Įkraunama...
Įkraunama...

Originalios dovanos jaunavedžiams

QUOTE(Nersim @ 2009 06 06, 14:49)
Iš    jaunųjų nuotraukų, komentarų  apie  juos  sukurkite  knygą. Išleidžia  leidykla. Labi  gerai  atrodo.Gyvenimo  knyga  apie  jaunuosius biggrin.gif

Aš norėjau dar draugų vestuvėm kaip priedą prie dovanos padaryti tokį filmą - slide show iš jaunųjų nuotraukų ar kokios filmuotos medžiagos iškarpyti momentus nuo jų vaikystės iki paskutinės dienos iki vestuvių ir parodyti jį po vidurnakčio vėl visiems svečiams grįžus prie stalo blush2.gif Bet gaila, neturėjom projektoriaus šventėje verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(-=Nikutea=- @ 2009 06 07, 10:48)
Aš norėjau dar draugų vestuvėm kaip priedą prie dovanos padaryti tokį filmą - slide show iš jaunųjų nuotraukų ar kokios filmuotos medžiagos iškarpyti momentus nuo jų vaikystės iki paskutinės dienos iki vestuvių ir parodyti jį po vidurnakčio vėl visiems svečiams grįžus prie stalo  blush2.gif Bet gaila, neturėjom projektoriaus šventėje  verysad.gif

Tada knyga būtų buvusi kaip tik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-=Nikutea=- @ 2009 04 18, 23:54)
Na va, mergaitės, kol prisiruošiau parodyti savo sukurtą "šedevrą"  blush2.gif Kaip ir galvojau, visi dovanojo paprastus baltus vokelius su pinigėliais, tai mes išsiskyrėm  mirksiukas.gif  Kadangi rašėm vardus ir a la pinigų panaudojimo tikslą (... saldžiam medaus mėnesiui ...), tai gavosi toks kaip savotiškas čekis. Teikiant iš karto paveikslo nerodėm. Aš, pasakius žodžius, įteikiau glėbį rožių, o tada MB papildė mane, pasakydamas tokią frazę: "Nuoširdžiai sveikinam Jus sumainius aukso žiedus, ta proga nusprendėme finansuoti dalį Jūsų povestuvinės kelionės" ir tuomet parodė paveikslą  cool.gif  Tuo tarpu tiek iš jaunavedžių, tiek iš žmogiukų salėje išgirdom garsų "Wow"  blink.gif  wub.gif Kadangi specialiai norėjom pasveikint paskutiniai, tai, manau, gan neblogai užbaigėm jaunavedžių sveikinimo "etapą"  biggrin.gif
user posted image

mes taip pat dovanojom, tik po 10lt ax.gif
Atsakyti
O pas mus originaliausia ir įspūdingiausia dovana buvo dovanų čekis rezervuoti bilietus į Škotiją, o iš Škotijos į Paryžių (mano svajonė) wub.gif Nesitikėjom tokios dovanos, geriausi draugai padovanojo wub.gif Jie gyvena Škotijoje, tai lėksim į svečius, o vėliau keliom dienom į Paryžių 4u.gif Dar buvo įdomiai pateikti pinigėliai, padovanojo skrynią, ten buvo dar mažesnė skrynia, o ten jau pilna pinigėlių 4u.gif Labiausiai patiko, kaip palinkėjo, kad čia žmonai leisti, o vyrui pildyti biggrin.gif Ir dar iš tėvelių gavom fejerverkus wub.gif
Atsakyti
[quote=-=Nikutea=-,2009 06 07, 11:48]
Aš norėjau dar draugų vestuvėm kaip priedą prie dovanos padaryti tokį filmą - slide show iš jaunųjų nuotraukų ar kokios filmuotos medžiagos iškarpyti momentus nuo jų vaikystės iki paskutinės dienos iki vestuvių

pasidalinsiu ka mes vienu draugu vestuviu proga padarem dovanu, nufilmavom visu draugu palinkejimus (musu kompanijoj 12 zmoniu), kas ka norejo, tas ta linkejo biggrin.gif
tai toj juostoj palinkejimai mazdaug uztruko ~pusvalandi ir po palinkejimu seke musu visos kompanijos bendru baliuku, ivairiu akimirku uzfiksuotos nuotraukytes ir fone grojo muzikike. rezultate gavosi labai thumbup.gif filmukas. kuomet ziurejo jaunieji si filmuka net susigraudeno cray.gif
asmeniskai man, tokia dovana simta kart mielesne uz kokius materialius daiktus...
Atsakyti
QUOTE(mindingas @ 2009 06 07, 19:12)
mes taip pat dovanojom, tik po 10lt ax.gif

