Oj kokių čia gražių idėjų galima rasti . Šią vasarą mes tuoksimės ir prašysime, kad dovanėles neštų vokelyje. Kad galėtume patys nusipirkti tai ko reikia. O reikia labai daug ko... . Bet jei gautume kokį kelialapį į Druskininkus, tai
QUOTE(skgreta @ 2009 02 20, 21:45)
wow koks grozis, tikrai neeiline dovana . O Jus gal turite ir masinine siuvinejimo masina ir gal ant ranksluosciu siuvinejat?
Ačiū
Ne, siuvinėjimo mašinos neturiu, bet ant rankšluosčio galima prisiūti išsiuvinėtą juostelę jei domina rašykite AŽ
Sveikos, mielosios Esam pakviesti į draugų vestuves, kur buvo užsiminta apie dovanas vokeliais Aišku, tiesiog taip įteikti pinigus vokelyje man atrodo banalu, nuobodoka... Todėl galvojau apie tokią idėją, kaip ir čia buvo papasakota - iškeisti banke dovanojamą pinigų sumą į metalines 2Lt monetas, jas sudėti į kokią gražią nupirktą a la senovinio tipo molinę puodynę, ant tos puodynės išraižyti kažką tokio, kaip "Aukso puodas" X ir Y vestuvių proga ar kažkas pan. Galiausiai tą pinigų puodynę supakuot į permatomą tą pakavimo popierių ir papuošti kokiu auksiniu "bantiku" Papasakojau artimiesiems šią idėją, tai atsiliepimai buvo daugmaž tokie, kad aš apkrausiu jaunuosius rūpesčiais, kad paskui jiems tuos pinigus vėl reiks keistis ir pan. Tai dabar nežinau, gal tikrai taip? Patarkit, mergaitės
QUOTE(-=Nikutea=- @ 2009 03 06, 00:29)
Sveikos, mielosios Esam pakviesti į draugų vestuves, kur buvo užsiminta apie dovanas vokeliais Aišku, tiesiog taip įteikti pinigus vokelyje man atrodo banalu, nuobodoka... Todėl galvojau apie tokią idėją, kaip ir čia buvo papasakota - iškeisti banke dovanojamą pinigų sumą į metalines 2Lt monetas, jas sudėti į kokią gražią nupirktą a la senovinio tipo molinę puodynę, ant tos puodynės išraižyti kažką tokio, kaip "Aukso puodas" X ir Y vestuvių proga ar kažkas pan. Galiausiai tą pinigų puodynę supakuot į permatomą tą pakavimo popierių ir papuošti kokiu auksiniu "bantiku" Papasakojau artimiesiems šią idėją, tai atsiliepimai buvo daugmaž tokie, kad aš apkrausiu jaunuosius rūpesčiais, kad paskui jiems tuos pinigus vėl reiks keistis ir pan. Tai dabar nežinau, gal tikrai taip? Patarkit, mergaitės
na mes vestuvem gavom toki sveikinima grazu apie pinigelius ir apacioje pinigu suma 3 po dvidesimt lituku
taip padaryta ,kad visi nuliai matosi ir susidaro suma 2000 ireminta jinai.Tai ir dabar tebesigrozim
na,man tavo ideja,taip originaliai pateikta, nustebino busimu jaunuju netaktiskas atsiliepimas tai manu,taipir darykit,pinigus i paprasta ,banalu voka,ir pirmyn vistiek pastangu neivertins
QUOTE(Nastulia @ 2009 03 06, 20:17)
na,man tavo ideja,taip originaliai pateikta, nustebino busimu jaunuju netaktiskas atsiliepimas tai manu,taipir darykit,pinigus i paprasta ,banalu voka,ir pirmyn vistiek pastangu neivertins
Tai kiek supratau ne jaunieji, o artimieji ispeike...
Nors man mintis visai grazi, juk paskui nebus ir taip jau sunku issikeisttuos pinigelius, juk ne 10000 litu...
