mano tai pat vienas supuvo ar kas jam pasidarė bet tai istraukiau jį tai lyg rudi vabaliukai buvo tokie,kažin ka daryt,tikriausia reikia dar 2 likusius persodint iš to vazonėlio kuriame pirkau.ar ne ?
tai ka daryti su kitais dviem, tame paciame vazonelyje. bet keista is kur ta dregme, namuose tikrai dregna nera, o laisciusi net nebuvau nuo pirkimo tik viena karta apipurskusi,na nebent mama pasidarbavo kai nemaciau
QUOTE(VaNilline @ 2007 01 02, 11:17)
tai ka daryti su kitais dviem, tame paciame vazonelyje. bet keista is kur ta dregme, namuose tikrai dregna nera, o laisciusi net nebuvau nuo pirkimo tik viena karta apipurskusi,na nebent mama pasidarbavo kai nemaciau
aš tai pat nebežinau ka daryt su tais dviem likusiais vazone
bandysiu persodinti, apziurejau kad jie sveiki dar
Lady Star,gražučiai pirkinukai,sėkmingo auginimo
QUOTE(@asta @ 2007 01 02, 13:28)
Lady Star, jungiuosi prie @astos ir aš. Tikrai labai labai faini augaliukai
Pavydziu toms, kuriu skilinet jau pradeda lithopsikai... Jus laikot juos po tom flora lempom? Mano isvis paskutiniu metu susitrauke.., neauga, 25% gal mire... rodos permazai jiems sviesos. Tos lempos neturiu... tai kazin ar isgyvens iki pavasario mano maziai...
Papildyta:
Ir dar: vakar buvau Ermitaze, tai maciau 2 lithopsus gana didelius... bet jau labai negyvi atrode. Tai nepirkau. Bet gal as cia pavelavau ir pries tai buvo ir geru dabar susimasciau...
Papildyta:
Ir dar: vakar buvau Ermitaze, tai maciau 2 lithopsus gana didelius... bet jau labai negyvi atrode. Tai nepirkau. Bet gal as cia pavelavau ir pries tai buvo ir geru dabar susimasciau...
QUOTE(Jjulie @ 2007 01 02, 12:39)
Pavydziu toms, kuriu skilinet jau pradeda lithopsikai... Jus laikot juos po tom flora lempom? Mano isvis paskutiniu metu susitrauke.., neauga, 25% gal mire... rodos permazai jiems sviesos. Tos lempos neturiu... tai kazin ar isgyvens iki pavasario mano maziai...
Papildyta:
Papildyta:
Pas mane irgi yra mirusių bet manau kad be mirčių sunkiai daiginimo procesas įsivaizduojamas ar klystu?
tik va galvoju ar dabar visų sudygėlių nelaistyt, ar tik tų skylančių rūšių nes pas mane yra tokių, kur jokių skylimo žymių
QUOTE(Jjulie @ 2007 01 02, 12:39)
Papildyta:
Papildyta:
Prieš kelias savaites buvo užvežę
QUOTE(*saulėgrąža* @ 2007 01 02, 13:10)
Pas mane irgi yra mirusių bet manau kad be mirčių sunkiai daiginimo procesas įsivaizduojamas ar klystu?
tik va galvoju ar dabar visų sudygėlių nelaistyt, ar tik tų skylančių rūšių nes pas mane yra tokių, kur jokių skylimo žymių
Be mirčių neapseisime nei viena
QUOTE(@asta @ 2007 01 02, 11:28)
QUOTE(gutyte @ 2007 01 02, 11:58)
Ačiū labai
O dėl pleispilų jūs pernelyg nesinervinkit, jie gi žymiai lepesni, nei litopsai. Aš pati negaliu patikėt, kad maniškiai jau antrą žiemą pas mane žiemoja Kažin sulauks pavasario ar ne