Tikriausiai mazai sviesos
mergaites, ar jus purskiat besineriancius akmenukus ? man diedukas kaktusistas taip sake, kad reikia purksti, bet nelieti, kol pilnai pasikeicia
Na kiek zinau, kiek cia kalbeje esam, kol neriasi jiems dregmes visai nereikia
QUOTE(Migliuka @ 2007 03 08, 18:46)
Tikriausiai mazai sviesos
tai kad jis stovi ant palanges tai kiek dar tos sviesos jam reikai
Sveikos
Pasirodysiu gal jum kaimiete, bet apie sitas gelytes (net nezinau ar jas taip galima pavadint) nieko nezinau ir net gyvas nemaciau
Sia tema pradejau skaityt nes suintrigavo pavadinimas
Tikiuosi priimsit mane i savo rateli, paglobosit ir duosit naudingu patarimu
Man labai patiko jusu augaleliai is nuotrauku ir net noreciau toki isigyti, tik va abejoju ar susitvarkysiu su auginimu, nes man susidare ispudis, kad prieziura yra sudetinga
Patarkit man nuo ko pradeti:kur isigyti, kaip ir i ka sodinti, kaip auginti, lieti ir pan.?
Ar sis augalelis gali augt mazam vazoneli ar jam reikia daug vietos? Kaip greit jis auga?
Tikiuosi nesupyksit ir atsakysit
Aciu
Pasirodysiu gal jum kaimiete, bet apie sitas gelytes (net nezinau ar jas taip galima pavadint) nieko nezinau ir net gyvas nemaciau
Tikiuosi priimsit mane i savo rateli, paglobosit ir duosit naudingu patarimu
Man labai patiko jusu augaleliai is nuotrauku ir net noreciau toki isigyti, tik va abejoju ar susitvarkysiu su auginimu, nes man susidare ispudis, kad prieziura yra sudetinga
Patarkit man nuo ko pradeti:kur isigyti, kaip ir i ka sodinti, kaip auginti, lieti ir pan.?
Ar sis augalelis gali augt mazam vazoneli ar jam reikia daug vietos? Kaip greit jis auga?
Tikiuosi nesupyksit ir atsakysit
Aciu
QUOTE(Pumpuryte @ 2007 03 09, 09:54)
Sveikos
Pumpuryte, kaimietės apie šitas gėlytes žino, augina ir myli... Nuliūdinai
QUOTE(Indre_ @ 2007 03 09, 01:42)
tai kad jis stovi ant palanges tai kiek dar tos sviesos jam reikai
Taigi vat, kad jiems ne tik sviesos, bet ir saulytes daug reikia, jie gi afrikoj auga, tai priprate labai sviesiai
Pas mane saule pro langa nesviecia, tai net nzn kaip reikes augint
Pumpuryte, o tu nori is seklyciu seti ar jau suaugusius pirkti. Suaugeliu buna senukuose, ir kitur, kur geles pardavineja, bet nelabai eina gauti. Daznai pradedancios vietoj litopsu nusiperka pleiospilas, nes pardavejos ar tycia ar is nezinojimo jas vadina litopsais
Vilioja, kaimietis yra ne gyvenamoji vieta, o gyvenumo budas, kai niekuo nesidomima ir nieko nezinoma
QUOTE(Vilioja @ 2007 03 09, 10:34)
Pumpuryte, kaimietės apie šitas gėlytes žino, augina ir myli... Nuliūdinai
Sorry, nenorejau nuliudint
Papildyta:
QUOTE(Migliuka @ 2007 03 09, 11:14)
Pumpuryte, o tu nori is seklyciu seti ar jau suaugusius pirkti. Suaugeliu buna senukuose, ir kitur, kur geles pardavineja, bet nelabai eina gauti. Daznai pradedancios vietoj litopsu nusiperka pleiospilas, nes pardavejos ar tycia ar is nezinojimo jas vadina litopsais
Vilioja, kaimietis yra ne gyvenamoji vieta, o gyvenumo budas, kai niekuo nesidomima ir nieko nezinoma
tikiuosi is kaimietes pavirst aukstuomenes dama, zinancia apie pleiospilas ir litopsus
Gerai, o dabar pasakykit kuri paprasciau augint- pleiospilas ar litopsus???
ir kaip jas atskirt perkant? o kai nusiperki jas butina persodint?
QUOTE(Pumpuryte @ 2007 03 09, 12:26)
Gerai, o dabar pasakykit kuri paprasciau augint- pleiospilas ar litopsus???
Va pleiospilos nelli
O va ir litopsai
Augint vienodai "sudėtinga" manyčiau
QUOTE(Samanta @ 2007 03 09, 13:55)
man sitas labai patinka
o kaip daznai jie zydi?
kiek laiko reikia kad uzaugtu toks grazuolis?
idomu, ar kauno senukuose gausiu toki?
kai nusipirksiu man butina ji persodint ar ne?
nuotraukoje matau akmenukus- jie tiesiog puosmena ar taip turi but?
QUOTE(Vilioja @ 2007 03 09, 15:37)
Man tai geriau auga Litopsai. Ir gražesni...
Priežiūros tai tikrai minimum, pernai žydėjo
Priežiūros tai tikrai minimum, pernai žydėjo
Minimum? O as susidariau nuomone, kad labai sunku augint
Nes kazkas minejo, kad laisto pipete arba tik krasteli, kad reikia purksti ir pan.
Dar kad siti augaliukai raukslejasi ir t.t.
Tai jei nieko ypatingo reikia pirkt