Įkraunama...
Įkraunama...

Originalios dovanos jaunavedžiams

QUOTE(-=Nikutea=- @ 2009 04 18, 22:54)
Na va, mergaitės, kol prisiruošiau parodyti savo sukurtą "šedevrą"  blush2.gif Kaip ir galvojau, visi dovanojo paprastus baltus vokelius su pinigėliais, tai mes išsiskyrėm  mirksiukas.gif  Kadangi rašėm vardus ir a la pinigų panaudojimo tikslą (... saldžiam medaus mėnesiui ...), tai gavosi toks kaip savotiškas čekis. Teikiant iš karto paveikslo nerodėm. Aš, pasakius žodžius, įteikiau glėbį rožių, o tada MB papildė mane, pasakydamas tokią frazę: "Nuoširdžiai sveikinam Jus sumainius aukso žiedus, ta proga nusprendėme finansuoti dalį Jūsų povestuvinės kelionės" ir tuomet parodė paveikslą  cool.gif  Tuo tarpu tiek iš jaunavedžių, tiek iš žmogiukų salėje išgirdom garsų "Wow"  blink.gif  wub.gif Kadangi specialiai norėjom pasveikint paskutiniai, tai, manau, gan neblogai užbaigėm jaunavedžių sveikinimo "etapą"  biggrin.gif
user posted image

Man labai patiko sita ideja thumbup.gif thumbup.gif
Tik gal galite ikelti ar atsiusti nuotraukyte kaip visa tai atrodo, nes man sitos nuotraukos nerodo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Maikutee @ 2009 11 11, 17:09)
Labuka,

is orginaliu dovanu tai gavome paveiksla nutapyta butent mums, su jaunuju rankom, vardais bei vestuviu data.  Dar gavome stiklainiuka medaus ir dideli medini sauksta su mintimi kad ilgiau medaus menesis testusi  ax.gif

Mes irgi gavom, bet man nepatiko.. Kur ta paveiksla deti o to ? schmoll.gif
Pirmiausiai reikia zinoti kas seimininkams patinka. Nes tai interjero dalis ir tu automatiskai ipareigoji zmogu pasikabinti pas save ta piesini..

QUOTE(Grantee @ 2009 12 16, 10:42)
neproblema bet kiek liks degtuku  biggrin.gif

Namukus is degtuku statysi lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(deime @ 2009 12 04, 13:58)
as irgi draugams dovanojau lagamina su netikrom simtinem, kur tarp ju buvo idetos ir tikros. Turejo susirasti. Aisku dovanodami atidarem, o kai kt klausinejo kas cia yra-sakydavom-irankiu komplektas  biggrin.gif

QUOTE(loretita2 @ 2009 12 08, 19:07)
dar dovanojau alia aukso luitu piramide, padaryta is degtuku dezuciu apklijuotu popierium. I kiekviena dezute idejom arba smulkesne kupiura arba palinkejima. Ir esme tame, kad vistiek turi visas patikrinti, nes nesi tikras iki galo, ar viska radai.

Tikrai įdomios dovanos, bus ką pirisiminti tiek jums tiek jauniesiems.

Mes negavom nieko labai įspūdingo, viena įdomesnių dovanų - fotoalbumas, kuriame buvo sudėtos mūsų ir mūsų draugų nuotraukos (viso draugystės laikotarpio) su šmaikščiais komentarais smile.gif
Atsakyti
Laba vakara merginos, orginali dovana gali buti ir ugnies sou. Fakyrams yra malonu nustebinti zmones suteikti dziaugsmo bei geru emociju, kai pvz tokia dovana sugalvoja anyta ar zentas.

! 
Reklama forume draudžiama

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aga: 26 liepos 2010 - 20:58
Mes per savo vestuves gavom skrydį oro balionu bigsmile.gif Labai patiko thumbup.gif
Parašiutai tai čia jau ekstremalu, reikia žinoti, kad žmonės nori... Nes aš tai atiduočiau draugei parašiutininkei tokią dovaną, pati tikrai nenaudočau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 07 26, 21:56)
Mes per savo vestuves gavom skrydį oro balionu  bigsmile.gif Labai patiko  thumbup.gif
Parašiutai tai čia jau ekstremalu, reikia žinoti, kad žmonės nori... Nes aš tai atiduočiau draugei parašiutininkei tokią dovaną, pati tikrai nenaudočau  biggrin.gif

Skrydis oro balionu per pacias vestuves buvo mano svajonese wub.gif is pradziu norejom, bet pagal laika nelabai gaunasi ir siaip dar prisidetu nemazai papildomu islaidu,kuriu ir taip daug turesim, del brangios keliones ir dar plius cia kavine artimiesiems, sodyba draugams ir kt. doh.gif zodziu,teko atisakyt blush2.gif Bet vistiek paskraidysim,jei anksciau nesigaus,padarysiu vyrui staigmena metiniu proga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 07 27, 19:08)
Skrydis oro balionu per pacias vestuves buvo mano svajonese wub.gif  is pradziu norejom, bet pagal laika nelabai gaunasi ir siaip dar prisidetu nemazai papildomu islaidu,kuriu ir taip daug turesim, del brangios keliones ir dar plius cia kavine artimiesiems, sodyba draugams ir kt. doh.gif zodziu,teko atisakyt blush2.gif Bet vistiek paskraidysim,jei anksciau nesigaus,padarysiu vyrui staigmena metiniu proga 4u.gif

Ne ne, mūsų buvo ne per pačia vestuves - tik gavom dovanų pakvietimą. O pakui jau mums patogiu laiku nuvažiavom ten su MB smile.gif
Atsakyti
manau, kad vestuvine dovana turi buti praktiska.
Atsakyti
Na, jeigu tai daiktas, tai geriau kai jis praktiškas, bet kai dovanojama kažkokia pramoga, tai ji tiesiog smagi turi būti, gal net tai ko šiaip niekada pats nesugalvotum daryti.. Mes gavome nuo draugų dvi dienas druskininkuose, spa centre. Labai džiugu tokią dovaną gauti, nes patys matyt niekada nebūtume į tokį dalyką nuvažiavę. Dar kol kas ja nepasinaudojom, laukiam rudens, kai jau orai pradės nuotaiką gadint ir norėsis atsipalaiduot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pempe1 @ 2010 08 16, 13:46)
manau, kad vestuvine dovana turi buti praktiska.

o kas yra praktiška? Mes, pavyzdžiui, gavom halogeninį puodą (ar kaip ten jis vadinasi), vat, ir nežinom, kur dėti, nes pasinaudojom vieną kartą, nepatiko, antrąkart nenaudosim...o vietos užima žiauriai daug...O mano pusseserei, kuri dovanojo atrodė, kad dovana super, nes ji pati apie tokį puodą svaigsta jau pusė metų smile.gif

Praktiškiausia - pinigai.
Atsakyti
Esam su vyru pakviesti i vestuves... dovana, aisku - vokelis, bet norisi ta dovana iteikti originaliai, labai patiko Vienos forumietes ideja su ale cekiu (paveikslu) povestuvinei kelionei, gal kas galit placiau pakomentuoti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Butaforija: 16 rugpjūčio 2010 - 17:09
gal žinote kur galima vilniuje nusipirkti statinaitę medaus? būsiu dėkinga už atsakymą smile.gif
Atsakyti