Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų alergologas Vilniuje

QUOTE(Mama Dovile @ 2010 01 17, 17:01)
Mano dukrytei atopinis dermatitas buvo nustatytas nuo 1men.  Kankinomes su sia liga beveik 3metus. Isveziojom pas geriausius gydytojus, kurie tik sakydavo kad reikia laukti kol isauks... Bet kaip gali laukti kai vaikas naktimis draskosi ir negali uzmigti....  Valgydavom labai mazai ka is maisto, anot gydytoju vaikas buvo labai daug lam alergiskas...
Per draugus susiradom gyd. PROF. BALEVICIENE. Nepatikesit, po paskirtu jos vaistu jau po savaites vaikas tapo "svarus". Valgom viska, ko vaikas nori ir tik Balevicines deka. O vaika kankinom beveik 3 metus...
Mums ji tikrai padejo!!!
Ir dabar esam jau sveikos!....(pries tai ir invaliduma dukryte turejo del maisto netoleravimo).
Tokia musu istorija...

na saunu, kad jums taip padejo thumbup.gif
as savo maziu irgi vedziau pas ja, atseit ji neskuba skirti hormoniniu, parenka tepaliukus... uzmetusi aki paskyre antibiotika su hormonais + bephanteno tepala, kuris man visiskai be efekto (jau buvau bandziusi, vistiek liepe ji naudot) verysad.gif kol purskiau du kartus dienoj, odele tvarkesi, o perejus prie 1 karto (pgl jos nurodymus) gerejimas sustojo... gal reikejo jai skambint, konsultuotis, keisti gydyma - bet apsilankymo metu manes savo kompetencija ji neitikino schmoll.gif man pasirode, kad jai labiau rupi pinigelius i stalciu susisluot blush2.gif pradejo aiskinti, kad maistas cia visai neitakoja atopinio dermatito, man pabandzius sakyti, kad mandarinas ir morka sustiprina berimus, numojo ranka, kad cia tik sutapimas... toks pasikartojantis sutapimas doh.gif
nuejau pas savo poliklinikos dermatologe (Montviliene), ir ja esu patenkinta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiulka @ 2010 02 11, 15:47)
na saunu, kad jums taip padejo  thumbup.gif
as savo maziu irgi vedziau pas ja, atseit ji neskuba skirti hormoniniu, parenka tepaliukus... uzmetusi aki paskyre antibiotika su hormonais + bephanteno tepala, kuris man visiskai  be efekto (jau buvau bandziusi, vistiek liepe ji naudot)  verysad.gif kol purskiau du kartus dienoj, odele tvarkesi, o perejus prie 1 karto (pgl jos nurodymus) gerejimas sustojo... gal reikejo jai skambint, konsultuotis, keisti gydyma - bet apsilankymo metu manes savo kompetencija ji neitikino  schmoll.gif man pasirode, kad jai labiau rupi pinigelius i stalciu susisluot  blush2.gif pradejo aiskinti, kad maistas cia visai neitakoja atopinio dermatito, man pabandzius sakyti, kad mandarinas ir morka sustiprina berimus, numojo ranka, kad cia tik sutapimas... toks pasikartojantis sutapimas  doh.gif
nuejau pas savo poliklinikos dermatologe (Montviliene), ir ja esu patenkinta  4u.gif

Aš irgi jos skirtais vaistais ir gydymo metodais nusivyliau. Negydžiau pagal ją, nes vien tik hormonai ir antibijotikai. Kai pasakiau savo gydytojai, ji už galvos susiėmė-sako, juk viskas pateks į inkstus, kepenis, nenuodykit vaiko. SAko, čia jau pačiu kraštutiniu atveju, ir tai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singė: 11 vasario 2010 - 14:05
Nuo rytojaus vėl guluosi į skyrių pas Astrauskaitę,žiūrėsiu ką šį kart pasakys smile.gif tikriausia vėl tą patį,kad dilgėlinei gydymo nėra,ir ji neišgydoma doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sssima @ 2009 02 27, 10:08)
Gyd. Odilija Rudzeviciene, ji Santariskiu pulmonologijos -imunologijos skyriaus vedeja. Telef. registravimuisi: 8 5 2720476
Mes pas ja buvome privaciai, ji dirba Vilniaus sveikatos namuose kazkuriom dienom....tai labai mums patiko thumbup.gif tokia labai kruopsti, maloni, kiekviena smulkmena uzsirasinejo issiklausinejo ir labai smulkiai viska paaiskino thumbup.gif  tai del tolimesniu bedeliu liepe pas ja tiesiai i santariskes registruotis, kad nebemoket privaciai pinigeliu ax.gif

