Įkraunama...
Įkraunama...

Originalios dovanos jaunavedžiams

kokios mintys cia saunios skraido 4u.gif
butinai reiks draugams sveikinti pasinaudoti thumbup.gif
Atsakyti
mes taip pat sveciu praseme vokeliu, juos ir gavome, o kaikuriuos vadinamuosius "vokelius" gavome kiek kitokia forma:
1. bulvini maisa pilna ryziu, o tarp tu ryziu isbarstytos 1 lt monetos ( tai turejome veikti kol juos issirankiojom biggrin.gif )
2. dekoratyvini stiklaini pilna medaus, o tame meduje taip pat 1lt monetos

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(raskke @ 2007 10 05, 16:30)
mes taip pat sveciu praseme vokeliu, juos ir gavome, o kaikuriuos  vadinamuosius "vokelius" gavome kiek kitokia forma:
1. bulvini maisa pilna ryziu, o tarp tu ryziu isbarstytos 1 lt monetos ( tai turejome veikti kol juos issirankiojom  biggrin.gif )
2. dekoratyvini stiklaini pilna medaus, o tame meduje taip pat 1lt monetos

thumbup.gif

geras thumbup.gif isivaizduoju kaip is medaus monetas rinkote biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rirka @ 2007 06 23, 17:30)
tikrai, kad taip drinks_cheers.gif sake, kad sunku rinkti, alytuj bus visos parduotuves be baltu centu biggrin.gif

ogi banke galima buvo iškeisti... ax.gif

O man orginaliausią dovaną močiutė daro (kažkaip netyčiom pati tą mintį pakišau) - ranka į kažkokią gražią knygą perrašo visus jai žinomus receptus, kur per gyvenimą pati pririnkus ir išbandžius - kadangi žino, ką aš mėgstu... visada taip smagu pas močiutę važiuoti jos mielinio pyrago, čeburekų su daržovėm ( bigsmile.gif ) ir etc... Dabar žinosiu receptus! Na aš manau, kad čia ir vyrui tiks - man gamins thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tichė: 18 sausio 2008 - 16:17
QUOTE(Tichė @ 2008 01 18, 17:10)

O man orginaliausią dovaną močiutė daro (kažkaip netyčiom pati tą mintį pakišau) - ranka į kažkokią gražią knygą perrašo visus jai žinomus receptus, kur per gyvenimą pati pririnkus ir išbandžius - kadangi žino, ką aš mėgstu... visada taip smagu pas močiutę važiuoti jos mielinio pyrago, čeburekų su daržovėm ( bigsmile.gif ) ir etc... Dabar žinosiu receptus! Na aš manau, kad čia ir vyrui tiks - man gamins  thumbup.gif

wub.gif vat cia tai dovana thumbup.gif neikainuojama. Labai labai labai faina. Ir liks, kaip relikvija, prisisminimas, o cia pats brangiausias turtas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tichė @ 2008 01 18, 17:10)

O man orginaliausią dovaną močiutė daro (kažkaip netyčiom pati tą mintį pakišau) - ranka į kažkokią gražią knygą perrašo visus jai žinomus receptus, kur per gyvenimą pati pririnkus ir išbandžius - kadangi žino, ką aš mėgstu... visada taip smagu pas močiutę važiuoti jos mielinio pyrago, čeburekų su daržovėm ( bigsmile.gif ) ir etc... Dabar žinosiu receptus! Na aš manau, kad čia ir vyrui tiks - man gamins  thumbup.gif

Tikrai labai vertinga ir miela dovana! Labai didelis prisiminimas liks visam gyvenimui! wub.gif
Atsakyti
Viena moteris kaip dovaną savo vestuvių proga mamai padovanojo 5 masažus. Šioji buvo be galo patenkinta...
Atsakyti
QUOTE(Tichė @ 2008 01 18, 18:10)

is tiesu originali dovana thumbup.gif ir man tokia lb patiktu bigsmile.gif nes mociutes receptai...mmm wub.gif
Atsakyti
Mano zmonai tai labai patinka keraminiai gaminiai thumbup.gif . Todel gimtadienio proga draugai padovanojo vaza-gele is cia. Tai atsidziaugt negalejo. Dar paskui ir as gavau raudona vaza-zuvi. Tai dar turim ir aromatine zvakide tu paciu zmoniu gamybos tongue.gif . Lietuvoje gamina, nereik del kokybes pergyvent. Ne Kinija kokia tai. Ir dizaino poziuriu labai grazus gaminiai. Originalus tokie. Zodziu mums labai patiko. Gal ir dar kam nors patiks.
Manau tikrai butu originali dovana smile.gif

Atsiprasau uz reklama. Bet gal kam dings galvos skausmas kokia dovana rinktis g.gif .
Atsakyti
O mes pacios kuriam su menininkais dovaneles, konkreciai pagal zmogu, pagal proga (nuo Motinos dienos, Joniniu iki vestuviu ir t.t.) ir oroginaliai supakuojam. www.cocon.lt
uzeikit, paziurekit, susisiekit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DovileCocon @ 2008 03 09, 19:22)
O mes pacios kuriam su menininkais dovaneles, konkreciai pagal zmogu, pagal proga (nuo Motinos dienos, Joniniu iki vestuviu ir t.t.) ir oroginaliai supakuojam. www.cocon.lt
uzeikit, paziurekit, susisiekit  4u.gif

internetini puslapi reiketu patobulinti,nes as nesuprantu,ka jus cia gaminate schmoll.gif Ir foto nesimato normaliai doh.gif
Atsakyti
Visos dovanos vestuvių buvo nuostabios, bet pora jų labai įsiminė. Pirmoji tai labai patogus padėklas su kavos servizu-sake, kad kavą vienas kitam į lovą nešiotumėm, tai taip ir darom dabar smile.gif . O antroji dovana su priešistore- prieš vestuves su viena drauge kalbėjome ką daryti jei gauni 5 virdulius. Išpakuoju jos dovaną - ogi virdulys. Pamaniau-puiku, neturim virdulio. Antrą vestuvių dieną ji skambina sako, gal kavos padarysi, atvažiuojam. Tada ir išpakavom virdulio dėžę o ten daug putos pridėta ir dailus geležinių pinigėlių maišelis biggrin.gif
Atsakyti