gali buti, bet antt vazonelio raso kad litopsas
http://img380.images...dsc01704df1.jpg
QUOTE(Angelic @ 2006 11 17, 23:26)
Kyla man itarimas, kad busi susipainiojus...
Angelic, vis noriu pasidžiaugti, bet bijau prisikalbėti. Tai viena, tai kita vis pasibėdavoja, kad nyksta litopsiukai, o pas mane Tavo nupirkti visi kieti kaip baravykiukai Išskirsčiusi į kaktusų žemę, vieną kartą palaisčiau, daugiau turbūt nebereikia jų drėkinti.
Papildyta:
QUOTE(VaNilline @ 2006 11 17, 23:34)
Taip, kolege , abi turėsim pleospilas
QUOTE(Vilioja @ 2006 11 17, 23:35)
Angelic, vis noriu pasidžiaugti, bet bijau prisikalbėti. Tai viena, tai kita vis pasibėdavoja, kad nyksta litopsiukai, o pas mane Tavo nupirkti visi kieti kaip baravykiukai Išskirsčiusi į kaktusų žemę, vieną kartą palaisčiau, daugiau turbūt nebereikia jų drėkinti.
Na dziugu kad gerai jiems pas tave O maniskiai keli lyg is sonu raukslejasi, siandien salia vieno truputi palasinau vandens... Ziuresiu kas bus
ot brudai, tai ko jie raso kad litopsas:)) o ju tie pagrindiniai lapeliai turi buti minkstoki
QUOTE(VaNilline @ 2006 11 17, 23:38)
ot brudai, tai ko jie raso kad litopsas:)) o ju tie pagrindiniai lapeliai turi buti minkstoki
matyt prisidaro tų "barkodų" ir klijuoja... Juk kaktusais irgi pavadina toli gražu ne kaktusus. O pagrindiniai tai kurie? Tie šoniniai suvys ir sunyks(jei jie elgiasi taip kaip litopsai pavaidinau žinovę, bet esu pradedančioji )
QUOTE(Vilioja @ 2006 11 17, 08:43)
Pažinimas ateina kartu su meile
Nematau čia nieko juokingo, nieks negimė iš karto viską žinodamas ir pati nežinojai kas tai yra kol neišsiaiškinai, o forumas tam ir yra, kad paklaust, pasidalint informacija, o fanatams yra fanų klubai
QUOTE(Eni @ 2006 11 17, 23:49)
Nematau čia nieko juokingo, nieks negimė iš karto viską žinodamas ir pati nežinojai kas tai yra kol neišsiaiškinai, o forumas tam ir yra, kad paklaust, pasidalint informacija, o fanatams yra fanų klubai
Vai vai... tai kad ir aš litopsais džiaugiuosi tik nuo spalio pabaigos. Kai pradėjau skirti, kas yra kas, tada ir "įsimylėjau"
QUOTE(Eni @ 2006 11 17, 23:49)
Visiskai sutinku, Vilioja, tavo susidomejimas peraugo i fanatizma Tai pastebi net zmones is salies... Juokauju aisku
QUOTE(VaNilline @ 2006 11 17, 22:34)
ir aš tokius mačiau, man tai gražūs, ir kažkaip nerūpi ar taip ar kitaip vadinas, ne pagal pavadinimą augalus renkuos Tik, kad man pasirodė, kad jie ten papūvę, o pas tave viskas gerai? Sėkmingo auginimo
QUOTE(Angelic @ 2006 11 17, 23:56)
Visiskai sutinku, Vilioja, tavo susidomejimas peraugo i fanatizma Tai pastebi net zmones is salies... Juokauju aisku
Būna tokių "žaibo" formų Bet jei jau taip, einu miegot
QUOTE(Vilioja @ 2006 11 17, 22:56)
Vai vai... tai kad ir aš litopsais džiaugiuosi tik nuo spalio pabaigos. Kai pradėjau skirti, kas yra kas, tada ir "įsimylėjau"
o džiaugiesi augaliukais ar dėl pavadinimo?
QUOTE(Eni @ 2006 11 18, 00:06)
o džiaugiesi augaliukais ar dėl pavadinimo?
Aš tai nesuprantu, kam čia ta ironija reikalinga Negi geriau pasijauti, kai įkandi?