[kur rasti? gal kas matėt?
[/quote]
[quote=ginnte,2009 04 17, 13:49]
[/quote]
[/quote]
ko tu juokiesi? aš l. rimtai ieškau tokios dovanos...
[/quote]
[/quote]
ko tu juokiesi? aš l. rimtai ieškau tokios dovanos...
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 04 16, 14:20)
kaune - Merkurijuj maciau - pries Velykas...
QUOTE(lilita7 @ 2009 04 17, 16:46)
o, kaip dėkui. o gal kainą pameni?o kurioj vietoj merkurijuj?
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 04 17, 14:58)
o, kaip dėkui. o gal kainą pameni?o kurioj vietoj merkurijuj?
sorrius, kainos nepamenu...atrodo, 2 aukste (bet negarantuoju... )
QUOTE(lilita7 @ 2009 04 18, 16:30)
sorrius, kainos nepamenu...atrodo, 2 aukste (bet negarantuoju... )
nesvarbu, vis tiek dėkui tau labai
kiek originalių minčių pas mergaites šaunuolės
man labai patiko mintys, kad rėmeliuose galima išdėliot pinigėlius, akd gautum skaičių ir tos puodynės su pinigais
o ir pati nespjaučiau, jei taip kas įpakuotų ir nors pati kvietime nurodžiau, kad norim gauti pinigų, bet žiauriai noriu į Druskininkus... kaip miela būtų, jei aks nors padovanotų, nes žinot kaip būna, kol pats išsiruoši...
man labai patiko mintys, kad rėmeliuose galima išdėliot pinigėlius, akd gautum skaičių ir tos puodynės su pinigais
o ir pati nespjaučiau, jei taip kas įpakuotų ir nors pati kvietime nurodžiau, kad norim gauti pinigų, bet žiauriai noriu į Druskininkus... kaip miela būtų, jei aks nors padovanotų, nes žinot kaip būna, kol pats išsiruoši...
QUOTE(lilita7 @ 2009 04 17, 15:46)
O ka, merkurijus jau atidarytas po rekonstrukscijos?
Na va, mergaitės, kol prisiruošiau parodyti savo sukurtą "šedevrą" Kaip ir galvojau, visi dovanojo paprastus baltus vokelius su pinigėliais, tai mes išsiskyrėm Kadangi rašėm vardus ir a la pinigų panaudojimo tikslą (... saldžiam medaus mėnesiui ...), tai gavosi toks kaip savotiškas čekis. Teikiant iš karto paveikslo nerodėm. Aš, pasakius žodžius, įteikiau glėbį rožių, o tada MB papildė mane, pasakydamas tokią frazę: "Nuoširdžiai sveikinam Jus sumainius aukso žiedus, ta proga nusprendėme finansuoti dalį Jūsų povestuvinės kelionės" ir tuomet parodė paveikslą Tuo tarpu tiek iš jaunavedžių, tiek iš žmogiukų salėje išgirdom garsų "Wow" Kadangi specialiai norėjom pasveikint paskutiniai, tai, manau, gan neblogai užbaigėm jaunavedžių sveikinimo "etapą"
QUOTE(Geiša @ 2009 04 18, 21:17)
O ka, merkurijus jau atidarytas po rekonstrukscijos?
kaip suprantu - jei dar ten ilgai rekonstuosis - ir tvarkysis... bet dirba...
Ačiū, ~Jacinta~ Kai pagalvojau, tai aš ir pati norėčiau, kad man kas tokį padovanotų, bet būtų labai gaila ardyt paskui, jei prireiktų