na, nz, ar Astrauskaite ismano savo darba, bet daugiau pas ja lankytis nenoreciau...Nuejau su oficialiu siuntimu, tai pirma karta susiduriau su tokia klaikia arogancija. I dvieju menesiu kudiki paziurejo tik man per peti, net idomu pasidare, ar bent pastebejo, kad vezimelyje kazkas guli???!!!
, nes berimu, kurie buvo ir ant veiduko, ir ant krutines, ir ant rankyciu- tai tikrai ne...Pasakojimas apie hipoalergine dieta pasibaige tuom, kad pakiso popieriu, kuriame isvardinti alergizuojantys ir maziau alergizuojantys produktai, po to ta popieriu ateme ir kazkodel pakeltu balsu paklause "ar viska supratai? to popierio duot negaliu, nes nedaug turiu.." hm..gal reikejo paklaust, kiek kainuoja????? ir dar idomiau buvo, kai pasake, jog mano vaikui butu geriausi vaistai, kurie yra TIK Vokietijoj ir israse kitus...Isivaizduokit KOKS buvo mano nustebimas, kai po savaites nuejusi pas kita alergologe gavau tu vaistu recepta is karto...
Gi yra ju Lietuvoj, yra...tai ar ne pinda, atsiprasant? o dar kai paklausiau, ar gali gelezies vartojimas alergizuot vaika, atsake, kad NE...esu tikrai pasipiktinusi "gerbiamos" Astrauskaites neprofesionaliu ir, galima itarti, pinigu reikalaujanciu elgesiu.. tai nedaro garbes gydytoju luomui...