na mergytės ,sugalvojau ir aš nusipirkti akmenuka,tik dar "žalia" esu ... sugedo fotoparatas ir negaliu nufotografuoti,parodyčiau kaip atrodo.Jų nepersodint iki pavasario ir nelaistyt?
Is mano parsisiustu ir pasetu 10 rusiu tik kokios 5 ruosiasi skilimui, kitu rusiu litopsai tokie suskiukai , 1 rusis is vis neisdygo . Bet tas vokietis lyg nujausdamas atsiunte vel toki pat siuntinuka, koki uzsisakiau anksciau, nors dar karta neuzsisakinejau. Nusiunciau vokieciui laiska ir pasirodo ivyko klaida, uz kuria man nereiks moketi Nu vat kokia istorija su kalediniu stebuklu
sakykit ar taip gali buti?? http://img522.images...2/5332/1xk4.jpg kitas dziustantis lapelis nera toks
QUOTE(VaNilline @ 2006 12 31, 16:28)
sakykit ar taip gali buti?? http://img522.images...2/5332/1xk4.jpg kitas dziustantis lapelis nera toks
Čia tikrai pūvinys. O ar išgelbėt įmanoma, labai abejoju
Nusipirkau ir aš litopsus keturis. Patiko ornamentai jų. Įdėsiu foto
bet cia tik tie apatiniai lapeliai kiti grazus mesingi. gal reiktu juos nuplesti kad neisimestu ant kitu
QUOTE(LadyStar @ 2007 01 01, 18:13)
Čia tikrai pūvinys. O ar išgelbėt įmanoma, labai abejoju
niu jau laukiam labai jau nuotraukytes ir gal pasakysi kur tu ju apsipirkai?
QUOTE(Indre_ @ 2007 01 01, 20:19)
niu jau laukiam labai jau nuotraukytes ir gal pasakysi kur tu ju apsipirkai?
Draugystėj Senukų oranžerijoje. Buvo daug vazonėlių su smulkiais litopsais (apie 10 vazone) ir didesniais (3-4 vazone), o aš pagriebiau 4 vienam vazonėlyje. Štai šitas sužavėjo tiesiog stulbinamai
O šitie 3 buvo kartu su juo, kaip "priedas"
VaNilline, nemanau, kad ir lapelių plėšymas pagelbėtų. Pūvinys mano pleiospila lygiai taip pat "suvalgė"
LadyStar litopsiukai
LadyStar litopsiukai
QUOTE(Samanta @ 2007 01 01, 21:54)
LadyStar litopsiukai
pagavau kablį, man rodos
O Pleipilo tikrai neišgelbėsit Nėra gajus augalas. Jei kas blogai, iškart pūva. O šitas pūvinys tai kažkoks bakterinės kilmės, ne iš vidaus (ne nuo drėgmės turbūt). Būtų kitas augalas, fungicidais pagydyti būtų galima mėginti, o dabar... numirs vis vien
LadyStar o kokia vazonelio kaina? bet lau labai grazus litopsiukai, mano kur pirkau irgi neperseniausiai senukuose juos tai ziuriu vienas jau skyla ir siaip paauge, tai vis negana dar noreciau keliu...
QUOTE(Indre_ @ 2007 01 01, 22:17)
LadyStar o kokia vazonelio kaina? bet lau labai grazus litopsiukai, mano kur pirkau irgi neperseniausiai senukuose juos tai ziuriu vienas jau skyla ir siaip paauge, tai vis negana dar noreciau keliu...
Ačiū, patiko ir man labai O jie man šiaip nelabai, tai įdomiai pasijutau irkimo badą numarinau, ir kartu visai šaunius augalus įsigyjau.
Kainavo 6,99, bet tikrai verti. Sveiki, kieti. O tų, kurių daugiau vazone, tai išvis išeina, kad vienas mažiau lito kainuoja
Mano visi pleiospilos numiro nesuprantu, perlaisčiau, matyt, kai dar laistymo periodas buvo taip gražiai skilo visi.. o paskui vienas po kito apatiniai lapeliai puvo, nupuvo..