Mes irgi lankomes pas gydytoja O. Rudzeviciene, atsiliepimai tik geriausi thumbup.gif Jai isties rupi mano vaiko sveikata. Vis praso jai paskambinti ir papasakoti kaip jauciames, ar pagerejo, visada issamiai viska paaiskina po 10 kartu kiek ko ir kaip reikia tepti. Ir jai bet kada galima paskambinti jei iskils kokiu klausimu, maloniai atsako ir jei reik, skubiai uzraso vizitui.
Atsakyti
Gal galite patarti kokia gera alergologe kudikiui? Ziuriu, cia giria Rudzeviciene, ar ji priims su siuntimu nemokamai? Nes man pediatre pasake kreiptis i Anakalni, Centro poliklinika arba Santariskes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rinaa @ 2010 04 01, 19:30)
Gal galite patarti kokia gera alergologe kudikiui? Ziuriu, cia giria Rudzeviciene, ar ji priims su siuntimu nemokamai? Nes man pediatre pasake kreiptis i Anakalni, Centro poliklinika arba Santariskes g.gif

Man labai patiko Šuliokienė Centro poliklinikoje - su siuntimu nemokamai bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Musu dukrytei 1metai,4 men.,vargstam su AD.Buna dingsta,bet jau kai atsiranda,tai labai umus....Nelabai mums kas padeda,nors ne viska dar isbandem..Savaitgali vaziuojam i Vilniu,naturalios med centre atliksim maisto netoleravimo testa...Gal kas meginot sitaip gydytis,kokie atsiliepimai???Pai atsiliepimu girdziu dvejopu...Vieni juos vadina sarlatanais,kitiems situacija labai pasitaiso.Aisku,pinigai dideli,bet del vaiko sveikatos,manau,verta isbandyti si gydymo buda... g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciusss @ 2010 04 07, 12:03)
Sveikos,
Musu dukrytei 1metai,4 men.,vargstam su AD.Buna dingsta,bet jau kai atsiranda,tai labai umus....Nelabai mums kas padeda,nors ne viska dar isbandem..Savaitgali vaziuojam i Vilniu,naturalios med centre atliksim maisto netoleravimo testa...Gal kas meginot sitaip gydytis,kokie atsiliepimai???Pai atsiliepimu girdziu dvejopu...Vieni juos vadina sarlatanais,kitiems situacija labai pasitaiso.Aisku,pinigai dideli,bet del vaiko sveikatos,manau,verta isbandyti si gydymo buda... g.gif  4u.gif

