Niu nesu apie tokius girdėjusi
QUOTE(LadyStar @ 2007 02 09, 18:54)
Taip, atsiskirs ir augs toliau. O po n laiko iš jų dar po du išsiris kada nors ir taip pasaka be galo
Jei neklystu, nedažnokai tokie dvyniai būna Bet smagiai ritasi du O manieji litopsiukai, pasėti prieš savaitę pradeda sudyginėti viens po kito
Mano litopsai tai merdėja, nu netinka jiems kažkas... Pusė puikios kolonijos išmiro, nu tiesa, prieš tai keletą kartų išversti buvo (iguana pasistengė)... Ale vienas piepena skyla ir irgi du mažyliukai lenda Tikiuos atsigaus. O pavasariop reikia sėtis litopsiukų bandyt
Sveikos
Gal atsirastunorinciu prisideti prie litopsiuku uzsakymo Augaliukus galite paziureti cia -> http://www.conos-paradise.com
O uzsakymas daromas cia -> http://www.rojaussod...opic.php?t=2206
Gal atsirastunorinciu prisideti prie litopsiuku uzsakymo Augaliukus galite paziureti cia -> http://www.conos-paradise.com
O uzsakymas daromas cia -> http://www.rojaussod...opic.php?t=2206
Sveiki, iškeliu temą į viršų
Norėjau paklausti kaip laikosi litopsiukai ir fenestrarijos kuriuos aš pirkau gėlių bazėje rudenį ir perpardaviau kelioms vilnietėms?
Pas mane labai gražiai auga fenestrarija -- prileido daug naujų lapų. Iš 11 litopsiukų 1 numiro, kiti po truputį neriasi, auga. Bet aiškiai yra išprotėję nuo Olandiškos chemijos -- kai kurie neriasi iš karto du kartus (matau 3 poras lapų: labai senus, bet dar nevisai sudžiūvusius, normalius, ir iš po jos auga dar viena visai nauja lapų pora )
Kaip einasi pas jus?
Norėjau paklausti kaip laikosi litopsiukai ir fenestrarijos kuriuos aš pirkau gėlių bazėje rudenį ir perpardaviau kelioms vilnietėms?
Pas mane labai gražiai auga fenestrarija -- prileido daug naujų lapų. Iš 11 litopsiukų 1 numiro, kiti po truputį neriasi, auga. Bet aiškiai yra išprotėję nuo Olandiškos chemijos -- kai kurie neriasi iš karto du kartus (matau 3 poras lapų: labai senus, bet dar nevisai sudžiūvusius, normalius, ir iš po jos auga dar viena visai nauja lapų pora )
Kaip einasi pas jus?
QUOTE(ifigenija @ 2007 02 28, 11:46)
Ir ne tik vilnietėm, bet ir kai kurioms kaimietėms
Turbūt labai nuoširdžiai mums padėjai, kad bent jau pas mane viskas
Dauguma neriasi, labai visi gražūs, tik vienas toks keistas - nesineria ir ant apbiejų lapelių tokie spuogeliai. kas tai galėtų būti
maniskiai ir gerai gyvena auku nera:)
QUOTE(ifigenija @ 2007 02 28, 11:46)
Blogai , prieš kelias savaites dukra apvertė vazoną ir daug litopsiukų nulaužė . Dabar stovi liūdni likučiai. Nenaudėlė pažadėjo, kad daugiau ir į tą pusę nežiūrės .
O jūs pradedat liet savo litopsiukus?Nežinau ką daryt su jais,pirmi metai auginu,kaip įkišti į žemę,taip ir stovi,čiut pavytę,bet nei nerias nei gyvybės požymių rodo
QUOTE(@asta @ 2007 03 02, 21:41)
O jūs pradedat liet savo litopsiukus?Nežinau ką daryt su jais,pirmi metai auginu,kaip įkišti į žemę,taip ir stovi,čiut pavytę,bet nei nerias nei gyvybės požymių rodo
(Pas nane litopsiukai pirkti rudenį, susodinti viename vazone su faukarija ir fenestrarija. Litopsų kelios rūšys.) Aš nelieju, bet jie pas mane dauguma neriasi (labai pamažu). Palieju tik tame krašte kur auga fenestrarija ir faukarija, nes jos akivaizdžiai šiuo metu auga. Bet pavytimas pas mane atsiranda tik pas besineriančius litopsus, kai jau aiškiai matomas naujas augalas. Anksčiau nevysta. Jei vysta dar neskilę augalai -- man kiltų įtarimas ar viskas tvarkoje
QUOTE(ifigenija @ 2007 03 02, 22:20)
Jei vysta dar neskilę augalai -- man kiltų įtarimas ar viskas tvarkoje
Tai vat ir man įdomu,ko jiems reikia, pirkti irgi rudenį,manau jei būtų kas netikę,kogero būtų jau numirę Gal reikia drėkint po truputį juolab kad saulės vis daugiau mato,gal ir nuo drėgmės trūkumo nori vyst