Mums rekomendavo doc.Odilija Rudzeviciene is Santariskiu,likau ja lb patenkinta,problema buvo nustatyta
Mamytės, kurios lankėtės pas alergologę Rūtą Tamošiūnienę, parašykite atsiliepimus.
Labai ačiū!
Labai ačiū!
Mielos mamytes,
atsiuskit prasau i az santariskiu alergologo mob nr, buciau lb dekinga, reik skubiai, maziuka isbere, o registratura ohohoho kiek laukt vercia aciukas is anksto
QUOTE(Ladylike @ 2011 12 09, 15:06)
Mamytės, kurios lankėtės pas alergologę Rūtą Tamošiūnienę, parašykite atsiliepimus.
Labai ačiū!
Labai ačiū!
mes lankėmės pas ją Antakalnio alergologijos centre,iki gimdymo ji buvo man fainesnė, dabar sakyčiau nebloga, atidi, bet kažko daugiau, gerai, kai suranda alegiją ir skiria vaistus, o mums neranda liogos, tai ir likau nieko nepešusi.
QUOTE(lauke @ 2011 12 19, 15:09)
mes lankėmės pas ją Antakalnio alergologijos centre,iki gimdymo ji buvo man fainesnė, dabar sakyčiau nebloga, atidi, bet kažko daugiau, gerai, kai suranda alegiją ir skiria vaistus, o mums neranda liogos, tai ir likau nieko nepešusi.
Labai ačiū jums už atsakymą! O kokius tyrimus jums darė? Kokios kainos? Užsirašėme pas ją Sausio 2 d. Įdomu ko tikėtis..
darė odos mėginius ir tris tyrimus iš kraujo jie visi nemokami, esmė ta, kad kai rodo mėginiai alergiją tai ir daktarai protingi, o pas mus nieko nerodė, tai tik gūžčioja pečiais.
Mums tai reikia dietologo - alergologo Vilniuje. Gal kas buvot ir žinot? Nes kaip taisyklė, dietologai dažniausiai gastroenterologai. O mums pilvo bėdos tik nuo alergenų, nors bėrimų niekada pas vaiką nebuvo. Todėl mums reikalingas meniu hipoalergiškas. Ligoninėj mums bendrais bruožais susakė dėl maisto, bet man reikia smulkiau, vos ne meniu 7 dienoms, nes matau, kad vaikui aiškiai maisto trūksta, kažkoks nukeipęs darosi.
sveikos mamytes,
gal zinot ar priklauso neigalumas su AD?
gal zinot ar priklauso neigalumas su AD?
QUOTE(ingzuki @ 2012 03 15, 20:45)
Ir mane domina sis klausimas. Gal yra mamyciu, kurios ka nors zino apie tai.
sveikos, nuodugniai perskaičiau temą. man rodos mano mažajai šienligė. pati ja sergu 20 metų, tai esu beveik tikra, kad simptomai tokie patys. Planuojam pas alergologą. kaip suprantu, pradžiai reikia gauti šeimos gydytojo siuntimą?
QUOTE(Dryžuota @ 2012 05 22, 09:05)
sveikos, nuodugniai perskaičiau temą. man rodos mano mažajai šienligė. pati ja sergu 20 metų, tai esu beveik tikra, kad simptomai tokie patys. Planuojam pas alergologą. kaip suprantu, pradžiai reikia gauti šeimos gydytojo siuntimą?
Taip, siuntimas reikalingas.
Sveikos mamytes, gal kam teko neseniai guleti Antakalnio ligonineje, alergologijos skyriuje? Domina, kiek dienu dazniausiai laiko- uztenka savaites? Mus nuo pirmadienio gyd. Astrauskaite guldosi istyrimui, itaria dilgeline
Domina ir patys ispudziai is skyriaus
Domina ir patys ispudziai is skyriaus