Nesuprantu as merginos kaip jie tas parduodamas pleiposilas uzaugina iki 3ju aukstu... mano tai vienas issineria, apatinis sluoksnis mirsta. Zinau, kad cia taip ir turi but, bet man daug graziau keliu aukstu kai buna.
QUOTE(Jjulie @ 2006 11 24, 11:32)
Nesuprantu as merginos kaip jie tas parduodamas pleiposilas uzaugina iki 3ju aukstu... mano tai vienas issineria, apatinis sluoksnis mirsta. Zinau, kad cia taip ir turi but, bet man daug graziau keliu aukstu kai buna.
tai, kad musu kilmatas jiems kaip amzinas ruduo tai ir meta lapus . matyt ten augina silciau ir po gerom lempom laiko, tai ir auga keliais aukstais . gal kas geresni paaiskinima turit ?
Kirtimuose, didmeninėje gėlių parduotuvėje mačiau gražių litopsiukų (vazonėliuose po kelis, kiek suprantu skirtingų rūšių, kai kurie skyla) berods po 3 lt. Bet parduoda tik dėžutėm, o dėžutėj gali būti koks 36 vnt. (nesuskaičiavau).
QUOTE(ifigenija @ 2006 12 01, 11:32)
Kirtimuose, didmeninėje gėlių parduotuvėje mačiau gražių litopsiukų (vazonėliuose po kelis, kiek suprantu skirtingų rūšių, kai kurie skyla) berods po 3 lt. Bet parduoda tik dėžutėm, o dėžutėj gali būti koks 36 vnt. (nesuskaičiavau).
20 vnt........... Bet manau tikrai būtų atsiradę norinčiu paimti ir ne po vieną vazonėlį........... Juo labiau kad tik po 3 lt. aš tokius esu pirkus po 5 lt.
QUOTE(Vėtružė @ 2006 12 01, 11:48)
20 vnt........... Bet manau tikrai būtų atsiradę norinčiu paimti ir ne po vieną vazonėlį........... Juo labiau kad tik po 3 lt. aš tokius esu pirkus po 5 lt.
Na manau, kad 25 vnt. dėžutėj tikrai buvo.
Atsiliepkit norintys tada . Vilniuje. Jei atsirastų pvz. 10 norinčių pvz. po 2-3 vnt. -- nupirkčiau ir pasidalintume.
Na o jei neatsiras -- tai ką jau ten, tiek to ...
QUOTE(ifigenija @ 2006 12 01, 14:44)
Atsiliepkit norintys tada . Vilniuje. Jei atsirastų pvz. 10 norinčių pvz. po 2-3 vnt. -- nupirkčiau ir pasidalintume.
O galetu Kauno chebra prisideti???
Tik reiktu mano vyrui litopsus priduoti- jis vaziuoja kartais. As tai 2 vnt. noreciau pasiimti.
QUOTE(ifigenija @ 2006 12 01, 13:44)
Sutinku paimti 3 vnt. vaznoneliu!!!! o jei bus daugiau skirtingu vazoneliu tai gal ir daugiau
QUOTE(ifigenija @ 2006 12 01, 11:32)
ten tikrai ne pleiospilos Jei litopsiukai, aš taip pat prisidedu O kaina be PVM`o kiek suprantu
p.s. kažkada esam dėl to taręsi. Jei bus visa dėžė, išsidalinsim Vilioja kiek pamenu irgi norėjo
Ir aš prisidedu , jei skirtingi, tai tris vazonėlius imu .
Tada gal nuvažiuoju šiandien pat ir nuperku Ten tikrai ne peilospilos ar kaip jie ten (aš nesu jų gerbėja). O kaina tai tikrai be pvm. pasakiau Bet pagal pirmą reakciją tai manau, kad išdalinsiu
Kai turėsiu pasakysiu kiek vnt. yra.
Veliuosi į avantiūrą
Veliuosi į avantiūrą
QUOTE(ifigenija @ 2006 12 01, 13:20)
Tada gal nuvažiuoju šiandien pat ir nuperku Ten tikrai ne peilospilos ar kaip jie ten (aš nesu jų gerbėja). O kaina tai tikrai be pvm. pasakiau Bet pagal pirmą reakciją tai manau, kad išdalinsiu
Veliuosi į avantiūrą
Veliuosi į avantiūrą
Dar norėjau paklaust....ar nematei ten kalėdinių kaktusų (schlumbergerų)