mes visu prasem, kad pinigeliais dovanotu, tai vieni draugai atnese dideliausia pintine pripilta baltu centu ir ant jos buvo uzrasyta - lobis, tipo sake, vienas kita jau atradom, tai dabar teliko sitas lobis ir gyvenime nieko nebetruks.. is tiesu labai originalu ir tuo paciu gavom tai, ko prasem
dar kiti pinigelius iremino uz stiklo ir parase, kad reikalui kilus - stikla isdauzti
[quote=jo-vita7,2007 06 23, 12:13]
As tai dovanojau tokia dovana. Pati issiuvinejau. Kaunieji buvo labai patenkinti. Rugpjuti vel laukia vestuves ir vel galvoju padovanoti sia dovanele.
Jei kam labai reiketu galeciau pasidarbuoti
Kaip gaila. man reiketu siam savaitgaliui... Asiku, jau per velu...
O kiek tai kainuotu? Gali rasyti i AZ (juk bet kada gali ir vel prireikti)
As tai dovanojau tokia dovana. Pati issiuvinejau. Kaunieji buvo labai patenkinti. Rugpjuti vel laukia vestuves ir vel galvoju padovanoti sia dovanele.
Jei kam labai reiketu galeciau pasidarbuoti
Kaip gaila. man reiketu siam savaitgaliui... Asiku, jau per velu...
O kiek tai kainuotu? Gali rasyti i AZ (juk bet kada gali ir vel prireikti)
Mes savo draugams padovanojom turistinius reikmenis, žinom, kad neturėjo jų ir jiems patinka paiškylauti. Dovaną sudarė: palapine trivietė, pripučiamas čiužinys dvigulis, du miegmaišiai ir pompa. Visą dovaną nunešėm i saloną, kad supakuotų, ir paprašėm, kad padarytų iš jų lopšį ar vežimėlį. Tai kai teikėm dovaną visi buvo nustebę ir spėliojo kas ten gali būti. Vėliau galėsiu įdėti foto, kaip atrodė tas lopšys.
Butinai idek. Labai idomi dovana ir idomu pasiziureti kaip atrode
QUOTE(jo-vita7 @ 2007 07 01, 16:32)
Butinai idek. Labai idomi dovana ir idomu pasiziureti kaip atrode
Idejau, galit užmesti akį. http://www.radlig.or...mage/lopsys.jpg
QUOTE(Nersim @ 2007 07 01, 12:52)
Dar komendantams galima dovanoti tokius žaislinius plaktukus, kuriuo sudavus girdisi toks cyptelėjimas. Minkšti tokie. Jų yra pirkti žaislų parduotuvėse arba vviskas už vieną eurą. Kai miega, kai negeria koks svečas . tai taukšt su tuo žaisliniu plaktuku, tuoj išgeria Labi daug juoko buvo
kaip super atrodo
QUOTE(Kuzulis @ 2007 07 01, 17:08)
tikrai superine dovana!!!!
Čia mano mamukas davė superinę mintį. Turbūt daug ką galima supakuoti kitaip nei įprasta, tik reikia fantazijos arba, kad kažkas tą fantaziją garsiai pasakytų.
QUOTE(Kitten @ 2007 07 01, 20:05)
tikrai superine dovana!!!!
aha Man irgi labai patiko
Mes gavome labai gražią knygą dovanų
Helen Exley "Didžioji meilės dovana".
Tai be galo graži suvenyrinė su gražiom iliustracijom knyga, joje pateiktos ištraukos iš įvairių šalių meilės dainų, meilės himnų ir kt. kūrinių apie meilę , mylimuosius ir pan.
Pvz.:"Tu mano gyvenimas, tu mano švelnioji, mylimoji, mano akių šviesa, tu mano visas pasaulis, didžiausias turtas, esi brangesnė man už visas pilis, laukus, pievas. O mano gyvenimo saule, tu mano man šviesesnė už mėnulį ir žvaigždes kartu sudėjus, tu dangus ir žemė, praeitis ir ateitis, mano nuotaka, mano mergaitė, mano slapčiausia svajonė..."
Helen Exley "Didžioji meilės dovana".
Tai be galo graži suvenyrinė su gražiom iliustracijom knyga, joje pateiktos ištraukos iš įvairių šalių meilės dainų, meilės himnų ir kt. kūrinių apie meilę , mylimuosius ir pan.
Pvz.:"Tu mano gyvenimas, tu mano švelnioji, mylimoji, mano akių šviesa, tu mano visas pasaulis, didžiausias turtas, esi brangesnė man už visas pilis, laukus, pievas. O mano gyvenimo saule, tu mano man šviesesnė už mėnulį ir žvaigždes kartu sudėjus, tu dangus ir žemė, praeitis ir ateitis, mano nuotaka, mano mergaitė, mano slapčiausia svajonė..."
Musu pokylis vyko Trakuose, tai bendradarbiai padovanojo skrydi is Paluknes oro uosto virs Traku nacionalinio parko, tikrai labai apsidziaugem, gaila, niekas neprisipazista kieno ideja. Ketinam skristi parejus menesiui po vestuviu
noreciau papasakot apie savo dovana janiesiems kadangi esu uzsieny ir negalejau grysti per vestuves, o pasveikint norejau.... galvojau apie husara, bet jau atsibode , tai viena nakti sugalvojau padovanoti jiems akvariuma su auksinem zuvytem. viska igyvendint padejo mano sesuo, nes ji buvo lt. nupirko akvariuma, toki apvalu, isgraviravo zodzius:'x ir y tegul jusu visi norai issipildo. vestuviu proga sveikina n ir m 2009 02 31' nupirko tokius akmenukus stiklinius permatomus ant dugno subere, korala, isodino augaliuka, ileido dvi zuvytes ir dovana padaryta vezesi i vestuves dovanele nesupakuota, nes buvo labai karsta ir bijojo, kad zuvys neuzdustu,, tik pries iteikiant supakavo
vestuviu pirma diena,su svocia susitare, kad perduotu skubu siuntinuka is uzsienio:) jaunieji gave mano dovana liko labai nestebinti ir laimingi, zuvytes isbuvo ant stalo abi dienas pries jaunuosius, kartu atbaliavojo, o dabar gyvena ramiai su jaunaisiais kartu, plido ju norus
vestuviu pirma diena,su svocia susitare, kad perduotu skubu siuntinuka is uzsienio:) jaunieji gave mano dovana liko labai nestebinti ir laimingi, zuvytes isbuvo ant stalo abi dienas pries jaunuosius, kartu atbaliavojo, o dabar gyvena ramiai su jaunaisiais kartu, plido ju norus