Na mes irgi gavom kazka panasaus i pinigu medi, tik pas mus greiciau jau buvo pinigu gele Kadangi as dievinu orchidejas, tai mano kriksto tetis padovanojo orchideja, kuriai ant ziedstiebio buvo priraisiota susuktu banknotu ritineliai-sake nauji ziedynai Ir liepe rupintis ta gelyte taip, kad ji vis naujus tokius ziedynus krautu
O is pirsliu ir naktinukus pirmai nakciai gavom
O sauniausia dovana buvo sesutes suorganizuota viktorina tik mums: atsakinejome i klausimus ir jeigu atsakydavome gaudavome visokias mielas dovaneles, o jeigu neatsakydavome, tai tariamas "dovanas" sunaikindavo budelis su kirviu ant kalades sukapodamas... Aisku tos naikinamos dovanos buvo graziai supakuoti stiklainiukai-kad naikinant geras garsas ir vaizdas butu Ir kai issirinkdavome sia netikra dovana klausima uzduodavo praktiskai neatsakoma, o kai pasitaikydavo tikra dovana tai klausimai buvo mazdaug tokie "kur randami vaikai?"
Kiek sauniu ideju prisiskaiciau...man tai super atrodo tie grozio prosedutu ar saviatgalio poilsio cekiai
pasinaudoti galima ir gimtadienio proga.
pasinaudoti galima ir gimtadienio proga.
Aš irgi tokį čekį gauti norėčiau... Arba ką nors tokio, ko pati sau nepirkčiau
na o as buciau visai nenorejus cekio i sanatorija kokai ar dar kur, nes mes vaziavom i povestuvine kelione ir mums reikejo grynuju....O va sanatorijai as pati sutaupiau pinigeliu ir kita savaitgali isvaziuojam patys...
QUOTE (Neringa ir Nerijus @ 2004 10 14, 13:06) |
na o as buciau visai nenorejus cekio i sanatorija kokai ar dar kur, nes mes vaziavom i povestuvine kelione ir mums reikejo grynuju....O va sanatorijai as pati sutaupiau pinigeliu ir kita savaitgali isvaziuojam patys... |
Kaip pavydziu.... (aisku baltu pavydo )
O mane gyvenimelis taip isuko, kad net neprisimenu, kada normalu poilsio savaitgali turejau kaip dabar praverstu savaitgalis sanatorijoj su mylimuoju....
QUOTE (r@siukas @ 2004 10 14, 13:23) |
Kaip pavydziu.... (aisku baltu pavydo ) O mane gyvenimelis taip isuko, kad net neprisimenu, kada normalu poilsio savaitgali turejau kaip dabar praverstu savaitgalis sanatorijoj su mylimuoju.... |
Nepergyvenk maziuke, jus turesit ne tik gera savaitgali kada su mylimuoju, bet ir koki menesi praleisit kur romantiskai ir tingesit, gulesit buciuosites...
Nuosirdziai to linkiu.....
