na nesypykit, visos zinom, kad siulo pleiospilas vietoj litopsu ir nieko ce nepadarysi
mielos ir jos
bet man kartais patinka pardavejas paerzint, sakau: ar litopsu turit, as nematau? Pardaveja visa pakyleta nuveda mane prie pleiospilu, sako: stai turim!!! As isisiepiu ir sakau, ce ne litopsai, cia pleiospilos O pardavejos zvilgsnis susinepatogines buna tada na ir gerai, gal jos ir nezino, bet man atrodo, kad tycia siulo, nu negrazu taip
O vat kaune hyper maksimoj, kur geles pardavineja nesiule, dar papasakojo, kad labai sezoniskai litopsus veza, todel ir nera
p.s. kaip sekasi auginti litopus is seklyciu? Pas mane kas ateina, tai visi sako, kad neauga mano "grybai" bet man atrodo, kad jie labai gerai auga
QUOTE(Migliuka @ 2006 11 18, 01:10)
O vat kaune hyper maksimoj, kur geles pardavineja nesiule, dar papasakojo, kad labai sezoniskai litopsus veza, todel ir nera
Na mane kaip tik ten vasaros pabaigoje tikino kad ten ne pleospilos o lithopsai... Gal po maniskio komentaro, kad cia ne jie pasiskaite Nors as tada labai nesigincyjau, nes nebuvau gyvai dar lithopsu macius, bet neapsigavau
QUOTE(Vilioja @ 2006 11 17, 08:43)
Pažinimas ateina kartu su meile
QUOTE(LadyStar @ 2006 11 17, 23:15)
Aš tai nesuprantu, kam čia ta ironija reikalinga Negi geriau pasijauti, kai įkandi?
kur matai ironiją mano pasisakyme?
ar čia Viliojai taikei?
nematau nieko juokingo, uždaviau klausimą, jei nežinai ką atsakyt tai neatsakinėk, o ne tyčiotis ir lotuliukus dėt
Viskas čia jau offtopic gaunas
Nagi žinovės, pasakykit, kas ten VaNilline nuotraukoj litopsas ar pleisopila (ar kaip ji ten tiksliai vadinasi), nes ir aš vieną tokį augaliuką turiu
QUOTE(gutyte @ 2006 11 18, 09:14)
Nagi žinovės, pasakykit, kas ten VaNilline nuotraukoj litopsas ar pleisopila (ar kaip ji ten tiksliai vadinasi), nes ir aš vieną tokį augaliuką turiu
Pleiospila prieš kokius 5 metus aš ją pirkausi,nes labai patiko pats augaliukas,pardavėja pristatė kaip Litpsą žinoma Dabar jau niekas neapgaus kur litopsas kur pleiospila,normalus dalykas,kad kol nesidomi,tol ir neskiri
Merginos neerzinkit viena kitos,nesmagu net skaityt
QUOTE(Migliuka @ 2006 11 18, 00:10)
p.s. kaip sekasi auginti litopus is seklyciu? Pas mane kas ateina, tai visi sako, kad neauga mano "grybai" bet man atrodo, kad jie labai gerai auga
oi, ps mane tai auga ir aš matau, ir kiti sako
gal kuri galetu padeti ir atsiusdinti i siaulius litopsu seklyciu, pas mus nera ju...
QUOTE(VaNilline @ 2006 11 18, 16:54)
gal kuri galetu padeti ir atsiusdinti i siaulius litopsu seklyciu, pas mus nera ju...
Na as pati lithopsu nesejau, bet kiek rase kitos, kad Lietuvoje pirktos buna labai nedaigios... Gali bandyt siustis is cia , is uzsienio siunciantis nera skirtumo jau koki miesta rasyt...
QUOTE(@asta @ 2006 11 18, 11:42)
Pleiospila prieš kokius 5 metus aš ją pirkausi,nes labai patiko pats augaliukas,pardavėja pristatė kaip Litpsą žinoma Dabar jau niekas neapgaus kur litopsas kur pleiospila,normalus dalykas,kad kol nesidomi,tol ir neskiri
Ačiū @asta, aš taip ir įtariau . Bet vis smagiau, kai tiksliai žinai
Kažin kur išsilakstę visos (-i) litopsų augintojos . O aš norėjau ko nors paklausti: ar pleiospilos apatiniai lapeliai ir turėtų būti truputėlį tokie kaip vatiniai , na tokie minkštoki, ar čia mano augaliukui kas nors nepatinka . O gal reikėtų jį truputėlį palieti?
QUOTE(gutyte @ 2006 11 24, 10:15)
Kažin kur išsilakstę visos (-i) litopsų augintojos . O aš norėjau ko nors paklausti: ar pleiospilos apatiniai lapeliai ir turėtų būti truputėlį tokie kaip vatiniai , na tokie minkštoki, ar čia mano augaliukui kas nors nepatinka . O gal reikėtų jį truputėlį palieti?
Jokių liejimų. Turi būti minkštoki. Sudžiūs patys
QUOTE(Samanta @ 2006 11 24, 13:25)
Jokių liejimų. Turi būti minkštoki. Sudžiūs patys
Didelis AČIAUSKAS