Įkraunama...
Įkraunama...

A. Brazauskaitės dailės studija

gal kas pradejo lankyt sia mokyklele, ar patinka?
del apmokejimo, tai tikrai nezinau nei vienos mokykleles kuri imtu uz karta, visur ta pati sistema sad.gif
Atsakyti
Man atrodo jie persikraustė iš Karoliniškių į centrą, Jakšto gatvę.
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2007 09 08, 14:23)
Man atrodo jie persikraustė iš Karoliniškių į centrą, Jakšto gatvę.



aga persikraustė, mes kitą ketvirtadienį eisim. Draugė vaikšto tai labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistukas @ 2007 10 09, 09:14)
aga persikraustė, mes kitą ketvirtadienį eisim. Draugė vaikšto tai labai patinka  thumbup.gif

Mano ziniomis jie yra prie Pertro ir Povilo baznycios. Gal klystu?
Atsakyti
Taip taip, žiemą iš Jakšto g. persikėlė prie PP bažnyčios. Mes porą kartų buvom, užsiėmiai patiko, tik vieta ir kaina nelabai smile.gif
Atsakyti
Gal kas yra sventes ten savo vaikuciu gimtadienius ir galite pasidalyti ispudziais?
Atsakyti
QUOTE(Mytė @ 2007 07 21, 20:42)
manau, kad mokytoja nekalta, jei tėveliai veda sergančius vaikus. Čia juk jau savaime aišku ir sveiku protu nesuvokiama, kaip galima vesti sergantį vaiką, jau netik apie kitus galvojant, kad neužkrėstų, bet ir dėl paties vaiko - kaip jis dirbs visas išsekęs. Nejaugi dailės mokytoja turi aiškint šiuos gyvenimiškus dalykus. ji neprivalo auklėti vaikų ir tėvelių. Ji atlieka visai kitą darbą - leidžia atsiskleisti ir puoselėtis vaiko fantazijai. Neprimeskim papildomų pareigų kitiems. Visada tikėtis tik iš kitų - blogo tono reikalas.

Na tikrai keista, nejaugi tevai, atsiprasau, savo proto neturi ir negali nuspresti kada vesti vaika i uzsiemimus kada ne? Tai jeigu tavo vaikas serga, tai faktas - gydykite vaika! cia ne mokytojos reikalas sakyti tevams, kad jus gal pagailekite savo sergancio vaiko. O jei jums labiau gaila pinigu uz nelankytus uzsiemimus tai gal vertetu pamastyti ar jums is viso reikalinga mokyklele ar burelis.
Atsakyti
QUOTE(remuxe @ 2008 04 11, 22:06)
cia ne mokytojos reikalas sakyti tevams, kad jus gal pagailekite savo sergancio vaiko. O jei jums labiau gaila pinigu uz nelankytus uzsiemimus tai gal vertetu pamastyti  ar jums is viso reikalinga mokyklele ar burelis.


Manyčiau, kad tą sakyti ne mokyklos reikalas, bet mokyklos reikalas sudaryti galimybę ateiti kitu laiku, jei vaikas serga. Tikrai sergančio vaiko aš jokiais būdais nevesčiau į užsiėmimus, bet pagalvočiau, ar dėl slogytės leist nuplaukt 30 Lt.
Atsakyti
Sveikutės,
gal vis gi kas nors parašys kaip ten pamokėlės vyksta? 4u.gif Noriu dukrutę pradėti vesti rudenį, jai būs 3,5 metų. Tikriausiai per anksti?
Atsakyti
QUOTE(Basha @ 2008 05 29, 22:46)
Sveikutės,
gal vis gi kas nors parašys kaip ten pamokėlės vyksta?  4u.gif Noriu dukrutę pradėti vesti rudenį, jai būs 3,5 metų. Tikriausiai per anksti?

Apie šią mokyklėlę galiu atsiliepti tik labai gerai. Pamokėlėje vaikų nedaug. Pamokėlė trunka 1 val. Lanko ir visai maži vaikučiai. Reikia tik rūbelių paimti persirengti, nes kartais labai išsipurvina. Išbando įvairių technikų. Piešia ant didelio formato popieriaus, lipdo iš molio.
Nežinau tik kaip dėl vietų. Gal reikėtų jau dabar parašyti mokytojai laiškutį, kad rezervuotų vietą rudeniui.
Gal dar kas domina?
Atsakyti
Lankome nuo šio rudens, pas mokytoją Marių, Antakalnyje, ir sūnukas ir mes esame be galo patenkinti, vaikinas grįžta visas murzinas, bet toooks laimingas wub.gif Vaikų grupėje 6, amžius 4-6 metai, mokytojas labai tolerantiškas, puikiai metodiškai viską paaiškina, žodžiu labai džiaugiamės atradę šias pamokėles wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilgynė @ 2008 04 09, 21:12)
Mano ziniomis jie yra prie Pertro ir Povilo baznycios. Gal klystu?

Taip. Ten yra Menu terapijos studija (dailes ir muzikos studijos).
Mano dukra lanko nuo rugsejo men.
Labai patenkinta. Labai laukia uzsiemimu. Kalba apie piesima, apie vaikus, mokytoja Ligita.
Ta mokytoja taip sauniai su vaikuciais bendrauja. Kiekviena pamoka sugalvoja vis skirtingus uzsiemimus: vaikai piesia rankomis, teptukais, kreidelem, balionais, purkstuvais... Marios ideju!
O megstamiausia dalis - molio lipdimas thumbup.gif
Grupeje 7 vaikai. Teveliai kartu, nes vaikams 2-2 su puse metu.
Menesinis mokestis 160lt.
4u.gif
Atsakyti