Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų alergologas Vilniuje

Nesuprantu ko prof. Baleviciene taip isgyre??? mano vaikui pripazintas atopinis dermatitas, buvom mes pas ja, nieko ypatingo nepasake, pasnekejo apie ora, tyrimu jokiu, pinigeliai zveriski. Savaite gydomes pagal jos nurodymus jokiu pasikeitimu sad.gif
Atsakyti
Gal kas galit parasyti apie gyd. alergologe Kupriene? uzregistravo pas ja, bet atsiliepimu negirdziu jokiu schmoll.gif , aciu
Papildyta:
dar norejau paklausti kiek mokate uz singuleira? (jei gerai parasiau)Nes gyditoja sake, kad menesiui kazkur apie 100lt. blink.gif tai biski nemaloniai nustebau g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
Gal zinote Antakalnio alergologinio registraturos telefona? Noriu ten uzregistruoti dukryte ir nerandu numerio.
Atsakyti
QUOTE(rimarima @ 2009 04 20, 17:55)
Sveikos mamytes,
Gal zinote Antakalnio alergologinio registraturos telefona? Noriu ten uzregistruoti dukryte ir nerandu numerio.

Alergologinio centro ( Antakalnio g. 124 ) registraturos tel. 2743811
Atsakyti
QUOTE(aqva @ 2009 04 15, 12:43)
Gal kas galit parasyti apie gyd. alergologe Kupriene? uzregistravo pas ja, bet atsiliepimu negirdziu jokiu schmoll.gif , aciu
Papildyta:
dar norejau paklausti kiek mokate uz singuleira? (jei gerai parasiau)Nes gyditoja sake, kad menesiui kazkur apie 100lt.  blink.gif tai biski nemaloniai nustebau g.gif

Labas singuairas yra kopensuojamas vaistas, bet priemoka apie 40.00lt,jau gyd. sake kad yra sio vaisto pakaitalas uz kuri tiek primoketi nereikia. Mes lankomes santariskese pas alergologe - pulmonologe . Marciukaitiene man gyd. patinka.
Atsakyti
[quote=inko,2009 04 21, 14:21]
Labas singuairas yra kopensuojamas vaistas, bet priemoka apie 40.00lt,jau gyd. sake kad yra sio vaisto pakaitalas uz kuri tiek primoketi nereikia. Mes lankomes santariskese pas alergologe - pulmonologe . Marciukaitiene man gyd. patinka.
Nesuprantu tai kodel mano gydytoja sake kad apie 100 lt. dabar jau kainuoja lyg minejo kad dabar jau pabrango. Pasimetus jauciuosiu visai doh.gif nesuprantu kiek reikia palikti pinigeliu nors ir su siuntimu? pirma karta vaika vezu i vilniu tai vat nesigaudau toje sistemoje blink.gif nei kiek duoti ar isvis duoti 4u.gif
Atsakyti
Nieko as niekam neduodu . o vaista pirkausi si menesi tai jo be kompensacijos kaina 83.74lt , bet butinai paimk kopensuojamu vaistu pasa, nes tikrai israsyti turi su kompensacija . Linkiu semes.
Atsakyti
QUOTE(aqva @ 2009 04 15, 11:43)
Papildyta:
dar norejau paklausti kiek mokate uz singuleira? (jei gerai parasiau)Nes gyditoja sake, kad menesiui kazkur apie 100lt.  blink.gif tai biski nemaloniai nustebau g.gif

Mums ji labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes 4u.gif

Gal kas lanketes pas gydytoja Cerniauska, Antakalnio AC? g.gif
Mus pas ji uzregistravo...
Atsakyti
QUOTE(vakare-tyla @ 2009 04 25, 21:44)
Sveikos, mamytes 4u.gif

Gal kas lanketes pas gydytoja Cerniauska, Antakalnio AC? g.gif
Mus pas ji uzregistravo...

Mus prižiūrėjo gyd. Černiauskas,kai gulėjom Antakalnio ligoninėj,vaikų alergologijos skyriuj.
ax.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakymus mamytes smile.gif Buvau jau pas Kupriene gydytoja, tai siaip labai patiko kolkas, zesim kaip toliau bus thumbup.gif , o sinupreta pirkau tai jo apie 40 lt ir kainuoja, is kur daktare musu istrauke kad 100 tai nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(JuliaK @ 2009 03 03, 12:49)
Buvom mes šiandien šitoj klinikoj, man visai nepatiko schmoll.gif , ir dar už tokius pinigus rolleyes.gif .......

Pinigus Jūs mokate už žinias ir patirtį bei skiriamą gydymą. Manau, jog svarbu teigiamas rezultatas ax.gif , o pinigai uždirbami.
Pigiausia visai nesirgti ax.gif
Atsakyti