QUOTE(Mama Dovile @ 2010 01 17, 17:01)
Mano dukrytei atopinis dermatitas buvo nustatytas nuo 1men. Kankinomes su sia liga beveik 3metus. Isveziojom pas geriausius gydytojus, kurie tik sakydavo kad reikia laukti kol isauks... Bet kaip gali laukti kai vaikas naktimis draskosi ir negali uzmigti.... Valgydavom labai mazai ka is maisto, anot gydytoju vaikas buvo labai daug lam alergiskas...
Per draugus susiradom gyd. PROF. BALEVICIENE. Nepatikesit, po paskirtu jos vaistu jau po savaites vaikas tapo "svarus". Valgom viska, ko vaikas nori ir tik Balevicines deka. O vaika kankinom beveik 3 metus...
Mums ji tikrai padejo!!!
Ir dabar esam jau sveikos!....(pries tai ir invaliduma dukryte turejo del maisto netoleravimo).
Tokia musu istorija...
Per draugus susiradom gyd. PROF. BALEVICIENE. Nepatikesit, po paskirtu jos vaistu jau po savaites vaikas tapo "svarus". Valgom viska, ko vaikas nori ir tik Balevicines deka. O vaika kankinom beveik 3 metus...
Mums ji tikrai padejo!!!
Ir dabar esam jau sveikos!....(pries tai ir invaliduma dukryte turejo del maisto netoleravimo).
Tokia musu istorija...
na saunu, kad jums taip padejo
as savo maziu irgi vedziau pas ja, atseit ji neskuba skirti hormoniniu, parenka tepaliukus... uzmetusi aki paskyre antibiotika su hormonais + bephanteno tepala, kuris man visiskai be efekto (jau buvau bandziusi, vistiek liepe ji naudot) kol purskiau du kartus dienoj, odele tvarkesi, o perejus prie 1 karto (pgl jos nurodymus) gerejimas sustojo... gal reikejo jai skambint, konsultuotis, keisti gydyma - bet apsilankymo metu manes savo kompetencija ji neitikino man pasirode, kad jai labiau rupi pinigelius i stalciu susisluot pradejo aiskinti, kad maistas cia visai neitakoja atopinio dermatito, man pabandzius sakyti, kad mandarinas ir morka sustiprina berimus, numojo ranka, kad cia tik sutapimas... toks pasikartojantis sutapimas
nuejau pas savo poliklinikos dermatologe (Montviliene), ir ja esu patenkinta