Įkraunama...
Įkraunama...

Originalios dovanos jaunavedžiams

QUOTE(Smailiukas @ 2008 07 03, 12:08)
as siulau ideti i lagamina ir perristi kaspinu smile.gif

gera mintis 4u.gif 4u.gif visai idomu butu rasti nediduka lagaminuka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smailiukas @ 2008 07 03, 10:08)
as siulau ideti i lagamina ir perristi kaspinu smile.gif

super ideja, tik gal butu galima i mazyti, dekoratyvini lagaminuka ir butu labai originalu. Galbut galetum neatspausdinti tikrus bilietus, otiesiog graziai kompiuteriu uzrasyti, kad dovanojama kelione tomis dienomis, prisegti miesto izymybe ir ideti i lagaminuka.
Atsakyti
Pagaliau perskaiciau viska karsta.gif oi kiek cia visokiu ideju...Mes per vestuves gavom labai grazu albuma ranku darbo,fondiu puoda kurio dar nepanaudojau,bet labai noriu tik neprisiruosiu blush2.gif o nuo liudininku gavom irankius zidiniui...Labai saini dovana,nes kaip tik ruosemes kraustytis i nama.Tai kaskart kuriant zidini vis prisimenam rolleyes.gif o dabar mes esam pakviesti i ju vestuves liudininkais doh.gif klausem ko noretu,bet liepe patiems sugalvot,nes jie tai mums sugalvojo...
Atsakyti
kazkas cia klause apie bilietus,kaip padovanot ir gavo pasiulyma idet i lagaminuka.tai va,radau tokia taupykle puslapyje smagiosdovanos.lt tokia tipo lagaminas.
Atsakyti
QUOTE(editare @ 2008 07 03, 11:00)
gera mintis 4u.gif  4u.gif  visai idomu butu rasti nediduka lagaminuka g.gif

labai sauni Jusu dovana...manau, kad bilietus ir visa instrukcija tikrai reiktu sudeti i lagamina...tik as pirkciau ne tikra, t.y.ne siuolaikini, o senovini...tokius musu tevai turejo...galima pasizvalgyti sendaikciu turguje... lagaminas liktu namie... mirksiukas.gif
Atsakyti
musu dovana jauniesiems buvo tokia:
kadangi jaunieji vaziuoja aplankyti musu Londone, mes jiems nutareme padovanoti daug pramogu londone, na apvedzioti po visus muziejus, siaip idomias vietas, paimsime kruiza paplaukioti po Temze, paskui nuoirkome bilietus i Chikago sou. vakariene rpie temzes upes ir pan. Visa tai mano drauge man pagelbejo sudeti ant popieriaus ir padareme toki lankstinuka ir uzvadinome "MEDAUS SKONIS LONDONE", ir su tuo lankstinuku dar iteikeme didele taure pripildyta medaus su koriu ir isgraviravome"...kad medaus menuo niekad nesibaigtu"

lankstinukas atrode mazdaug taip, na tik cia tie lapai buvo suklijuoti ir sulankstyta i 3 dalis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katyteee: 23 liepos 2008 - 16:16
QUOTE(katyteee @ 2008 07 23, 18:03)
musu dovana jauniesiems buvo tokia:
kadangi jaunieji vaziuoja aplankyti musu Londone, mes jiems nutareme padovanoti daug pramogu londone, na apvedzioti po visus muziejus, siaip idomias vietas, paimsime kruiza paplaukioti po Temze, paskui nuoirkome bilietus i Chikago sou. vakariene rpie temzes upes ir pan. Visa tai mano drauge man pagelbejo sudeti ant popieriaus ir padareme toki lankstinuka ir uzvadinome "MEDAUS SKONIS LONDONE", ir su tuo lankstinuku dar iteikeme didele taure pripildyta medaus su koriu ir isgraviravome"...kad medaus menuo niekad nesibaigtu"

lankstinukas atrode mazdaug taip, na tik cia tie lapai buvo suklijuoti ir sulankstyta i 3 dalis

labai faina dovana.. mirksiukas.gif o pateikimas super... thumbup.gif bigsmile.gif thumbup.gif
man tai butu idomu kaip ten tas nuotraukas daret ar su fotiku tam tikru ar siaip ten vizualiai tik taip atrodo?? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spikita @ 2008 07 24, 12:50)
labai faina dovana..  mirksiukas.gif  o pateikimas super...  thumbup.gif  bigsmile.gif  thumbup.gif
man tai butu idomu kaip ten tas nuotraukas daret ar su fotiku tam tikru ar siaip ten vizualiai tik taip atrodo??  ax.gif

cia buvo dirbama su fotoshopo programa..kadangi drauge padejo tai tik tiek galiu pasakyti..nes nelabai ismanau pati ta programa!
kaip supratau fotoshope yra tokia programa kap paprastas nuotraukas gali sudeti kad atrodytu kad darytos su poloroidu ir gali uzrasyti kazka ant tos baltos juosteles
Atsakyti
Na dėl savo klausimėlio, turbūt čia pataikiau 4u.gif Taigi ax.gif Sveiki smile.gif Aš eisiu į sesers vestuves, ir mes su sužadėtiniu ( pabroliu ) nutarėm nuo vyr. poros blush2.gif padovanoti dovana - kelionę į kokia šalį rolleyes.gif Na kad jiems būtų kaip medaus mėnesis wub.gif va tik nežinom, kiek laiko jiems tam medaus mėnesį būti - 4 svaites ar mažiau ??? unsure.gif Gal galite patarti... ir maždaug į kokią šalį juos nusiųsti rolleyes.gif ? Galvojam, kad į Turkiją, Ispaniją arba į Prancūziją.... gal turite minčių ??? rolleyes.gif Būsiu dėkinga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Briliantinė @ 2008 07 24, 17:27)
Na dėl savo klausimėlio, turbūt čia pataikiau  4u.gif  Taigi  ax.gif  Sveiki  smile.gif  Aš eisiu į sesers vestuves, ir mes su sužadėtiniu ( pabroliu ) nutarėm nuo vyr. poros  blush2.gif  padovanoti dovana - kelionę į kokia šalį rolleyes.gif  Na kad jiems būtų kaip medaus mėnesis  wub.gif va tik nežinom, kiek laiko jiems tam medaus mėnesį būti - 4 svaites ar mažiau ???  unsure.gif  Gal galite patarti... ir maždaug į kokią šalį juos nusiųsti  rolleyes.gif  ? Galvojam, kad į Turkiją, Ispaniją arba į Prancūziją.... gal turite minčių ???  rolleyes.gif  Būsiu dėkinga  wub.gif

Jau kelionę užsakėm mes mirksiukas.gif Dėkui, bet man jau nebereikia Jūsų pgalbos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Briliantinė @ 2008 07 25, 14:13)
Jau kelionę užsakėm mes  mirksiukas.gif  Dėkui, bet man jau nebereikia Jūsų pgalbos  4u.gif

jei - ne paslaptis - kur uzsaket? ir kaip pateiksit? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lilita7 @ 2008 07 25, 23:13)
jei  - ne paslaptis - kur uzsaket? ir kaip pateiksit?  ax.gif

greičiau prifantazavo mergaitė rolleyes.gif
Atsakyti