Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų alergologas Vilniuje

QUOTE(Vertebra @ 2009 10 01, 01:41)
Manau, sėkmingai gydytų ir be tepimų smile.gif. Tik, kiek teko girdėti, Astrauskaitė geriau nusimano odos alergijų klausimu, o va su bronchų astma sunkėlesnė situacija... Ir dar vienas niuansas: Astrauskaitei, kaip ir visoms moterims rolleyes.gif , labiau patinka bendrauti su vyrais, tai jeigu įmanoma, galima siųsti kalbėtis vyrą ax.gif .

As savo dukra gydau pas Astraukaite, tai labai labai sutinku drinks_cheers.gif , del vyro siuntimo pas ja biggrin.gif Ir siaip ji nuotaikos zmogus, kartais pati labai issamiai vaika apziuri, kartais tik aki uzmeta ir jai viskas aisku. Mes taip pat turim alergija + bronchu astma, tai pulmonologo teko ieskotis atskirai, nes Astrauskaite tik alergologe.Na ir aisku megeja is kart hormonais tepti ir dar papildomai i namus israsyti, bet cia ko gero visi tokie, tradicines medicinos gydytojai blink.gif
Atsakyti
merginos, gal kuri susiduret su Malinauskiene is Antakalnio?
O ir gal galit koki gera alergologa rekomenduot, kuris specializuotusi odos alergijose. Gali buti ir is Santariskiu.
Atsakyti
QUOTE(jurcep @ 2009 12 01, 10:59)
As savo dukra gydau pas Astraukaite, tai labai labai sutinku drinks_cheers.gif , del vyro siuntimo pas ja biggrin.gif  Ir siaip ji nuotaikos zmogus, kartais pati labai issamiai vaika apziuri, kartais tik aki uzmeta ir jai viskas aisku. Mes taip pat turim alergija  + bronchu astma, tai pulmonologo teko ieskotis atskirai, nes Astrauskaite tik alergologe.Na ir aisku megeja is kart hormonais tepti ir dar  papildomai i namus israsyti, bet cia ko gero visi tokie, tradicines medicinos gydytojai blink.gif

as rekomenduociau Valciulionine, dirba antakalnyje, tada dar buvo vedeja kai pas ja lankiausi. ji turi ir savo privatu kabineta Zvyrine, ir dar vedeja Pusyno kelias sanatorijoje. man asmeniskai labai padejo, o po gymdymo is vis dingo alergija:) vaikui nieko neperejo wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal zinote ar jau grizusi i darba alergologinio centro gydytoja Budeniene? Ji Antakalnio alergologiniam dirba ir buvo vaiko auginimo atostogose...

ar gal galit parekomenduoti gera alergologa tam paciam centre, kuri labiau specializuotusi sienliges gydyme???

niekur nerandu sios istaigos gydytoju pavardziu saraso doh.gif

Is anksto labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilga*: 05 sausio 2010 - 17:29
QUOTE(Smilga* @ 2010 01 05, 18:03)

gal zinote ar jau grizusi i darba alergologinio centro gydytoja Budeniene? Ji Antakalnio alergologiniam dirba ir buvo vaiko auginimo atostogose...

:

Budeniene tikrai grizus, nes mus pas ja uzregistravo kitai savaitei.

Gal kas galetu placiau parasyt apie ja?
Kur geriau eit tirtis: ar i Antakalni, ar i Santariskes?
Atsakyti
Laba diena,
Turiu sūnelį, sergantį atopiniu dermatitu.
Gulėjome ligoninėje pas gyd.Astrauskaitę. Nepadėjo. Beria taip pačiai, kaip ir bėrė. Šiuo metu netgi daugiau.
Internete ieškojau daug informacijos apie gerus gydytojus. Beskaitinėdama suradau tokią G. Balevičienę.
Gal kuri nors iš jūsų jau ten lankėtės ir galėtumėte kažką papasakot?
Lyg ir norisi pas ją užsirašyti, bet stabdo tai, kad yra senyvo amžiaus moteris, reiškia, dirbs tais pačiai tarybiniais metodais - t.y.tepaliukai ir, kaip taisyklė, neišimtis - hormoniniai. Aš nelabai norėčiau jais teplioti vaiką.
Džiaugiuosi, kad suradau šį skyrelį. Tikiuosi gražaus bendravimo.

Papildyta:
QUOTE(naminukė @ 2010 01 14, 14:51)
Kur geriau eit tirtis: ar i  Antakalni, ar i Santariskes?

