Mes dar negavome,nes tik laukiame vestuviu,taciau patys sveciams padovanosim simbolines dovaneles.Padareme patys kitu metu kalendorius.Pirmas puslapis musu nuotrauka,paskui ruduo,ziema,vasara ir pavasaris.Dareme tikrus kalendorius(ne bet kaip )Juose paveiksleliai vestuviu tematikos.Ir teikdami juos sakysime:cia mazos dovaneles sveciams.Norime iteikti ir palinketi,kad visus likusius metus gyventumete musu vestuviu akimirkomis
Tikiuosi visi bus nustebinti ir jiems patiks kuklios dovaneles
QUOTE(aggate @ 2007 02 08, 13:12)
Mes dar negavome,nes tik laukiame vestuviu,taciau patys sveciams padovanosim simbolines dovaneles.Padareme patys kitu metu kalendorius.Pirmas puslapis musu nuotrauka,paskui ruduo,ziema,vasara ir pavasaris.Dareme tikrus kalendorius(ne bet kaip )Juose paveiksleliai vestuviu tematikos.Ir teikdami juos sakysime:cia mazos dovaneles sveciams.Norime iteikti ir palinketi,kad visus likusius metus gyventumete musu vestuviu akimirkomis
Įdomi ir šauni idėja . Dar kalendoriaus gale įdėkite kryžiažodį , susijusių su Jūsų, jaunųjų, gyvenimais. Tegul sprendžia. Įdomu žmonėms bus
na va paskaiciau sia temele ir tikrai radau nablogu variantu dovanoms .kaip tik geguzio men. ruosimes eit i draugu vestuves, tai gal kas pravers . o gal kartais dar kokiu minciu turit
na o pinigelius esu macius kaip originaliai ipakuoja zodziu smulkiom kupiurom iskeicia litus ir sudeda i atskiras dektuku dezutes (tu dezuciu gali but kuo daugiau tuo geriau atrodo).tai va tas visas dektuku dezutes kiekviena atskirai apklijuoja dovanu popieriumi. paimi kartona ji irgi apklijuoji dovanu popieriumi,ir tas kartonas gaunas kaip pagrindas,na ant jo dedi tas supakuotas degtuku dezutes, ir statai tokia kaip piramide (i virsu vis mazeja degtuku dezeliu skaicius)ta prasme tas dezutes galima klijuoti neprispaudus viena prie kitos,bet padarant tarpelius,o priklijuoti prie pagrindo ir vien prie kitos su lipnia paprasta juosta.ir ta visa piramide ipakuoti i permatoma celafanini kaip buna dovanini popieriu ir virsuj uzrisi kaspina, na zodziu pro ta celafana matos tos visos anos graziai supakuotos dezeles. garbes zodis kaip pirma karta tai pamaciau,net nesupratau,kas cia per dovana gali but. bet atrodo tikrai graziai,bet ir darbelio idet reikia.bet vistiek grazu
Papildyta:
ir dar esu dovanojus vokeli, tai nunesiau i"magonija" geliu parduotuve Kaune yra silainiu maximoj,Varniu gatvej irgi yra,ten taip pat pakuoja ir dovanas, tai padaviau kupiura kuria norejau padovanoti,tai ji man i dovanini popieriu auksines spalvos ivyniojo ta kupiura ir dar apsuko tokia geltonos spalvos vielute,priklijavo perlamutriniu perliuku,toki lapeli dar, nu zodziu aisku,kad vokiukas bet tikrai labai graziai atrode taip sventiskai. tikrai grazu.cia man silainiu maximoj dare
Papildyta:
ir dar esu dovanojus vokeli, tai nunesiau i"magonija" geliu parduotuve Kaune yra silainiu maximoj,Varniu gatvej irgi yra,ten taip pat pakuoja ir dovanas, tai padaviau kupiura kuria norejau padovanoti,tai ji man i dovanini popieriu auksines spalvos ivyniojo ta kupiura ir dar apsuko tokia geltonos spalvos vielute,priklijavo perlamutriniu perliuku,toki lapeli dar, nu zodziu aisku,kad vokiukas bet tikrai labai graziai atrode taip sventiskai. tikrai grazu.cia man silainiu maximoj dare
Man labai patiko visos idejos, bet su "milijonu" ir degtuku dezutem buvo pacios sauniausios
mes irgi buvome vestuvese, tai nupirkom du pasidabruotus saukstelius ir isgraviravom jaunuju vardus bei data, dar nupirkom du puodelius su arbatinukais ant virsaus ( arbatu parduotuvej), inda stiklini su medumi, ant kurio isgraviravome ' kad gyvenimas butu saldesnis" ar pan
Man patiko si dovanyte tikiuosi, ir jiems
Po dvieju savaiciu vel einam i vestuves, reik kazka sumastyti
Man patiko si dovanyte tikiuosi, ir jiems
Po dvieju savaiciu vel einam i vestuves, reik kazka sumastyti
Aš dar pasunkinsiu užduotį: reikia dovanos giminaitei, ištekėjusiai už užsieniečio. Susituokė dviese paslaptingai tolimuos kraštuos, o vasaros gale grįžta į LT supažindinti jo tėvų su savo tėvais. Dovana turėtų būti simbolinė, nedidelė ir suprantama intermacionalui... Gal yra minčių ?
....o man labai patiko kai mano pusesere per musu vestuves padovanojo mum sompano buteli, vietoj etiketes musu foto, o butelis visas apklijuotas saldainiais mazuciais...
tai sompana isgereme, o buteli saugome
tai sompana isgereme, o buteli saugome
Labuka,
noriu paklausti, kaip ten tuos pinigelius pritvirtinot (kur remeliuose), kad nenukristu?....
patiko man sita mintis
lauksiu atsakymo...aciu
noriu paklausti, kaip ten tuos pinigelius pritvirtinot (kur remeliuose), kad nenukristu?....
patiko man sita mintis
lauksiu atsakymo...aciu
QUOTE(IngaInga @ 2007 06 11, 19:18)
Labuka,
patiko man sita mintis
lauksiu atsakymo...aciu
patiko man sita mintis
lauksiu atsakymo...aciu
as niekaip netvirtinau, tiesiog lygiai sudejau ir su stiklu prispaudziau