Įkraunama...
Įkraunama...

Originalios dovanos jaunavedžiams

QUOTE(Gustuke @ 2008 07 26, 16:50)
greičiau prifantazavo mergaitė rolleyes.gif

TAi jau tikriausiai doh.gif lotuliukas.gif 4 savaitėm... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
kai tekėjo viena draugių, mes jai dovanojom pinigėlius.. lobio pavidalu - pirkom skrynelę, pripirkom visokių a-le brangenybių (bižuterija), ten ir monetų pribėrėm ir popierinius pinigėlius sumetėm - atrodė tikrai gražiai
Atsakyti
Mano draugė dovanojo plytą į išgemžtas skylutes prikišo susuktų kupiūrų ir pasakė čia pirmoji plyta jūsų būsimam namui ir nedidelis avansas jo statybai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmen @ 2008 12 04, 15:35)
Mano draugė dovanojo plytą į išgemžtas skylutes prikišo susuktų kupiūrų ir pasakė čia pirmoji plyta jūsų būsimam namui ir nedidelis avansas jo statybai biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Mes dovanu gavom kaip tik tokia skrynute pilna sokoladiniu monetu ir dugne tikri popieriniai litai, dar labai idomiai puokste su litais gavos: i puokste ismeigta tokie kaip iesmukai o nat ju pritvirtinta tokie kuoksteliai litu (t.y. litai susukti i plona suktinuka, paskui apvynioti kaip saldainiai celofanu ir dar karoliukais papuostas kiekvienas tas suktinukas)
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 12 07, 13:59)
Mes dovanu gavom kaip tik tokia skrynute pilna sokoladiniu monetu  ir dugne tikri popieriniai litai, dar labai idomiai puokste su litais gavos: i puokste ismeigta tokie kaip iesmukai o nat ju pritvirtinta tokie kuoksteliai litu (t.y. litai susukti i plona suktinuka, paskui apvynioti kaip saldainiai celofanu ir dar karoliukais papuostas kiekvienas tas suktinukas)

Saldziai miela dovanele... wub.gif
Atsakyti
Kad tik paskui rastų tuos litus smile.gif O idėja su plyta labai patiko...
Atsakyti
QUOTE(Liucifija @ 2009 01 27, 20:17)
Kad tik paskui rastų tuos litus smile.gif O idėja su plyta labai patiko...

ir mes pasiskolinome ideja su plyta... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Briliantinė @ 2008 07 24, 18:27)
Galvojam, kad į Turkiją, Ispaniją arba į Prancūziją.... gal turite minčių ???  rolleyes.gif  Būsiu dėkinga  wub.gif

Na jei mane kas nusiustu i Turkija 4 savaitem doh.gif Nebent koks priesas lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano draugei padovanojo lagamina su saules akiniais , kremukais nuo saules ir t.t. kaip tik jie vaziavo i kelione, tai labai patiko thumbup.gif manes prase drauge, kai tekejo jos sese, sumontuoti klipuka apie jaunavidzius. jie net neitare, o kai per vestuves projektoriaus pagalba visiems parode ta klipuka nuotaka net pravirko smile.gif jeigu ka sudomintu galiu padaryti toki CD thumbup.gif
Atsakyti
Toms kurios nori dovanoti pinigelius, bet nezino kaip juos graziau pateikti, siulau, originalia, grazia ir skania dovanele, t.y. sladainiu medelius... (i kuriuos labai graziai galima ikomponuoti kazkiek pinigeliu) mirksiukas.gif
user posted image
Jei ka sudomins, maloniai prasom apsilankyti:
http://www.supermama...?...395016&st=0
Atsakyti
Graži dovana, vestuvinė metrika, prisiminimas visam gyvanimui wub.gif
user posted image

user posted image

Užvalkaliukai pagalvėm, su Jaunųjų inicialais smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 16 vasario 2009 - 17:33