Sveikos,
turiu ir as alergiuka, jau 4metai... vargsatm nuo pat gimimo. Iki 1,5metuku labai grieztai vaika maitinom tik soru kruopom, stirniena ir cukinijom + Neocate, aisku dar mases kremu ir ivairiu tepaliuku (hormonu neisvengem). Ir nebereikalo, nes viskas mums susitvarke - odele spindejo kaip kudikio, pradejom valgyti beveik viska ir , atrode, kad atsisveikinom su alergija. Bet deja, kai suneliui buvo 3,5 metukai, musu bedos grizo sad.gif. Dabar pusmeti vaikas yra beveik kritines bukles... ir ko mes tik neisbandem - beveik visi Vilniaus alergologai mums pazistami ( Prof Dubakiene schmoll.gif , Astrauskaite schmoll.gif , Vaiciulioniene, Tamosiuniene, Valatkiene thumbup.gif (ji mums patinka labiausiai) ir t.t.), visi tyrimai isbandyti ir net po kelis kartus... kaip daktare sako, jau LT nebera tyrimu, kuriu mes dar suneliui nepadarem... zinom ir alergenus - kate, suo, dulkes, berzas, pienas, kiausiniai, zuvis - visu ju jis tikrai negauna, maista kasdien i darzeli nesasi mano gaminta, nei kates, nei suns neturim, na del dulkiu sunkiau... ju visur kazkiek yra...
Darem tyrima ir pas Tulcina Naturalios med centre. Musu daktare buvo neigiamos nuomones apie si tyrima, bet mes jau nebezinojom ko greibtis ir pasidarem. Aisku gavom konkreciai griezta dieta, lengviau isvardinti ka galima, nei ko negalima... mums asmeniskai jis pagelbejo, vaikui visiskai dingo dusulys, apmazejo berimu... pagal Tulcinos rekomendacijas maitinames 2men, stebuklo dar nera, bet pagerejimas jauciasi.
Geriausias variantas yra atsizvelgti ir i jos tyrima, ir i poliklinikoje daromus maisto tyrimus, nes as pvz nedristu vaikui duoti zuvies (Ige tyrime jam 4 klase, dr neleido net duoti paragauti), o pas Tulcina rodo, kad jis zuvi gali valgyti kasdien g.gif , bet kai as jai viska pasisakiau, tai ir ji isbrauke zuvi. Na o pvz kvieciu neleido valgyti Tulcina, o Ige tyrimas leidzia, bet is patirties jau zinom, kad nuo kvieciu vaika tikrai beria.
Zodziu, as patarciau pasidaryti abu tyrimus ir juos tarpusavyje derinti smile.gif
Sekmes ir stiprybes visiems alergiukams, o ypac ju Mamytems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liaura @ 2010 04 07, 21:25)
Sveikos,
turiu ir as alergiuka, jau 4metai... vargsatm nuo pat gimimo. Iki 1,5metuku labai grieztai vaika maitinom tik soru kruopom, stirniena ir cukinijom + Neocate, aisku dar mases kremu ir ivairiu tepaliuku (hormonu neisvengem).  Ir nebereikalo, nes viskas mums susitvarke - odele spindejo kaip kudikio, pradejom valgyti beveik viska ir , atrode, kad atsisveikinom su alergija. Bet deja, kai suneliui buvo 3,5 metukai, musu bedos grizo sad.gif. Dabar pusmeti vaikas yra beveik kritines bukles... ir ko mes tik neisbandem - beveik visi Vilniaus alergologai mums pazistami ( Prof Dubakiene schmoll.gif , Astrauskaite schmoll.gif , Vaiciulioniene, Tamosiuniene, Valatkiene  thumbup.gif (ji mums patinka labiausiai) ir t.t.), visi tyrimai isbandyti ir net po kelis kartus... kaip daktare sako, jau LT nebera tyrimu, kuriu mes dar suneliui nepadarem... zinom ir alergenus - kate, suo, dulkes, berzas, pienas, kiausiniai, zuvis - visu ju jis tikrai negauna, maista kasdien i darzeli nesasi mano gaminta, nei kates, nei suns neturim, na del dulkiu sunkiau... ju visur kazkiek yra...
Darem tyrima ir pas Tulcina Naturalios med centre. Musu daktare buvo neigiamos nuomones apie  si tyrima, bet mes jau nebezinojom ko greibtis ir pasidarem. Aisku gavom konkreciai griezta dieta, lengviau isvardinti ka galima, nei ko negalima...  mums asmeniskai jis pagelbejo, vaikui visiskai dingo dusulys, apmazejo berimu... pagal Tulcinos rekomendacijas maitinames 2men, stebuklo dar nera, bet pagerejimas jauciasi.
Geriausias variantas yra atsizvelgti ir i jos tyrima, ir i poliklinikoje daromus maisto tyrimus, nes as pvz nedristu vaikui duoti zuvies (Ige tyrime jam 4 klase, dr neleido net duoti paragauti), o pas Tulcina rodo, kad jis zuvi gali valgyti kasdien  g.gif , bet kai as jai viska pasisakiau, tai ir ji isbrauke zuvi. Na o pvz kvieciu neleido valgyti Tulcina, o Ige tyrimas leidzia, bet is patirties jau zinom, kad nuo kvieciu vaika tikrai beria.
Zodziu, as patarciau pasidaryti abu tyrimus ir juos tarpusavyje derinti smile.gif
Sekmes ir stiprybes visiems alergiukams, o ypac ju Mamytems  4u.gif

aciu Jums uz tokiu isamu savo istorijos papasakojima 4u.gif Pastumejote mane del tyrimu pas Tulcina....O tai jau vakar pradejau dvejoti,ar verta mums toki kelia belstis,ar duos kokios naudos...Bet reikia pabandyti viska ,kas imanoma.Gal pades ji musu mazylei.O ir pati veliau nesigrausiu,kad va,galejau nuvaziuoti,o nebenuvaziavom...Dabar tik vienas sunkumas mums iskyla,kad negalima valgyti ir pienuko gerti nuo 20 h vakaro iki 10 ryto,mat mano dukryte ipratusi nakti 2 kartus valgyti ir joks vandenukas jos netenkina.Bandau vis jai duoti ta vandenuka,bet .....nemacija....Na ,kazkaip gausim cypintis ta nakti... g.gif doh.gif
Atsakyti
Siandien uzsiregistravo pas Malinauskiene, gal turite kokios nuomones apieja?
Atsakyti
O gal kam teko susidurti su gyd. Surviliene, kątik užsiregistravo Alergologijos centre pas ją, nes buvo artimiausias laikas.
Atsakyti
Paskaičiau visokių nenokių atsiliepimų...Peregistravau tai pačiai dienai pas prof. Dubakienę. Labai tikiuosi, kad atsakingai ir kompetetingai gydys.
Atsakyti