Įkraunama...
Įkraunama...

Originalios dovanos jaunavedžiams

QUOTE(sigit @ 2007 09 16, 12:41)
na cia tiek ivairiausiu pasiulymu, bet jie visi daugmaz tinka pirmom vestuvem., o ka patartumet pvz 12 vestuviu metinem, kiek zinau jos yra silkines. aciu is anksto

gali nupirkti silkine patalyne is 1000 ir 1 naktis parduotuves biggrin.gif
Atsakyti
Super idojos dovanoms. Net negalejau isivaizduoti, kad galima tiek originaliu dalyku prigalvoti. Butinai pasinaudosiu jusu kurybiskumu, nes dvejose vestuvese teks siemet pabuvoti, o tu pabodusiu vokeliu taip jau nebesinori dovanoti. Aciu visoms.
Atsakyti
Man butu nerealu gauti su vyru poros diena spa centre 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
greitai eisiu i brolio vestuves, ir noriu jiems padovanoti juriniui mazgu paveiksla, atseit kad visam gyvenimui susiristu juriniais mazgais. Ka manote? Aciu 4u.gif

Nuotraukele cia : http://www_rodiklis_...s=07&title=jura

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sirijana: 16 balandžio 2008 - 12:18
QUOTE(Sirijana @ 2008 04 16, 13:16)
Sveikos,
greitai eisiu i brolio vestuves, ir noriu jiems padovanoti juriniui mazgu paveiksla, atseit kad visam gyvenimui susiristu juriniais mazgais. Ka manote? Aciu  4u.gif

Nuotraukele cia :  http://www_rodiklis_...s=07&title=jura

Ideja grazi, tik ar jie kur pritaikys toki paveiksla? savotisko stiliaus - ne bet kur pakabinsi toki....
Atsakyti
QUOTE(Sirijana @ 2008 04 16, 11:16)
Sveikos,
greitai eisiu i brolio vestuves, ir noriu jiems padovanoti juriniui mazgu paveiksla, atseit kad visam gyvenimui susiristu juriniais mazgais. Ka manote? Aciu  4u.gif

Man irgi nelabai tas paveikslas g.gif . Yra man ten daug grazesniu ir idomesniu dovanu rolleyes.gif .
Atsakyti
As radau tokia ideja kitoj temoj blush2.gif , zadu pasinaudoti, nes mano manymu tikrai originalu 4u.gif

Vista dedanti auksinius kiausinius.
Reikes pliusines vistos ir kiausiniu. Kiausiniuose padaryti po dvi skylutes (vienam ir kitam gale), ispusti visa ju turini.Tada tusciavidurius kiausinius isplaut ir isdziovint. Kai kiausiniai isdziuna, reikia viena skylute padaryt didesne, kad tilptu susukti pinigeliai. Tuos kiausinius apipurkst auksiniais dazais, tokiais is flakonelio. Kai dazai nudziuna, visa reikia sudeti i pinta padekla, taip, kad tu didesniu skyluciu (su pinigais) nesimatytu. Ant kiausiniu uzdet vista. Dar ant padeklo galima ka nors parasyti (palinket)

Labai aciu tai mamytei, kuriuos buvo sita ideja aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Lamba @ 2008 04 17, 10:25)
As radau tokia ideja kitoj temoj  blush2.gif , zadu pasinaudoti, nes mano manymu tikrai originalu  4u.gif

Vista dedanti auksinius kiausinius.
Reikes pliusines vistos ir kiausiniu. Kiausiniuose padaryti po dvi skylutes (vienam ir kitam gale), ispusti visa ju turini.Tada tusciavidurius kiausinius isplaut ir isdziovint. Kai kiausiniai isdziuna, reikia viena skylute padaryt didesne, kad tilptu susukti pinigeliai. Tuos kiausinius apipurkst auksiniais dazais, tokiais is flakonelio. Kai dazai nudziuna, visa reikia sudeti i pinta padekla, taip, kad tu didesniu skyluciu (su pinigais) nesimatytu. Ant kiausiniu uzdet vista. Dar ant padeklo galima ka nors parasyti (palinket)

Labai aciu tai mamytei, kuriuos buvo sita ideja aciuks.gif

o cia tai sauni dovana
reiks kada painaudot
tik kad db tu metinu greitu lauku nenusimato. o bet vestuves neuakalnu geras bigsmile.gif
Atsakyti
oi super, cia tokiu ideju, kad tik kaip atsiminti ir issirinkti 4u.gif
as remkuosi tarp dvieju dovanu 4u.gif savaitgalio druskininkuose ir skrydzio oro balionu 4u.gif ir nezinau kuria labaiu... nes pvz poilsis druskininkuose nu faina labai, ir tikrai tinka, bet kad labai jau populiari si dovana dabar... tokia net neidomi... o va skrydis oro balionu, tai nerelau... bet nezinau ar kas kitas tokios nesugalvos... na jie patys sake nori labaiu polisisnes nei kad aktyvios dovanos... tai ir blaskausi tarp baliono ir baseinu g.gif o ka jums labaiu patiktu gauti vestuviu proga nuo seses rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Astina - Asti @ 2008 05 26, 15:34)
oi super, cia tokiu ideju, kad tik kaip atsiminti ir issirinkti 4u.gif
as remkuosi tarp dvieju dovanu  4u.gif  savaitgalio druskininkuose ir skrydzio oro balionu  4u.gif  ir nezinau kuria labaiu... nes pvz poilsis druskininkuose nu faina labai, ir tikrai tinka, bet kad labai jau populiari si dovana dabar... tokia net neidomi... o va skrydis oro balionu, tai nerelau... bet nezinau ar kas kitas tokios nesugalvos... na jie patys sake nori labaiu polisisnes nei kad aktyvios dovanos... tai ir blaskausi tarp baliono ir baseinu g.gif  o ka jums labaiu patiktu gauti vestuviu proga nuo seses  rolleyes.gif

Manau oro balionu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Tichė @ 2008 01 18, 16:10)
ogi banke galima buvo iškeisti... ax.gif

O man orginaliausią dovaną močiutė daro (kažkaip netyčiom pati tą mintį pakišau) - ranka į kažkokią gražią knygą perrašo visus jai žinomus receptus, kur per gyvenimą pati pririnkus ir išbandžius - kadangi žino, ką aš mėgstu... visada taip smagu pas močiutę važiuoti jos mielinio pyrago, čeburekų su daržovėm ( bigsmile.gif ) ir etc... Dabar žinosiu receptus! Na aš manau, kad čia ir vyrui tiks - man gamins  thumbup.gif

Nerealu, nublanksta visos brangios dovanos pries sia. Saunuole tavo mociute wub.gif
Atsakyti
Kiek visos turi graziu ideju wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirijana @ 2008 04 16, 12:16)
Sveikos,

Visai nieko... o jie prie jūros gyvena?
Atsakyti