Man Antakalny nepadėjo. Nors kas ten žino, kaip būtų SAntariškėse. Mano draugės sūnelis irgi turi stiprią alergiją. Ji lankėsi Santariškėse, tačiau alergijos jam neišgydė.
Atsakyti
Mano dukrytei atopinis dermatitas buvo nustatytas nuo 1men. Kankinomes su sia liga beveik 3metus. Isveziojom pas geriausius gydytojus, kurie tik sakydavo kad reikia laukti kol isauks... Bet kaip gali laukti kai vaikas naktimis draskosi ir negali uzmigti.... Valgydavom labai mazai ka is maisto, anot gydytoju vaikas buvo labai daug lam alergiskas...
Per draugus susiradom gyd. PROF. BALEVICIENE. Nepatikesit, po paskirtu jos vaistu jau po savaites vaikas tapo "svarus". Valgom viska, ko vaikas nori ir tik Balevicines deka. O vaika kankinom beveik 3 metus...
Mums ji tikrai padejo!!!
Ir dabar esam jau sveikos!....(pries tai ir invaliduma dukryte turejo del maisto netoleravimo).
Tokia musu istorija...
Atsakyti
QUOTE(Mama Dovile @ 2010 01 17, 18:01)
..............Per draugus susiradom gyd. PROF. BALEVICIENE. Nepatikesit, po paskirtu jos vaistu jau po savaites vaikas tapo "svarus". Valgom viska, ko vaikas nori ir tik Balevicines deka. O vaika kankinom beveik 3 metus...
Mums ji tikrai padejo!!!
Ir dabar esam jau sveikos!....(pries tai ir invaliduma dukryte turejo del maisto netoleravimo).

Tad, reiškia, verta pas ją užsirašyti. Ačiū už informaciją.
Įdomu, pas ją iddelės eilės, reikia laukti ilgai ar ne. Na, reikia pasiskambinti.
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2010 01 14, 13:51)
Kur geriau eit tirtis: ar i  Antakalni, ar i Santariskes?

Labai aciu 4u.gif Ji gydo mano vyresneli, labai patiko bendravimas ir prieziura. Maloni gydytoja.

QUOTE(Mama Dovile @ 2010 01 17, 17:01)
Mano dukrytei atopinis dermatitas buvo nustatytas nuo 1men.  Kankinomes su sia liga beveik 3metus. Isveziojom pas geriausius gydytojus, kurie tik sakydavo kad reikia laukti kol isauks... Bet kaip gali laukti kai vaikas naktimis draskosi ir negali uzmigti....  Valgydavom labai mazai ka is maisto, anot gydytoju vaikas buvo labai daug lam alergiskas...
Per draugus susiradom gyd. PROF. BALEVICIENE. Nepatikesit, po paskirtu jos vaistu jau po savaites vaikas tapo "svarus". Valgom viska, ko vaikas nori ir tik Balevicines deka. O vaika kankinom beveik 3 metus...
Mums ji tikrai padejo!!!
Tokia musu istorija...

O kur dirba sita gydytoja, kaip pas ja patekti? Aciukas, gal galima butu kontaktus i az... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga* @ 2010 01 20, 12:43)
O kur dirba sita gydytoja, kaip pas ja patekti? Aciukas, gal galima butu kontaktus i az... 4u.gif

Labutis,
AŠ irgi pas G. Balevičienę ruošiuosi užsirašyti ir nuvežti parodyti vaikelį. Radau tokius kontaktus. Jeigu kažkas tau atsiųs kitokius,būk gerutė, informuok ir mane:
http://209.85.129.13...X...=clnk&gl=lt

Papildyta:
Netgi galvoju jai šiajdien pasiskambinti. Informuosiu, jeigu šitas telefonas.
Papildyta:
Ką tik prisikambinau jai telefonu (8 680) 30103. Vivulskio g. 22.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singė: 20 sausio 2010 - 11:10
QUOTE(Singė @ 2010 01 20, 12:10)
Labutis,
AŠ irgi pas G. Balevičienę ruošiuosi užsirašyti ir nuvežti parodyti vaikelį. Radau tokius kontaktus. Jeigu kažkas tau atsiųs kitokius,būk gerutė, informuok ir mane:
http://209.85.129.13...X...=clnk&gl=lt

Papildyta:
Netgi galvoju jai šiajdien pasiskambinti. Informuosiu, jeigu šitas telefonas.
Papildyta:
Ką tik prisikambinau jai telefonu (8 680) 30103. Vivulskio g. 22.

Aciu 4u.gif ...paskaiciau jog jinai dermatologe, o mums reikia alergologo konsultacijos del sienliges, odos bedu nera verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga* @ 2010 01 26, 12:37)
Aciu 4u.gif ...paskaiciau jog jinai dermatologe, o mums reikia alergologo konsultacijos del sienliges, odos bedu nera verysad.gif

Taip, ji yra dermatologė.
Atsakyti