Is tikruju ir pas mane visi verpetai: darbai, mokslai ir pinigai, bet mano vyro mama labai blogai jauciasi ir jis visiskai pervarges nuo vis opsito, taip kad ir sugalvojau kazka, kas ji prablaskytu
Gavom Nuo brolio ir nuo pusseserės su draugu
Brolio šeima padovanojo pas juvelyrus užsakytą sidabro plokštelę, ant odinės juostelės..Joje (kaip vėliau sužinojau) lazeriu išdeginti Gibran žodžiai apie meilę "Meilei pakanka meilės"..po to sutuoktuvių proga sveikiname ..vyro vardas ir mano vardas, data ir kas sveikina..Kabo ta dovana pas mane namie ir kaskart pamačiusi nuklystu į prisiminimus
O iš pusseserės gavom originalią piniginę dovaną..Tokią spalvingą plastmasinę, didelę kiaulę taupyklę, su atsisukančiu "šniobeliu" ir ji buvo pilna centų..Tiek baltų, tiek geltonų..o sunkumas Aišku tai buvo ne vien centai, bet toliau jau tegu istorija šlamančius nutyli
Brolio šeima padovanojo pas juvelyrus užsakytą sidabro plokštelę, ant odinės juostelės..Joje (kaip vėliau sužinojau) lazeriu išdeginti Gibran žodžiai apie meilę "Meilei pakanka meilės"..po to sutuoktuvių proga sveikiname ..vyro vardas ir mano vardas, data ir kas sveikina..Kabo ta dovana pas mane namie ir kaskart pamačiusi nuklystu į prisiminimus
O iš pusseserės gavom originalią piniginę dovaną..Tokią spalvingą plastmasinę, didelę kiaulę taupyklę, su atsisukančiu "šniobeliu" ir ji buvo pilna centų..Tiek baltų, tiek geltonų..o sunkumas Aišku tai buvo ne vien centai, bet toliau jau tegu istorija šlamančius nutyli
O as savo geriausiai draugei padovanojau kaljana, kadangi jie abudu su vyru rukantys. Manau ta dovana liks jiems visam gyvenymui, ir bet kada gales prisimint ir mane ir savo vestuves. Ir romantikos jei kartais uzsinores, tai kaljana gales parukyt. va ka tik is povestuvines keliones grizo, tai tabako prisipirko, gales megautis
Tiesa dar viena drauge is anglijos parveze tokia dezute, tokia paiilga, ant kurios angliskai aprasyta" vestuviu sertifikatai" , bet mes dabar sugalvojome, kad kiekviena musu menesio 28d. idedame po lapeli, kur parasytas kazkas grazaus meilaus ..suejus metinems iskrapstysim visus ,paskaitysim sudeginsim ir vel kartosim viska is pradziu ( bet ot tos jaunamrtes kokios isvaige visos)
Labai super idėjos, ačiū visiems patarusiems!
O dar turiu tokią idėją - prie gėlių puokštės norėčiau pritvirtinti kaip nors, pririšti ant gražios virvelės nedidukę "a la medaus statinaitę". Pamenu senais senais laikais būdavo tokie nedidukai medaus indeliai iš stiklo, bet atrodydavo kad tai statinaitė. Gal kas nors kur matėt kokiam prekybos centre ar kur tokį dalyką kaip gražų medaus indelį (kad nebūtų paprastas stiklainiukas - negražu prie puokštės kažkaip...) Labai noriu įgyvendint šią idėją, nes draugai po vestuvių nevažiuoja medaus kopinėt, tai nors simboliškai padovanosiu medučio
Help
O dar turiu tokią idėją - prie gėlių puokštės norėčiau pritvirtinti kaip nors, pririšti ant gražios virvelės nedidukę "a la medaus statinaitę". Pamenu senais senais laikais būdavo tokie nedidukai medaus indeliai iš stiklo, bet atrodydavo kad tai statinaitė. Gal kas nors kur matėt kokiam prekybos centre ar kur tokį dalyką kaip gražų medaus indelį (kad nebūtų paprastas stiklainiukas - negražu prie puokštės kažkaip...) Labai noriu įgyvendint šią idėją, nes draugai po vestuvių nevažiuoja medaus kopinėt, tai nors simboliškai padovanosiu medučio
Help
QUOTE (Iracka @ 2004 10 14, 12:11) |
O as savo geriausiai draugei padovanojau kaljana, kadangi jie abudu su vyru rukantys. Manau ta dovana liks jiems visam gyvenymui, ir bet kada gales prisimint ir mane ir savo vestuves. Ir romantikos jei kartais uzsinores, tai kaljana gales parukyt. va ka tik is povestuvines keliones grizo, tai tabako prisipirko, gales megautis |
Žinau tą malonumą mes patys turim net 3 kaljanus, tad dažnai pasimėgaujam, iš tiesų, tie vakarai praleisti prie kaljano būna žymiai romantiškesni ir įdomesni Mūsų draugai kuriem ruošiam dovaną irgi yra buvę keletą kartų ten, iš kur galima jų parsivežti, bet kažkodėl ta pramoga ir malonumu nesusižavėjo (keistuoliai )
daugiausiai dziaugsmo mums sukele dovana - kelioniu vauceris - cekis, ish west expresso - jis galios visus kitus metus ir ji galesime panaudoti kokiai nors kelionei.
sekmes paieshkose
sekmes paieshkose