Ačiū labai, mergaitės, už patarimus Ne, ne jaunieji, namiškiai čia taip reaguoja į mano idėjas Ramune82, aš irgi galvojau apie tą įrėmintą pinigėlių sudėliotų variantą - tai paklausus kitų nuomonės, gavau atsakymą - senai taip jau deda, nebeįdomu Tada pasiūliau variantą su tuo puodu monetų - tai vėl negerai Vienžo, aš turbūt spjausiu į viską ir perleisiu tą dovanos-pinigų pateikimą tiem, kurie sugebės "nesenoviškai" ir nesukeldami rūpesčių jauniesiems ją padovanot
Ačiū dar kartą už patarimus
QUOTE(-=Nikutea=- @ 2009 03 07, 15:41)
Ačiū labai, mergaitės, už patarimus Ne, ne jaunieji, namiškiai čia taip reaguoja į mano idėjas Ramune82, aš irgi galvojau apie tą įrėmintą pinigėlių sudėliotų variantą - tai paklausus kitų nuomonės, gavau atsakymą - senai taip jau deda, nebeįdomu Tada pasiūliau variantą su tuo puodu monetų - tai vėl negerai Vienžo, aš turbūt spjausiu į viską ir perleisiu tą dovanos-pinigų pateikimą tiem, kurie sugebės "nesenoviškai" ir nesukeldami rūpesčių jauniesiems ją padovanot
man tai buvo liudna,kad nieks idomiau nepagalvojo tik i vokel idet pinigelius tai dabar kai einu i vestuves darau visokias nesamones is ju pvz.iskeistus 200 litu i metalinius meciau i medu ir padovanojau su simboliu jok niekada gyvenime nepritruktu medaus metu,dar nesiau i plyta sukistus simbolizavo pirma pamata ju namams visada likdavo patenkinti tai ir dabar mastau ka draugei reiks vestuviu proga iskrest idomaus
Pinigus dar įvynioja kaip saldainį. Esu taip užsakiusi padaryti gėlių parduotuvėje. Dar galite nupirkti nedidelę rankinę, nebrangią, viduje įdėti pinigėlių ar piniginytę mažą, kurioje jie ras lobį - Jūsų pinigėlius. Dar galite suorganizuoti jauniems laimės šulinuką. Liepiate Jiems , pvz.: iš skrybėlės, traukti kažką. Ištraukia vieną voką- tegul pasižiūri. Jis tuščias. Antrą voką -tuščias, trečią voką - tuščias. Visi svečiai susidomėję seka kas toliau bus. Traukia jaunieji ketvirtą voką- o jame pilna auksinių monetų ( šokoladinių medalių). Visi pradeda ploti. O tada kas organizuoja šį laimės šulinį ir sako:" Čia buvo tik pradžia. O dabar , mielas jauniki, pasinaudok savo galiomis ir dar kartą paieškok tame laimės šulinyje didesnio lobio." Na ir tada ištraukia dar vieną voką, kuriame jau yra Jūsų pinigai. Čia galima sugalvoti įvairia. Traukti tik 3 vokus. Ir ištraukiant neužmiršti pakomentuoti, kaip su pinigais seksis jauniesiems. Kas uždirbs, kas greičiau suranda lobį ir t.t
Labukas,zinok mes per du metus buvome trejose vestuvese.du kartus pinigus keiteme po 1Lita ir po 2Litus ir visus sudejome i nupirkta grazu molini inda(Galima rasti labai graziu indu tarp kitko) ir iteikdami sakem kad "Pirma milijona dovanojame o antra uzsidirbsite patys" Tai tikrai abi poros buvo labai patenkintos ir nustebintos nes tikrai atrode ispudingai ir neiprastai.ne taip kaip vokeliuose pinigai . o trecia karta tai pinigus dejau i remelius ir padariau 1000 000 is ju ir dar uzrasiau "PRIREIKUS ISDAUZTI STIKLA". Tai jaunieji dar ir dabar neima pinigu is ten sako labai fainiai atrodo!
Na as siulyciau kad kazkuo issiskirti dovanojant Zinoma cia tik mano nuomone
mna tavo ideja tikrai super ir nekreipciau i kitu pastabas, nes pinigelius tikrai isleis na man patiktu tokia dovanele 100 kart geriau nei vokeli
QUOTE(ramune82 @ 2009 03 06, 20:20)
na mes vestuvem gavom toki sveikinima grazu apie pinigelius ir apacioje pinigu suma 3 po dvidesimt lituku
taip padaryta ,kad visi nuliai matosi ir susidaro suma 2000 ireminta jinai.Tai ir dabar tebesigrozim
Mes buvom milijona padare gimtadienio proga, tai ir visi buvo labai nustebe tokia dovana, bet ir dabar ji tekabo