Oi kokia sauni dovana thumbup.gif gaila neisim sia vasara i jokios vestuves-tikrai toki dovanos jauniesiems varianta pasirinkciau drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lonna @ 2009 06 13, 12:11)
Oi kokia sauni dovana  thumbup.gif  gaila neisim sia vasara i jokios vestuves-tikrai toki dovanos jauniesiems varianta pasirinkciau  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

Šį variantą mes naudojome ir per įvairius baliukus.Dovanojome ir 10 tūkstančių ir milijoną.Įvairiai biggrin.gif
Atsakyti
Reiks man butinau pasinaudoti.. tokiu geru variantu thumbup.gif o noreciau ir as tokia dovana idomei padaryta gauti drinks_cheers.gif
Atsakyti
As vasara buvau vestuviese pas pussesere. Tai parasysiu apie savo dovanas. Mes turejome eiti tik i baliu vakare, bet labai norejau pamatyti ceremonija baznycioj, tai kai jie isejo is bazn. kai visi sveikino mes padovanojame spyna, ant jos buvo isgravirota jaunuju nuotrauka ir palinkejimas. Jie buvo labai patenkinti (iskart po bazn. nuvaziavo i Uzupi ant tilto...), o dabar apie dovanas. Mes uzsakem dideli torta -knyga, vienoje puseje buvo mano pusseres nuotrauka kai jai 3m., o kitoje nuotraukoje jinai su vyru prie jauno berzelio, bet tortas atrode super (gal nuotraukyte pasistenksiu ideti), visi sveciai buvo suzaveti, o jauniesiems labai patiko. Dovanoti jaunieji prase tai kas telpa i vokeli, bet nenorejau kaip visi, mes nupirkom medine dezute ant dezutes isgraviravom jaunuju pirmas vardo raides ir data, pinigus iskeitem po 5 LT monetom, dezute buvo ipakuota i skaidru popieriu, o ten prideta perliuku, kriaukleliu ir rauduonu plunksnu (vietoi rauduonu plunksnu norejo deti rozes ziedlapius, bet iki viestuviu buvo dar 3 dienos...). Irgi labai patiko. O jau kazkur apie 3 val. nakties kai musu jaunieji jau skubejo namo, nes 6 liektuvas jau lauke...., mes padovanojame dezute sokoladiniu saldainiu su ju nuotraukom ir palinkejome kad ju gyvenimas butu saldus.
Atsiprasau uz klaidas ir gal, kas kokia ideja pasinaudos

http://public.fotki....Narint/dovanos/
Atsakyti
Mes per vestuves dovanojom lagamina pinigeliu smile.gif Dalis buvo netikri, viena balta puse. Musu buvo pakankamai didele kompanija tai pirmosios simtines buvo tikros. Aisku pries sveikinant lagamina atidareme 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lonna @ 2009 06 13, 13:11)
Oi kokia sauni dovana  thumbup.gif  gaila neisim sia vasara i jokios vestuves-tikrai toki dovanos jauniesiems varianta pasirinkciau  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

As siandien kaip tik dariau po10lt pirmaji milijona krykstinu proga. Man patiko,nors dariau pirma karta.
Atsakyti
neseniai draugei per vestuves pinigus pateikiau taip:

i kibira idejau dezute su pinigais, ja uzkasiau zemeje, pavirsiuje "pasodinau" pinigu medi, papuosiau sokoledine sirdute su ju atvaizdu. o pacia dovana pateikiau su mintimi - jei atsidursit negyvenamoj saloj - atsidurkit joje kartu ir ieskokit medzio po kuriuo galetumet pasislepti nuo saules. o kaip zinia negyvenamoj saloj buna lobiu - paiekokit jo ir judu biggrin.gif tai drauge iskart suprato kad dovanoj reikes kastis biggrin.gif
Atsakyti