Įkraunama...
Įkraunama...

Originalios dovanos jaunavedžiams

QUOTE(Astii @ 2012 12 13, 02:54)
Mes labai norim teveliams padovanoti panasu laikrodi. Radau viename is tu vestuviu planavimo ar panasiame tinklapyje, bet niekaip nerandu, kur toki galima isigyti ir tuo labiau dar isgraviruoti schmoll.gif
http://img819.images.../4756/052gi.jpg[/img]

Nesu tikra, bet man atrodo, vakar kaip tik po tokį tinklalapį landžiojau šviestuvo ieškodama smile.gif))
Pabandykit engrave.lt - man atrodo, jie galėtų tokį pagaminti.
Atsakyti
Aciu Bamboleoo, ryt bandysiu su jais susisiekti smile.gif
Atsakyti
galiu papasakoti kokia mes gavom"orginaliausia "dovana. vyro brolis "padovanojo"fotografa uz kuri patys or turejom susimoketi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sepultura @ 2013 01 27, 14:55)
galiu papasakoti kokia mes gavom"orginaliausia "dovana. vyro brolis "padovanojo"fotografa uz kuri patys or turejom susimoketi biggrin.gif

Cia jums taip tycia padare? Gi fotografas nemazus pinigus kainuoja..
Atsakyti
Prieš kelis metus tikrai buvau radusi simbolinės dovanų reikšmes, kur pintinėlė su įvairiomis smulkmenomis žvakės-romantikai palaikyti, šokoladas-aistrai kurstyti..ir nebepamenu visai kaip ten visi gražūs žodžiai buvo sudėlioti ir dovanėlių idėjos,gal kas turite išsaugoję tą mintį,idėję?Labai paprašysiu atsiųsti az jei galite.
Atsakyti
QUOTE(ingeleee @ 2013 04 18, 12:28)
Prieš kelis metus tikrai buvau radusi simbolinės dovanų reikšmes, kur pintinėlė su įvairiomis smulkmenomis žvakės-romantikai palaikyti, šokoladas-aistrai kurstyti..ir nebepamenu visai kaip ten visi gražūs žodžiai buvo sudėlioti ir dovanėlių idėjos,gal kas turite išsaugoję tą mintį,idėję?Labai paprašysiu atsiųsti az jei galite.

Ir man sios reiksmes laaabai praverstu - jau po dvieju savaiciu keliausiu pasveikinti pazistamos prie metrikacijos skyriaus, tai norisi padovanori kazka originalau ir simbolisko smile.gif
Atsakyti
Visos dovanos buvo vokelių pavidalu, bet viena palietė širdį wub.gif Brolis su savo mergina mums padovanojo didžiulį paveikslo rėmą, kuriame nutiestos vielutės ir ant jų prikabinėta mūsų su vyru nuotraukų iš įvairių laikotarpių - vaikystės, paauglystės ir pan. Dovana tikrai apstulbino wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Via_Lattea @ 2013 06 11, 14:22)
Visos dovanos buvo vokelių pavidalu, bet viena palietė širdį  wub.gif Brolis su savo mergina mums padovanojo didžiulį paveikslo rėmą, kuriame nutiestos vielutės ir ant jų prikabinėta mūsų su vyru nuotraukų iš įvairių laikotarpių - vaikystės, paauglystės ir pan. Dovana tikrai apstulbino  wub.gif

super!!! wub.gif turbut kiekviena moteris toki svajoja pasidaryti namuose ir tureti, o cia kai padovanoja, tai tikrai super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2013 06 13, 15:38)
super!!! wub.gif  turbut kiekviena moteris toki svajoja pasidaryti namuose ir tureti, o cia kai padovanoja, tai tikrai super thumbup.gif

tikrai ne kiekviena. Man tokia dovana būtų nesusipratimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2013 06 14, 12:55)
tikrai ne kiekviena. Man tokia dovana būtų nesusipratimas smile.gif

na kam foto nepatinka, tai tam tada ir nepatiktu, man asmeniskai labai patinka foto ant drobes, nuotrauku paveikslai...o kai tokius padovanotu, apsidziaugciau tikrai bigsmile.gif
Atsakyti
Tikrai faina idėja su nuotraukom. Mes nuo draugų gavome įvairių mielų dalykų. Vienas draugas pagamino tortą (iš jo pusės tai buvo labai miela), taip pat gavome simbolinę plytą, kurią draugai įsakė įmūryti į namą, kai jį kada nors statysime,daugė iš Baltarusijos atvežė iš šiaudų pintą sodą ir paaiškino kiekvienos detalės reikšmę. Na nežinau kiek tokios dovanos originalu, bet kai jas gauni nuo artimų žmonių, žinai, kad patys darė, galvojo apie tave tai išties miela.
Atsakyti
Gal žinote kur Vilniuje galima įsigyti gražų vestuvinį albumą? Kad būtų galima klijuoti nuotraukas, o ne į įmautes kišti smile.gif
Atsakyti