kitus 3 pratimuis uzpakaliukui.... tikrai nebesinori nieko daugiau
jei kruvis nedidelis ir darai visom grupem, tai viena diena vienokius, kita diena kitokius, trecia diena dar kitokius arba pirmu dienu kombinacija daryciau... jei butu tikslas tik forma palaikyti, bet jei sieki kazkokio rezultato, reiktu treniruote akcentuoti vienai - dviem raumenu grupems - vienos treniruotes metu, ypatingai jei treniruotes darai bent 4k. i savaite. pas mane asmeniskai eina visada pilvukas ir kokia kita raumenu grupe. Pilvas kaskart, nes labai stipri raumenu grupe ir sunkiai pasiduodanti, tad galima "kankinti".
3. Del baltymu kiekio yra labai ivairiu nuomoniu, ju pilna internete (bent anglu k.). As pati kartais stebiu, kad suvartociau grubiai apie 50g baltymu dienai (siuo metu sveriu ~55kg).
O siaip su pavydu nuziuriu profesionaliu sportininkiu apvalius (ir nedidelius) uzpakaliukus, bet tuo paciu metu suprantu, kad jos nieko specialiai nedare, o tokios formos gautos nuo nuolatinio didelio fizinio kruvio (begiojimo, ciuozimo ir t.t., ir t.t.) tokio kruvio kaip maziausiai kelios valandos per diena, ir ne metai ir ne dveju rezultatas, todel manau naivu butu tiketis greito pacios (kalbu apie save)rezultato