Gal kas galit parasyti apie gyd. alergologe Kupriene? uzregistravo pas ja, bet atsiliepimu negirdziu jokiu , aciu
Papildyta:
dar norejau paklausti kiek mokate uz singuleira? (jei gerai parasiau)Nes gyditoja sake, kad menesiui kazkur apie 100lt. tai biski nemaloniai nustebau
Papildyta:
dar norejau paklausti kiek mokate uz singuleira? (jei gerai parasiau)Nes gyditoja sake, kad menesiui kazkur apie 100lt. tai biski nemaloniai nustebau
Sveikos mamytes,
Gal zinote Antakalnio alergologinio registraturos telefona? Noriu ten uzregistruoti dukryte ir nerandu numerio.
Gal zinote Antakalnio alergologinio registraturos telefona? Noriu ten uzregistruoti dukryte ir nerandu numerio.
QUOTE(rimarima @ 2009 04 20, 17:55)
Sveikos mamytes,
Alergologinio centro ( Antakalnio g. 124 ) registraturos tel. 2743811
QUOTE(aqva @ 2009 04 15, 12:43)
Gal kas galit parasyti apie gyd. alergologe Kupriene? uzregistravo pas ja, bet atsiliepimu negirdziu jokiu , aciu
Papildyta:
Papildyta:
Labas singuairas yra kopensuojamas vaistas, bet priemoka apie 40.00lt,jau gyd. sake kad yra sio vaisto pakaitalas uz kuri tiek primoketi nereikia. Mes lankomes santariskese pas alergologe - pulmonologe . Marciukaitiene man gyd. patinka.
[quote=inko,2009 04 21, 14:21]
Labas singuairas yra kopensuojamas vaistas, bet priemoka apie 40.00lt,jau gyd. sake kad yra sio vaisto pakaitalas uz kuri tiek primoketi nereikia. Mes lankomes santariskese pas alergologe - pulmonologe . Marciukaitiene man gyd. patinka.
Nesuprantu tai kodel mano gydytoja sake kad apie 100 lt. dabar jau kainuoja lyg minejo kad dabar jau pabrango. Pasimetus jauciuosiu visai nesuprantu kiek reikia palikti pinigeliu nors ir su siuntimu? pirma karta vaika vezu i vilniu tai vat nesigaudau toje sistemoje nei kiek duoti ar isvis duoti
Nesuprantu tai kodel mano gydytoja sake kad apie 100 lt. dabar jau kainuoja lyg minejo kad dabar jau pabrango. Pasimetus jauciuosiu visai nesuprantu kiek reikia palikti pinigeliu nors ir su siuntimu? pirma karta vaika vezu i vilniu tai vat nesigaudau toje sistemoje nei kiek duoti ar isvis duoti
QUOTE(aqva @ 2009 04 15, 11:43)
Papildyta:
Papildyta:
Mums ji labai patiko
Sveikos, mamytes
Gal kas lanketes pas gydytoja Cerniauska, Antakalnio AC?
Mus pas ji uzregistravo...
QUOTE(vakare-tyla @ 2009 04 25, 21:44)
Sveikos, mamytes
Mus prižiūrėjo gyd. Černiauskas,kai gulėjom Antakalnio ligoninėj,vaikų alergologijos skyriuj.
Aciu uz atsakymus mamytes Buvau jau pas Kupriene gydytoja, tai siaip labai patiko kolkas, zesim kaip toliau bus , o sinupreta pirkau tai jo apie 40 lt ir kainuoja, is kur daktare musu istrauke kad 100 tai nezinau
QUOTE(JuliaK @ 2009 03 03, 12:49)
Buvom mes šiandien šitoj klinikoj, man visai nepatiko , ir dar už tokius pinigus .......
Pinigus Jūs mokate už žinias ir patirtį bei skiriamą gydymą. Manau, jog svarbu teigiamas rezultatas , o pinigai uždirbami.
Pigiausia visai nesirgti