Pas mane pirma supuvo vienas pleispilas, kiti atrodė sveiki. Bet po savaitės pradejo ruduoti ir kitų dviejų kraštai Pasižiūrėjau kad minkšti jau, tai ir išmečiau
QUOTE(Vilioja @ 2007 01 02, 15:36)
Ar nenusimato Litopsų sėjinukų išpardavimų akcijos ? Ar varžytinės ? Stoju į eilę
nusimato, tik gal vėliau šiek tiek aš irgi jau pradėjau mįslyt - kada juos išskirstyt jau bus galima, a?
o as pleiospilas laikau taipat po flora lempa, tik dabar jos skyla, tai nelaistau, kol kas viskas tvarkoj atrodo
o del skylanciu litopsiuku galva man skauda, tai laistyt ar nelaistyt ???
na gaila tokiu maziu nelaistyt
persodinau savo augaliukus,tik nežinau ar kad gausis.Nuėjau į tą parduotuve kur pirkau,pažiūrėjau kad ir ten jie puva nuo šaknu,sake matyt tokius gavo...nes seniau taip nebūdavo.Gal ir išgelbėjau juos varkšelius persodindama,pažiūrėsim kaip čia bus.
gal žinot kur gauti sėklų kaune?
gal žinot kur gauti sėklų kaune?
QUOTE(*saulėgrąža* @ 2007 01 02, 16:38)
nusimato, tik gal vėliau šiek tiek aš irgi jau pradėjau mįslyt - kada juos išskirstyt jau bus galima, a?
oj tai kad jie dar labai maziai
as tai sakiau skirstysiu kai metu sulauks, o tai bus rudeni berods
QUOTE(Migliuka @ 2007 01 02, 20:35)
o as pleiospilas laikau taipat po flora lempa, tik dabar jos skyla, tai nelaistau, kol kas viskas tvarkoj atrodo
nu man irgi gaila - ypač, kaip minėjau, yra rūšių, kurios neskyla
QUOTE(Migliuka @ 2007 01 02, 23:41)
oj tai kad jie dar labai maziai
nu va, aš irgi taip galvoju.. tik kaip čia juos išparceliuot reiks, galva neišneša - nes jai po vieną persodinėt, pas mane tiek palangių nėr nu sugalvosim iki rudens ką nors
Merginos, merginos, noriu pasigirti! Vakar gavau dovanų mažą vazonėlį litopsiukų Seniai svajojau, bet net negalvojau, kad jie tokie mažyčiai. Apžiūrėjau, jie tokie pavytę lyg ir O gal tokie ir turi būti. Gal man juos šiek tiek palaistyti?
QUOTE(Crassula @ 2007 01 03, 12:53)
ne, jokiu budu nelaistyk!!!!!!
kad pavyte, tai tikriausiai greitai nersis.
Lieti galesi pradeti kovo menesi. ir tai- neskubu.
kad pavyte, tai tikriausiai greitai nersis.
Lieti galesi pradeti kovo menesi. ir tai- neskubu.
Gerai, nelaistysiu. Prisiekiu
Man kur Vėtružė buvo davosi 5 litopsikus, visi pavytę buvo. Nelaisčiau, dar labiau suvyto, susnervijau ir dabar laistau kartą į savaitę. Tai 4 atsigavo, gal truputėlį pavytę ir kaip Crassula sako, turi nertis. O vienas visai susitraukė bet neskilo. Kai jau mačiau kad nebegyvens, "išdarinėjau". Viduje radau mažutį naują augaliuką, kuris aišku neišgyveno ir nebūtų išgyvenęs nes ta sena oda visai sudžiūvusi buvo ir jam neužteko jėgų išlysti į paviršių pro ją. Tai vat tuos kitus stebiu bet jie taip ir stovi - nei dvesia nei neriasi. o tikrai žinau kad pas juos viduje mažučiai jau yra arba supus nuo laistymo arba sulauks pavasario kaip nors